Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (1)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

colectia!

Eu sunt anti-vaccin. Nu l-am facut, nu am de gand sa-l fac, Riannei nici atat. Am fost in permanenta inconjurata de cazuri de gripa porcina, toti si-au revenit, e tratata cam ca si oricare alta gripa. Plus ca am auzit si teorii cum ca efectele negative ale vaccinului se manifesta in timp, nu imediat... Dar eu sunt anti-vaccin gripal in general.

Tania, cu moda sunt exact ca tine!! E o scapare pt mine, de fiecare data cand sunt suparata dau o raita prin mall si automat ma binedispun. Retail therapy Lucreaza mai bine ca (aproape) oricare alta terapie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Eu nu visez la moda, visez la calatorii
Nu obisnuiesc sa ma uit pe site-uri de moda, merg direct in magazine si caut ce mi se potriveste, ceea ce nu-i chiar asa usor. De multe ori e o placere, alteori, daca imi trebuie ceva anume neaparat si nu gasesc e o corvoada. (de ex sa probezi 20 de perechi de blugi si niciuna sa nu-ti vina bine, simti ca o iei razna).

Feli scuze, nu am spus cu niciun fel de rautate, parerea asta mi-a format-o din datepe partiale pe care le am

maria leggins eu nu port si m-am dezobisnuit de purtat fuste scurte de cand am copiii, ma invart acum in jurul genunchilor pe cand in facultate ma invarteam cu lungimea in jurul fundului nici chiar da' pe aproape.

Anda am sa ma uit la poze.
Ketonal e antiinflamator foarte puternic, stiu ca iau femeile care au dureri mari la ciclu, de-astea...
Sanatate!

TaniaParerea mea despre pantofi: botinele nu-mi plac deloc, horror vis-a-vis de gusturile mele, pantofii visinii ar merge de parc&piata daca-s comozi, pantofii cu broscute haiosi, imi plac, sandalele horror, Silver black OK, cei verzi OK.

Roxi sanatate sotului tau! Probabil are o bronsita.

Mergi la inceput

Maria bine zici cu turismul in Romania, s-a dezvoltat haotic pe baza de pensiuni, dar nimeni nu munceste la amenajat trasee si activitati pt turisti. Pe noi ne-a impresionat mult Slovenia, cate jdemii de activitati erau organizate acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda77

i-am zis farmacistei ca tusesc sec, dar din piept si ca-mi curge nasul. mi-a dat ketof, ketonal forte si bio-flu. daca ultimul stiu ce e, primele 2 la ce folosesc?

ketof si ketonal io stiu ca sunt acelasi lucru, adica au aceeasi substanta. sunt antiinflamatoare.
io am luat pentru dureri de masele, mama pt dureri de oase/muschi.
ti-o fi dat preventiv sa nu te inflamezi, altfel nu le vad rostul.

sanatate multa!!

roxi, ma straduiesc sa pun ceva poze, n-am mai intrat de mult in picasa. sanatate sotului!

Mergi la inceput

Ketof e antiastmatic, e de fapt un antialergic pe termen lung:
http://www.farmaline.ro/?cid=1&pid=3904
Si Ketonal e antiinfamator, antidurere, reumatism, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

imi curge nasul ca la robinet, asa ca seful meu mi-a "dat" o zi din concediul meu:)) ii e frica sa nu-l imbolnavesc, nu cred ca are vreo durere
deci azi stau acasa si doresc socializare extrema pe forum. stiu ca aveti treaba, dar daca posteaza fiecare macar un mesaj:)), poate nu ma plictisesc p-aici:) as avea ceva treaba prin casa, dar nu si chef...

ok, deci leggings, sau colanti sau egari. cum se poarta ei:

NU COLORATI!!! COLORATI INSEAMNA ANII 80. doar negri, maro, gri sau alte culori sterse/neutre in acest secol.
NU puneti in picioare pantofi escarpin clasici la leggings. (escarpin=toc si bot clasice) asta tot anii 80 inseamna. amintiti-va de olivia newton john in perioada aia. atunci era cool si sexi. (pantofi escarpin, colanti, geaca de piele) Nu va imbracati asa acum ca nu e bine.
puteti pune doar: cizme, balerini sau platforme. Niciodata, repet, escarpin, stiletto sau alt pantof/sanda cu toc.
nu se mai poarta de zeci de ani colanti pe post de pantaloni, adica cu bluze scurte (nu confundati colanti cu pantalonii tigareta, seamana, dar nu's la fel. cu tigareta merge si bluza scurta sau tunica, dar nu cu colanti). sus puneti rochie scurta sau bluza lunga. desi se poarta foarte tare outfit-ul urmator, sfatul meu este sa va feriti de curele peste top, daca jos aveti colanti. foarte rar reuseste un look actual cu curea peste bluza lunga/rochia scurta si colanti. daca trebuie si trebuie, atunci cureaua trebuie sa fie chiar ultima moda si sa fiti foarte slabe.

Mergi la inceput

Anda dar de ciorapii colorati purtati la fuste ce zici? Raman in moda doar ciorapii mati, grosi sau se pot purta si 15-20 DEN la primavara ?
Eu sunt cu gandul la primavara care se apropie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Anda, da ce sef generos ai....Sanatate maxima!
Apropos de colanti - iegari se mai numeau, nu? - mei io si in Fr si in NL (doar ca NL nu-i o tara de referinta )vad colanti negri sau gri sclipiciosi, cu paiete asortati cu tunica ( tunicile sunt foarte la moda - sa ma contrazici Anda daca nu e asa) din material normal, adica culoare mata si culmea ca da bine.... Of course nu pe mine, de altfel sunt de un clasicism plicticos, imi place sa ma imbrac cu fusta, sarafane, in culori uni....Cizme si pantofi am o gramada doar megri si maron. Am o pereche crem si nu ii port mai niciodata.

Taniuk, din ce am zis mai sus se deduce ca irregular choice nu e pentru mine.... dar imi place sa vad pe altcineva, cand sunt asortati cu gust.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

helou
Situatia bubelor e stationara, adik bube noi nu au, andrei are un grup de 2 bube un alanga alta pe picior, care deja i-au trecut, a ramas asa o urma ca de la un cos. Anei au inceput sa i se usuce.
Desigur, nu avem nici cea mai vaga idee ce sa facem.
Pana una alta ii tratez cu biotics :)
Punctul 2: eu sunt cu totul in afara a ceea ce se poarta, (prin urmare ce zic ar trebui luate drept contrarecomandari) - dar mie imi plac la nebunie pantofii visinii. in rest nu-mi plac, dar probabil datorita senzatiei de disconfort la purtare pe care mi-o sugereaza.
colanti - n-as purta in veci, cu toate ca am unii crem frumosi-frumosi. eu nu pot sa-mi pun in picioare chestii negre sau maro - brrrrrrrrrr, hai, cu maro am mai facut compromisuri, dar negru - no way.

gata, m-am aberat destul, fug la munci

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, margelute si chestiute

MARGELUTE NOI_NOUTE DE TOAMNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lavi02

Anda dar de ciorapii colorati purtati la fuste ce zici? Raman in moda doar ciorapii mati, grosi sau se pot purta si 15-20 DEN la primavara ?
Eu sunt cu gandul la primavara care se apropie.

ciorapii colorati la fusta este o combinatie grea. pentru ca vine si partea de sus care incurca treaba. trebuie sa aveti ochi bun sa va aruncati la combinatia asta.
regulile mele la ciorapii colorati:

nu la fusta (sau rar) ci la rochie.
nu aceeasi culoare din cap pana in picioare (decat daca e negru)
nu ciorapi colorati la restul outfitului complet negru (exceptie o fac ciorapii rosii)
ciorapi colorati la haine maro sau alte culori
asorteaza ciorapul cu pantoful sau cu rochia, niciodata cu amandoua.
daca esti indrazneata si fistichie, pune ciorapi colorati la pantof in nuanta contrastanta si rochie cu imprimeuri mici sau uni. (pantof galben la ciorap mov)
nu se pune ciorapul colorat la rochie cu imprimeu mare ca da rau.
ciorapii imp[rimati (cu modele) se asorteaza greu si ingroasa piciorul. daca sunteti si slabe si fashioniste, indrazniti, dar uitati-va de 2 ori in oglinda. imprimeurile pe ciorapi merg cu haine uni sau haine imprimate in nuante complementare.
pantoful de culoare cu ciorapul lungeste piciorul
imprimeul orizontal ingrasa. pe ciorap sau orice altceva.
ciorapii negri si cei mov( sau pruna) lungesc piciorul. daca pantoful e aceeasi culoare, dublu efect de lungire.

daca se mai poarta in 2010? da. mai ales ciorapii imprimati si colanti cu terminatie. (care sunt oribili in viziunea mea) la negru si maro se poarta tot mat. numai la colorati se subtiaza ciorapul anul asta. se mai poarta si ciorapii rupti (cu gauri) si sosetele peste genunchi si peste dres subtire colorat (asa, gen pubertate:(((
si se poarta si colantii 3/4 (scurteaza piciorul ca la balamuc)

Mergi la inceput