Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (1)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Roxiparca o descrii pe Andreea cand spui cum mananca Matei.Dar dupa 3 ani parca s/a mai ameliorat situatia la noi...adica mai mananca si altceva in afara laptelui,iar acum e o perioada buna cu fructele..adica reusesc sa/i dau in fiecare zi kiwi,mandarine,portocale,mere si banane (astea nu chiar in fiecare zi).Matei papa fructe? Legume nici acum nu reusesc sa-i dau Andreei de nici un fel...doar cate putin pireu(o lingura maxim).
Maria fain ca ati reusit sa ajungeti la Praid,pacat ca a facut Anuca febra...Cred ca Cristi a fost in elementul lui printre toate "tentatiile " de acolo.
Corap sanatate copilasilor si poate aveti noroc sa fie forma usoara de varicela si sa treaca pana la plecare.

Cu porcina sunt din ceata in adevarata negura .Cand eram ferm hotarata sa ma vaccinez...hop aud numai pareri negative in jur...toti colegii mei de la serviciu nu s-au vaccinat ,iar ai lui Dan la fel.Maria tu ce ai mai hotarat? te intepi sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello!

Am ajuns si eu la serviciu, dupa o mirifica dimineata petrecuta la biblioteca. La ritmul in care avanseaza astia cu dezbaterea bugetului, o sa te termin cu el la pensie. Serios.

A...si traiasca masinile strine neadaptate conditiilor romanesti! Aseara mi s-a aprins nu stiu ce lampa cu avertizare d ebuba la motor, s-a dus Adila cu ea la service, ca s aconstate ca cel mai probabil a fost de vina benzina cica proasta - de la Agip, bagata. Au resetat senzorul si-amu sa vedem...Stres si probleme in plus, ca nu aveam destule.

Roxi- ce-ai rezolvat cu pneumologul? Nu am primit inca Swarovski-ul.

Corapinooooo- in fiecare seara in care deschid dulapul bufnitei ma gandesc la voi, ca vad harnasamentele de ingeras. Da' amu zau daca am timp sa ajung la voi. Ca sa citesc ca amu nu mai am nici voie sa ajung. of. Io zic sa stai cumintica si sa astepti sa vezi cum evolueaza boala. Poate in extremis plecati. Apropos, unde? Tot Barcelona? Cat timp era plecarea? PS - o idee superba e cu asigurarea storno daca pleci prin agentie. eu mi-am facut de ambele dati cand am plecat.

Lavi- deci poti baga un AMR deja cu vaccinatul, vad.

In caz ca cineva nu stia sau a uitat, va reamintesc ca-s reduceri de 50% la Z. Eu am fost ieri dimineata la prima ora (9) si tot n-am gasit mare lucru, dar e drept ca magazinul din carrefour orhideea nu e prea bine dotat. Plus culori cam cacanii, dar cam asa e la z.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

:) nu, nokisor, am fi plecat la lyon. dar eu nu plec prin agentii, io-s in general pe cont propriu; oricum riscul e doar pierderea banilor de avion, nu-i extraordinar de mare (desi acum, 4 persoane, s-a strans ceva), ca in rest hotel rezerv numai fara penalitati (dupa ce mi s-a intamplat acu 3 ani cand am avut accidentul de masina cu cateva zile de a pleca la viena, nu ma risc) AGENTIILE nu-mi plac decat, eventual, pt all inclusive, vacante de lene & co :)

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, margelute si chestiute

MARGELUTE NOI_NOUTE DE TOAMNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

M-am vaccinat si eu antiporceasca. Nu mai intru in polemici pro si contra, la mine a cantarit mult parerea lui frate-meu, de meserie pneumolog si care mi-a spus sa nu ezit si sa fac vaccinul. Se moare si in Franta pe capete, dar nu e atata valva. Noi suntem un popor de panicosi, toata ziua de vaitam si ne plangem de greutati, gripa porceasca e un subiect bun de crescut audienta.
adevarul nu cred ca il vom stii vreodata, dar ma gandesc ca NIMENI nu s-ar risca sa scoata pe piata un produs cu o asemenea adresabilitate in cunostinta de cauza privind efectele negative. ca la orice alt vaccin fiecare organism va reactiona diferit, ba chiar mai mult poti sa si faci gripa in forma usoara, dar in niciun caz mortala.

Daca vedeti ca nu mai scriu o perioada lunga sa va ingrijorati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

sanatate tuturor.
eu acum tusesc, stranut si-mi curge nasul.
tania, numele nu-mi era cunoscut, m-am uitat pe site azi. unii pantofi sunt foarte uschiti, foarte moderni si foarte interesanti, altii sunt pur si simplu kitsch-osi. asta e pericolul mereu cand linia e puternic colorata si accesorizata: ori iese superb ori kitsch. tu pe care ii vrei? arata-ne daca sunt pe site. am vazut acolo pantofi pe care i-as dori si am vazut si sorcove cu linie total nenaturala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

La Multi Ani! in casa noua.Sa aveti inca 4 ani de discutii frumoase si multe lucruri de impartasit!

Noi nu ne vaccinam iar pe Simon nu-l mai duk la gradi.De ce?
Bugetara fiind , salariul mi-a fost afectat foarte tare de masurile luate in noiembrie si decembrie, si m-am gandit ca daca se va imbolnavi kiar de o banala raceala imi vor trebui minim 200-300 lei pentru medici si medicamente.Prefer ca banii astia sa-i tin in buzunar si sa-mi iau vitamine , ori altceva folositor si strict necesar.Oricum mai stam cateva luni in Ro, asa ca mai bine sa petreaca si el timpul acesta cu bunicii care deja plang gandindu-se ca poate nu-l vor mai vedea niciodata.

Corap, si noi am avut varicela prin noiembrie , a fost o faza cam urata cu febra foarte mare si o eruptie in toata splendoarea, pe tot corpul, vezicule mari care au lasat si semne .Sper sa aveti o faza mai usoara.
O colega de serviciu imi spunea ca fiica ei a avut doar 4 bubitze.

Am si eu o intrebare:
Vaccinul de 4 ani, DTP-ul , l-ati facut?
Doctotita noastra ne-a spus ca trebuie sa asteptam pana prin martie aprilie, dar eu cred ca voi primi viza pana atunci si as fi preferat sa plec cu el vaccinat, plus ca in schema australienilor , la 4 ani se face si ROR-ul.Exista vreo posibilitate sa mi le cumpar de undeva si sa plec cu copilul imunizat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

io inca sunt la smulsul petalelor: "sa ma intzep...sa nu ma intzep..."

deci mai bine revin la pantofi

ANDA, parca mi-ai citi gandurile! Asta era si retinerea mea. Unii pantofi marca asta mi s-au pus direct pe suflet, iar altii nu i-as incaltza nici gratis!

UIte aici botinele care imi fac cu ochiul (de pisica)

Sincer, sunt singurele modele care ma atrag din ultima colectie. Insa in colectiile de anii trecuti, au mult mai multe atractii.

mai am in vizor
patofii astia
astia - dar nu stiu unde sa ii incadrez..apropo de
granita

sandalele astea

pantofi negri

si pantofi verzi

dezbatem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

corapino, nu e musai ca toti copiii cu care au intrat ai tai in contact sa faca si ei varsat de vant. Maria s-a jucat cu o fetita care a facut si ea, nu. Sanatate multa si recuperare rapida.

anda, sanatate maxima!

Maria a facut DTP-ul, am verificat adineaori carnetul de vaccinari.

tocmai am citit declaratiile fratelui lui Tecuceanu, care spune ca stie din surse medicale ca vaccinul incepe sa aiba efecte negative dupa 1 an. Ori asta imi miroase de-acum a modalitate de diminuare a populatie Pamantului, ca si-asa e cam suprapopulat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Eu deja sunt de toata coma cu vaccinul asta .
Deci ma hotarasem sa-l fac. Saptamana trecuta am dat de vreo 3 ori pe la medica mea, de fiecare data era negru in sala de asteptare. A doua oara m-am prins ca avansezi mai repede daca suni inainte, facea ceva lista. A treia oara am sunat mi-a zis ca deja are programati, dar sa vin ca ma ia. Cand am ajuns tocmai se hahaia in cabinet cu o baba de jumatate de ora, desi iar avea full in sala de asteptare. La un moment dat iese nervoasa si ne spune sa nu mai asteptam daca nu suntem pe lista. Nu eram.
Azi m-am dus sa ma mut de la ea, la doctora copiilor. Nu vrea sa ma ia caci sunt colege, cunostinte, in aceeasi cladire etc etc. Iar ea e total contra vaccinului.
Asa ca sunt in cautare de medic de familie. Disponibil. Si atent, daca se poate. Cu vaccinul, om vedea.

Si am reusit sa-mi rezolv birocratia de revenit la serviciu. Azi imi sosise si calculatorul. Ufff, AMR 5 zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Tania, mie mi se par cam dubiosi pantofii "de granita", sandalele chiar nu le inteleg, iar la pantofii verzi urasc tocul. Ceilalti sunt super interesanti, cred ca poti face usor pasiune pentru ei. Asta din poze, live nu-mi dau seama...
Deci ai ramas fidela cumparaturilor online si e-bayului

Ioana, incercasem sa te mai sun intr-o zi, poate tot te prind intr-o dimineata la povesti... .

Nu stiu ce-a fost cu febra noastra de ieri dimineata, de atunci suntem bine-merci cu totii. Totusi, nu regret ca ne-am intors acasa. E inca pe butuci turismul romanesc. Daca n-ai vreme acceptabila, de stat pe coclauri, de bucurat de natura, NU AI CE FACE prin majoritatea "statiunilor". Ma rog, noi nu suntem deloc genul de zacut in restaurante... Oricum, pentru salina merita sa revenim, mai ales ca e destul de aproape de noi.

Mergi la inceput