Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (1)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

am facut vaccinul anti-porcin. Mi-e greata si am ameteli. Sper ca maine sa fie totul ok.
Revin!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

pesimistul este un optimist bine informat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

tania, gusturile mele:
pantofii visinii ortopedici: oribili. sandalele: la fel. botinele: ok, dar staiful de la spate o sa dea cam rau pe picior. pantofii verzi: imi plac. pantofii cu broasca: imi plac. pantofii negri: foarte frumosi.

Mergi la inceput

La semnatura, in Calatoriile mele, pagina "Romania , I love you" am pus albumul "sighisoara".
am vazut ca daca pun poze pe facebook, le comentati. pe site (calatorii sau nichita) nu faceti asta. de ce? eu vreau niste site-uri vesele, animate:)), puteti scrie ce va trece prin cap:)

Mergi la inceput

fetelor, pana va ganditi voi daca sa va intepati sau nu, poate trece criza si gata dilema. Cum se spune "nu lasa pe maine ce poti face azi, lasa pe poimaine, poate se rezolva de la sine"

Citat:
Aoleu, Ilincuta va joaca pe cele 5 degetele pe tot familionul!

hm, cam dur verdictul, dar cred ca e dat de tendinta mea de a povesti numai ce e mai amuzant din comportamentul ei. Am zis ca nu are rost sa o laud cat e de cuminte, in definitiv daca stiu eu asta e de ajuns, nu?
Dar ok, mai usor cu povestitul perlelor ei, ca deja ii creez o imagine deformata copilului. Poate peste ani ea va citi aceste randuri si nu-i vor placea.
Chiar, v-ati gandit la posibilitatea ca ceea ce scrieti aici sa fie citit de copiii deveniti adolescenti sau chiar adulti? Eu da. Sper sa fie blanzi cu noi

Mergi la inceput

Corap wow, cam nasol momentul, dar asta e viata cu copii. Foarte interesant raspunsul doctorului tau, cred ca era unul dintre cei care priveau cu scepticism vaccinul anti-porcesc.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

pesimistul este un optimist bine informat.

Mergi la inceput

la cererea publicului, trenduri 2010, pentru cine are bani de trend...eu nu.
http://www.vogue.com/guide/S2010RTW/
clicaiti pe imagine. de 100 de ori. se tot schimba pozele. rezumat: se poarta trenchuri de toate lungimile, dar mai ales cel scurt pana la jumatatea fundului, materiale foarte subtiri si fluide, haine gen furouri si halate sexi transparente (asa numitul trend "lenjerie"), continua suprapunerile de materiale si tzoale, se mai poarta pielea (daca se poate de culoare deschisa), fustele scurte anii 60, dar si rochiile largi, fara sa se exagereze cu largimea ca acum vreo 2-4 ani.

Mergi la inceput

i-am zis farmacistei ca tusesc sec, dar din piept si ca-mi curge nasul. mi-a dat ketof, ketonal forte si bio-flu. daca ultimul stiu ce e, primele 2 la ce folosesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

ANDA, eu stiu ca Ketonalul e pt dureri, asa ca nu pricep de ce ti l-a dat Poate ma insel eu.

Ai de la mine trei
Unul pentru parerea despre pantofi
Unul pentru rezumatul facut trendului 2010
si Unul sa te faci bine!

Ref la moda. Exista un brand de la care mie nu mi-a placut si nu reuseste sa imi place NIMIC: Dolce&Gabanna. Daca ma veti vedea vreodata purtand asa ceva, sa imi luati rapid temperatura. Pe urmatoarele vin, interesant, tot case de moda din Italia. In schimb, la preferinte -vise, maica - in top sunt Dior si Burberry. Oi fi eu mai clasica si acum descopar...Sau nu chiar acum, ca in Anglia mi-a ramas la suflet felul in care se imbracau localnicii si nu, nu londonezii, cei din Liverpool. Am vazut acolo niste femei eleganteeeee

In fine, daca va intrebati ce m-a apucat cu moda, sa stiti ca e felul meu de a lupta cu perioadele tulburi. Inainte de a avea copiii, cand imi fierbea mintea prea tare, imi luam un teanc de reviste de moda, ma bagam intr-o baie fierbinte si visam la cioara de pe gard. Acum visez pe forum, e singurul privilegiu pe care mi-l acord, dar imi face bine. So, please, forgive me!

CORAP, sanatate puilor, eu tot mai sper sa puteti pleca. Ar fi mare pacat.

FELI, mie nu mi-au lasat povestile despre Ilinca decat impresia unui copil foarte inteligent!

ANDA, ce misto au iesit pozele noapte, in sighisoara!

ALINUSH, si mie imi plac UGG, ca idee de confort. Chiar azi mi-au venit unele negre comandate pt Anna cu 12 euroi (ebay sa traiasca!) si pitica defila prin casa, tare mandra de ea!

Mergi la inceput

ugg este mai mult decat confort. este mai bine decat descult. degetele stau rasfirate, blana tine de cald, ele sunt largi si moi...

tania, cat platesti transportul? te rog detaliaza nitel care sunt pasii cu ebay-ul. prietena mea, ruda cu prietena ta, mai comanda de pe ebay-ul americanesc, dar a luat si tzepe, a platit si nu i-au trimis nimic. sunt rare cazurile, stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Ca tot v-ati lansat cu moda, ma roade si pe mine o mare curiozitate: poarta cineva de pe-aici leggings? Pe strada? Combinati cu ce?

Eu una am mai prins moda asta la inceputul anilor 90', pe la varste mai fragede. Atunci erau purtati si mai aiurea, acum macar se mai acopera cu o fusta, ceva, vad...

Mergi la inceput