Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (1)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Feli, sanatate multa-multa!!! Ma bucur ca sunteti mai bine!

Mandy, se pare ca premisele sunt bune ca jobul acesta sa-ti aduca satisfactii! Tin pumnii si sper sa fie ok pentru tine!

Bic si eu am tot amanat din cauza faptului ca sunt dezorganizata si poate si cam dezordonata as putea spune; cred ca n-as fi facut fata cu doi copii mici-mici(cred eu, desi daca as fi fost pusa in fata faptului implinit as fi gasit o "cale" sa ma descurc,ca multe alte mamici). De acum sa vedem cum o vrea Dumnezeu!
Eu ma simt pregatita emotional, insa sper sa-l convin pe "mirificul" sot facem ceva si cu casa, pentru ca actuala e miiica rau si nu corespunde, pentru ca nici macar pentru un copil nu avem spatiu suficient pentru a organiza un spatiu special de invatat/ joaca s.a.m.d.

Meems, Bic ... ce preturi la preschool!!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

My Creative World

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Bic, pai si Rianna tot 3 zile/sapt e in preschool, plus juma' de zi in daycare vinerea. Si in ritmul asta cam $12000/an se duc doar pe treaba asta. De-asta astept sa inceapa odata scoala, insa la cum sunt cotate scolile publice din California... halal invatatura
Eu te inteleg ft bine cu socotelile financiare de pe hartie, plus stressul adaugat de un al doilea copil. Nici eu nu as fi facut fata la un al doilea copil mic, de-abia acum, la cei 4 ani ai Riannei ma simt intr-adevar relaxata cu ea prin preajma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Nu-mi vine sa cred ce preturi pentru gradinite vehiculati voi pe-aici, dupa prima postare a lui Meems credeam ca e o greseala.
Si da, e tare trist sa-ti reduci (si!) idealurile de familie la calcule financiare .

V-am citit cu placere saptamana asta - ultima a mea de concediu! - postarile despre moda, cumparaturi, calatorii si alte cele (si cu ingrijorare despre vaccinuri si boli).

Am fost si eu curioasa ce muze pentru copii exista prin eu, am gasit cateva www.northvalley.net/kids/museums.shtml" target="_blank">aici, dar cu siguranta nu sunt singurele. Eu retin ceva muzee tehnice prin germania care nu sunt in lista.

Vazut pozele Andei din Sighisoara - foarte reusite, imi place privirea proaspata si curioasa cu care pozezi. Erai prima data in Sighisoara? Valabil si pentru albumul cu Branul, caci si la el am tras cu ochiul . Noi deja am fost de prea multe ori, deja nu ne mai surprinde prea mult oraselul, din pacate. (W/e trecut am pozat pe-acolo pisici si copii ) Tocmai de-aceea mi-a placut sa-l redescopar in pozele tale.

Si mi se pare SF curat vacanta Inei - chiar ai plecat??? E la fel de SF cum mi s-ar parea daca mi s-ar intampla mie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ma asteptam la sumele astea pt preschool ca stiam de la meems cat dadea ;la daycare anul trecut. se facea parca de 1000 usd pe luna. preschool m-am gandit ca trebuie sa se plimbe intre 1000 si 2000 pe luna. 70usd/zi ori 20 zile lucratoare ar fi vreo 1400 pe luna, daca parintii ;ucreaza full time, nu? preschool la rianna este pana la ora 18? ca daca e pana la pranz treaba se impute. ca daca lucrezi 5zile/7 9 h/zi, n-ai cum sa iei copilul inainte de ora 18 zilnic...deci si mai multi bani ar fi...

bic, nu de tine ziceam, de fetele care numarau anii intre copii. parerea mea este ca nu conteaza niciun pic. dezvoltarea este mai mult sau mai putin individuala, daca-mi permiteti exprimarea fortata, dar tot dezvoltare este.
oricum probabil o sa va umpleti toate de copii pana imi rezolv eu problemele economice, financiare, profesionale, educationale, statutare, nationale, sentimentale etc. cand o sa terminati voi sa vedeti ce de copii fac eu:))

maria, am mai fost in sighisoara acum vreo...9 ani. imi amintesc cu totul alt oras. era vara, stateam la o terasa si langa scaunul meu era un acoperis. imi aminteam un oras terasat asa:)), adica in trepte. la vizita de luna asta nu am vazut nicio suprapunere, nu mi-a mai parut terasat mai deloc. parca-parca vreo 100 de m asa spre primarie , dar atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Ola,

iuhuuuu, am prins primul capitol din in floarea copilariei, am ochii plini de lacrimi, ce copii mari avem!!!!

va pup, va multumesc pt urarile de ziua lui V., im pare rau ca nnu am avut cum sa intru sa vb cu voi!

vad ca se vb despre "costurile unui copil".si eu ma gandesc ca un al treilea copil ar ingreuna situatia financiara, poate nu am mai avea bani sa le oferim ce isi doresc, iar familia mea de 4 este perfecta acum, ma gandesc ca un al cincilea membru ar strica echilibrul... sau poate doar aberez!

in alta ordine de idei am petrecut o vacanta de vis in olanda cu copii de sarbatori - XANDRA de aceea nu am raspuns atunci la telefon, dar poate vb acum- ai mei nu mai vroiau sa plece

Cu Alinush nu m-am vazut pt ca fix in zilele cand am fost eu ea era plecata din ola.

va pup si ma gandesc la voi zilnic!

PS - am editat numele.

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4037258963/" target="_blank">POZE OSLO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Feli sanatate multa!

Ile deci ati petrecut fain in NL! Sper sa nu ne mai ratam data viitoare!

Doar ca o comparatie, preschoolul in Olanda costa 1200 eur pe luna la full time.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

hmm, pentru europa imi pare cam mult...

ilenutza, poze frumoase din olanda? ca alinus nu ne-a aratat mai nimic de cand e acolo (peisaje, case stuff), poate capatam ceva olandez de la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda77

70usd/zi ori 20 zile lucratoare ar fi vreo 1400 pe luna, daca parintii ;ucreaza full time, nu? preschool la rianna este pana la ora 18? ca daca e pana la pranz treaba se impute. ca daca lucrezi 5zile/7 9 h/zi, n-ai cum sa iei copilul inainte de ora 18 zilnic...deci si mai multi bani ar fi...

mama lui Nichita (09.12.2005)
Look who’s talking: Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

Calatoriile mele

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Da, calculele sunt corecte. Preschool-ul e pana la ora 17, daca trebuiesc copiii ridicati mai tarziu probabil trebuie platit ceva in plus. In banii astia e inclusa si masa de pranz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Mey io o sa mai pun poze cu Nl cand o sa mai fac....poate la vara, sau poate vreti sa vedeti zapada de aici! Spuneti si fac un album:))

Anda de ce ti se pare mult preschoolul in EU? Exista ajutor de la stat pt unele familii. Poate si peste ocean exista.

Ile povesteste cum ati petrecut.....ca eu povesti 100% olandeze nu am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Hello!

Sunt inca intreaga dupa vaccin si sper sa raman in continuare la fel.

De maine incep si eu un soi de servici, mi-am schimbat locul de munca, nu ma puneti sa detaliez ca nu stiu inca in ce m-a bagat. Cert este ca voi face ture, voi lucra in week-end-uri, dar macar turele sunt de 6 ore pe zi in timpul saptamanii si ma pot ocupa si de casa/copii. Inca nu am definitivat cine va sta cu Stef, ne vom adapta pe parcurs, adik nu vreau sa apelez la bona, iar pe cei implicati din familie inca nu ma pot baza 100%. Nu exclud si varianta cresa, trebuie sa merg sa ma interesez daca il mai primeste.

Feli, refacere grabnica la tot familionul!

Incurajez toate aspirantele la bb2, teoria mea este ca daca va fi greu pana cresc, cand vor fi mari se vor avea unul pe celalalt. Traiasca sistemul de invatamant de stat din Romania, inca ma bazez pe el, cand vad ce sume vehiculeaza fetele plecate ma ia cu lesin

va pup!!!!!!

Mergi la inceput