Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (1)
Raspunsuri - Pagina 19
cristinamh spune:
daca doriti, bine-nteles,
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=scrisori%20pt%20mos%20craciun&page=0
aici se afla scrisoarea lui iris pentru mos craciu. este cr2.jpg
si... ca in proverb, iti da omu un deget, si vrei toata mana, cr1.jpg este scrisoarea lui andrei .
ramanem recunoscatori
si pt ca tot vorbiti de extindere, io n-a zis nu, cu o singura conditie. intai sa castige la loto milionul de euro, si apoi ii mai fac doi daca vrea. altfel sa nu ma streseze...
sa revenim on topic, abia ce ne-am mutat cu calabalacul la copilarie, si-ati inceput cu scoala . apropo, avem 8 ani de stat aici, nu 4.
noi o sa mergem la scoala de 6.10 luni. nu are sens sa aman, a facut grupa mica, va termina cursiv si grupa pregatitoare, dupa 4 ani de gradinita, + 2 de cresa, speram sa nu fie probleme.
andrei merge de 7.1, mai bine nici ca se putea zic eu...
Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani - mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite
Ce sa agatam singurei in pomul de iarna
cristinamh spune:
http://www.money.ro/internet/autorita-ile-germane-recomanda-nu-mai-folositi-internet-explorer.html
Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani - mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
anda77 spune:
numerologie. dk vreti sa calculati numere de destin pt copii
http://www.babynology.com/french-fnumeronichita.html
soanso spune:
seara buna,
la mine e asa siasa...mi-am spart azi capul,ma doare si locul si capul,am o crusta de toata frumusetea, foarte simplu am reusit stergeam parchetul pe sub masa de calculator si cand am dat sa ma ridic zbang cu capul in suportul de tastatura exact in colt.
m-am vacinat si eu saptamana trecuta(si Sory), a venit la noi seful de la smurd care a zis sa ne vaccinam, asist. sefa de la ATI avea internati pe terapie intensiva 9 cazuri dintre care 2 medici(unul de 42 ani foarte grav), o prietena a auzit de decesul unui tip de 39 ani perfect sanatos asa ca am coborat 3 etaje si m-am vaccinat( nu am avut nici o reactie adversa, doar m-a durut mana putin).
ioana77,bafta si acomodare rapida la noul loc de munca.
Feli,refecere rapida, cum sunteti azi, dar scumpica Ilinca?
nu a mai scris tare demult joy04 mai stiti ceva de ia?
va pup..am ceva pe foc
miri__b spune:
hello
ne-am intors de la Ploiesti cu socrella, asa ca sapt asta pot sa stau peste program linistita la servici.
tocmai ne-a facut cel mai bun pastrav
Miha80, nu uita ce de pe 20 incep cursurile la salsa, se fac martea si joia de la 7 seara, mai fac si o grupa sambata.
anda77 spune:
mai stiti cand v-am spus ca nichita va citi balzac in grupa pregatitoare??? cand l-am dat la gradinita asta noua si va spuneam de programa incarcata si exigenta...cred ca va amintiti...
ok, am luat acum sa citesc dosarul care-mi parvine vinerea si-l inapoiez educatoarei lunea cu semnatura ca am luat la cunostinta de ce au facut saptamana trecuta si consideratiile educatoarei ref. la nichita. asaaaa, ce credeti ca a invatat copilul meu joi-vineri?
nu ghiciti. va las lesinate dupa ce auziti. primele doua strofe din Luceafarul. jur.
nu mai am nici eu cuvinte:)))) l-am pus sa recite "poezioara de saptamana asta" ca sa ma conving...
deci mai vorbim de balzac in curand, da?!
ma duc acum sa-l pun sa recite si la bunici, cred ca le crapa inima la aia.
in schimb este in continuare slab la matematica, nici nu recunoaste toate cifrele, cu adunarile suntem la nivelul marii.
dar cica e bun la literatura, memorare, jocuri de tatru etc. artistu' lu' mama, trebuie sa-l invat macar sa-i dea la magazin restu' bine mai incolo:)
profesoara de engleza mi-a zis ca-si pierde increderea in el la proiecte, desi e fte comunicativ la discutii.
hai ca v-am facut si rezumatul saptamanii de gradinita...
cristinamh spune:
anda... pai fu programa saptamanii...
fi-mea a venit acasa cu ...pasarele.
si io ma chinuiam s-o invat catelus cu parul cret...
Cristina
mara95 spune:
anda, nichita e deschizator de drumuri!
in decembrie am invatat-o pe flavi un colind, cantat de Extra, care mi-a placut mult.dupa care am realizat ca e vorba de poezia Colinde, colinde de Eminescu.
in alta ordine, la gradi le-a povestit de M Eminescu , ca sarbatorim ziua de nastere, etc. flavi, suparata:Mami, doamna nu a vrut sa-i cantam "Multi ani traiasca" lui M Eminescu!
legat de lovituri: am luat o lingura in fata de la fii-miu, ca mi-au dat instant lacrimile.voi avea vanataie. in dorinta de a fi bagat in seama, arunca cu ce prinde.are directie, dar si putere.tipa, musca, tot tacamul.
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
cristinamh spune:
mara, bianca, multumim pentru voturi!
noi am iesit la vanatoare de fulgi, a mers iris cu mana intinsa pana la gradi, parca iesise la cersit .
Cristina
lavi02 spune:
'neata,
Feli, sanantate multa intregului familion, ma bucur ca sunteti spre bine!
Am revenit din week-endul de la Rasinari/Paltinis, ieri s-au dat fetele putin cu saniuta in Paltinis, a fost frumos.
Ma bucur ca ninge in Bucuresti, daca e sa fie iarna, apoi sa fie!
Anda adunari si scaderi nu intra in programa de gradinita, conform programei la grupa mijlocie sunt numerele pana la 5, deci nu-ti fa griji!