Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (1)
Raspunsuri - Pagina 20
Mihaelutat spune:
Aha incetul cu incetul toata colectia isi sparge bostanul....Am inaugurat un trend pe anul 201.
Fi-miu a fost la vanatoare cu tatal lui in week-end. S-a intors dupa 2 zile ca purcelul, spalat doar pe dinti dar foarte incatat. Au mers cam 4 ore pe zi prin padure, boscheti si a invatat ce inseamna un scaiete. S-a impriatenit cu cainele Gil, mi-a spus ca Gil a incercat sa il linga.
Gata fug la treaba.
Mita
lavi02 spune:
uitai sa zic:
Mandy, Maria, Ioana succes la reluarea serviciului!!!
Soanso reparare rapida!
Review week-end:
Cazare - vila Briana, OK, curat, cald. Am avut apartament cu 2 dormitoare separate, a fost f bine. Vorba lui Nati catre sora-mea: "avem si pentru mama si tata o camera"
Masa hehe!
- prima incercare pranz la pensiunea Mai, 5 margarete. Decorat frumos, foc in semineu, muzica misto (ABBA), lumanare aprinsa pe masa. Dar portiile mici. Ciorba cu perisoare a numarat 3 perisoare. "Cartofii natur" erau de fapt unul singur taiat in 4. Pastravul cat un morcov nu prea mare. Dar cam roze pe interior, nu prea facut. Noroc ca nu era mai mare Totusi era proaspat si m-am gandit ca japonezii mananca prin traditie peste crud. Supa de pui cu taitei - mai mult vegeta, fara carne. Muraturile - un gust de otet naspa, probabil erau din comert. Apa la 1/2 = 6 RON. Snitelul de porc plin de zgarciuri. Ciolanul cu fasole al lui Virgil a fost bun. La desert nu ne-am mai riscat.
- a doua incercare - cina la vila Briana. Decoratia - stiul taranesc modern, spoturi, culori cam tipatoare. Muzica - manele ardelenesti, adica imitatie de muzica populara, cu versuri gen "tzuca-ma, tzuca-ma, tzuca-ma, iubeste-ma" sau pe tema plecatului la munca in strainatate si trimisului de bani acasa. Dar mancarea buna, preturile rezonabile. Muraturile bune, aromate, facute la ei. Clatitele cu gem de afine din belsug, probabil tot productie proprie. Cartofii prajiti chiar din cartofi, nu de la punga.
-micul dejun (neinclus) tot la Briana - la fel, platou cu "porcarii" bune, cu muschiulet afumat excelent, natural. Platou de branzeturi - tot f bun. Omleta cu cascaval - cu mult cascaval.
-pranz la Gallery in Sibiu, restaurantul cam obosit, ca si Bufnita, dar pe aceasi stil, cu mancare buna, si portii mari. Supa de pui insa, tot knorrbita dar restul felurilor comandate au fost foarte bune.
Cu supa de pui ne-am lamurit, nu mai comandam veci la restaurant nici in tara, nici in strainatate, cam peste tot se face cu mizerii de chimicale. Doar la "casa omului" mai mancam asa ceva, in special la noi acasa , unde contine numai apa, carne, zarzavat si sare.
bb_alinus spune:
Neata si pe scurt:
Lavi sa va fie de bine escapada! Frumoasa cronicutza! Ramasesem datoare cu un raspuns: nu cred ca venim de paste in Ro, eu imi iau o parte din concediu in feb martie pt mutat, so nu mai imi ramane mare lucru sa vin si in Ro. As vrea sa il tin pt vara. Si in plus ca sa ajung in Alba imi trebuie cel putin o zi de trambalat, sunt nasoale legaturile din Buc.... so nu prea ma trage inima. daca ar fi fost Buc as fi venit mult mai des, poate in weekenduri prelungite. Asa nu pot.
Mandi spor si bafta la noul servici! Suna bine ce ne povestesti tu!
Maria, Ioana bafta si un retur lin in campul muncii!
Anda....nu pot sa zic decat wowwwww! Pai voi pe langa Luceafarul - nu imi revin- faceti adunari deja? Da nu ma mira ca poetul are inclinatii sper stiintele umaniste....e sortit!
Soanso refacere rapida!
Pup azi se anunta o zi mai animata aici!
ilenutza spune:
Neata si de la noi,
va dorim o saptamana buna si fara peripetii!!
alinush in ce zona va mutati, cum se numeste?
Am fost si noi la marea nordului, a fost superb, plaja larga si curata, total diferita de marea noastra.o data am prins si soare , a fost superb!
soarele si norii olandezi sunt f diferiti, niste combinatii de culori superbe, exact asa cum se vad in tablourile lui van gogh, soarele are o culoare albicioasa, iar lumina este la fel, de o culoare alba nu galbena.
oricum cat am stat acolo- 2 sapt- nu am vazut decat de vreo 3 ori soarele, in rest a fost innorat.
mi-a placut mult olanda, este f curat, sosele cat vezi cu ochii, in cateva ore ajungi de oriunde oriunde.
poze nu am deocamdata pt ca aparatul a ramas la soata, dar promit sa postez cand le am.
Cel mai mult mi-a placut la morile de vant din Kinderdijk, uitati o poza http://images.google.com/images?hl=en&rls=com.microsoft%3Aen-us%3AIE-SearchBox&rlz=1I7SKPB_en&um=1&sa=1&q=kinderdijk+windmills&btnG=Search
in realitate e mult mai frumos.
a fost f frig datorita atator ape care sunt peste tot la 0 grade simti ca la minus 5.
Am fost si in Luxemburg unde este superb si la Gent in Belgia, ambele sunt in patrimoniu UNESCO.
va pup
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4037258963/" target="_blank">POZE OSLO
ilenutza spune:
am si eu o problema expusa aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147412
poate aveti si voi o idee , simt ca o iau razna
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4037258963/" target="_blank">POZE OSLO
bb_alinus spune:
Ile daca ai platit pt astea 3 luni mi se pare corect sa nu dea locul altcuiva, daca insa n-ai platit, nu cred ca au nici o obligatie sa iti tina locul.
Stii aici in Olanda nici nu discuta cu tine, din moment ce copilul ti-e inscris, platesti si cand e bolnav, si cand nu-l duci si cand e vacanta, nu iti fac nici o jumate de ora cadou
Noi ne mutam tot in Haga, la vreo 2 km de unde stam acum, o sa fim langa mare, langa Kurhaus in Scheveningen. Tu unde ai fost la Marea Nordului?
Kinderdijk e superb, sa te plimbi cu bicicleta cand e frumos o nebunie!
coralia76 spune:
Saluti tuturor,
Lavi faina povestirea de vacanta,nici eu nu stiam atatea despre pensiuni,vile de prin jurul Sibiului .Daca ies la restaurant stiu 2 in Sibiu unde se mananca bine si nu te jupoaie de bani...unul e in cartier,iar celalalt tot relativ aproape.oricum eu nu prea incerc localuri noi..de obicei las pe altii sa mearga apoi daca adun mai multe pareri bune..ok..merg si eu...
Da..Anda..chiar e ceva deosebit sa invete Luceafarul un copil de gradi...Andreea cred ca era in extaz la gradi a lui Nichita...daca ii invata asa multe poezii.
Dupa numere si adunari nici mandra mea nu se da in vand,stie pana la 10 sa le scrie si le recunoaste pe toate,sa numere stie pana la 50,adunari face in sensul ca numara pe degete apoi zice rezultatul....
"Somnoroase pasarele" chiar mi se pare o poezie adecvata copiilor asa mai mici...asta impreuna cu Catelus cu parul cret si Zdreanta au fost primele pe care le stia Andreea si le-a invatat intre 2 ani jumate si 3 ani.
In schimb litere stie mai putin de jumate din alfabet ...parca Miri zicea de David ca stie sa citeasca...la domnisoara mea cred ca mai dureaza ceva vreme pana ajunge la faza de citit.
Mara si eu o mai iau de la cristian...are o putere de ma mira de multe ori..daca nu sunt atenta ma "articuleaza" de numa, cand se intinde dupa ceva
lavi02 spune:
Alinus, OK, spor la mutari!
Ilenutza, parca e afisat la noi la gradi ca daca lipseste peste 2 saptamani nemotivat medical nu i se pastreaza locul. Ti-as sugera sa te duci la o discutie pasnica cu directoarea, sa-i expui problema. Indiferent cum e regulamentul, sa o iei pe panta razboiului si a reclamatiilor nu mi se pare potrivit daca vrei sa-ti duci copilul in continuare acolo.
coralia76 spune:
Azi i-am luat domnisoarei o cana cu pai...sa vedem daca bea lapte din ea.By the way...Noki..procesul de "debiberonare" a fost un succes la voi?
Cris deja bea apa din canita cu tzutz ...mai da si pe langa,dar important este ca vrea si poate sa bea din ea.
tania-z spune:
Tin sa te anunt, MITZO, ca ai lansat un adevarat "trend", nedorit, desigur!
Chiar uitasem, mi-am bubuit si eu frumusetze de cap, fix in frunte, lunea trecuta. Montam un cadru Trofast de la IKEA si, vrand s apun un sertar, am uitat de o sipca din mijloc si, banuind ca locul e gol, am intrat cu toata puterea. Am avut un ou de prepelita adevarat (marime si culoare) in frunte, vreo doua zile. Acum ma mai doare, dar s-a retras. Capului tau cum ii mai merge?
CORALIA, suntem in aceiasi faza. Am mers cu Stefan si si+a ales el un pahar cu pai, cu McQueen, of course. Bea din el de vreo 3 nopti+dimineti, merge OK, a spus ca nu mai vrea clar din biberon. Doamne-ajuta!
NOKI, cum mai merge la voi?
LAVI, ma bucur ca v-ati petrecut la Sibiu! Meniul de la Mai il stiu, din pacate a inceput sa aiba renume cam prost. Noroc ca au aparut alternative prin zona...
La Stefi la gradi e un caz confirmat de scarlatina. Maine va trebui sa merg cu copiii sa facem exudat, sper sa fim curati, ca abia ce am iesit din viroze.
PS: MIRI, oare tu ma intrebai de ce papucii mei apar pe ebay UK? De obicei, vanzatorii din Irlanda si UK pun pe ambele site-uri, ca-s tot de acolo .
FELI, asa deci, parfumuri?! Vezi ca poate mai citeste Doru pe aici si ma ia la trei pazeste ca am instigat fetele la shopping .
Ma bucur ca sunteti mai bine. Dar ce costuri de spitalizare...grrr!