Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (1)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Tania, da mai, trebuie neaparat sa ne intalnim cumva, undeva

Bic, spune-mi mai multe despre muzeul respectiv, suna interesant. E cumva cel din San Jose?
Referitor la scoala, eu m-am hotarat: Rianna mai sta un an in preschool si abia toamna urmatoare (2011) incepe kindergarten.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Salutare la toata lumea si sedere frumoasa in noua casa.

Am inceput luni, sunt intr-o continua criza de timp, caci sunt atatea informatii si oameni noi. Seful meu se pare ca este unul din cei mai faini si buni sefi din companie (lucru confirmat de colegul meu, care lucreaza cu el de vreun an si ceva). Trec din training in training, din meeting in meeting, la sf de luna sau inceput de februarie plec la Budapesta la alt training. Sper sa fac fata, caci multe sunt ff noi pentru mine.

Va pup si mai intru cand pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Feli imi pare rau sa aud asta. Dar va urez insanatosire grabnica.

MemmsDa Discovery Museum, care altul? Ala la care trebuie noi sa ne intilnim de vreo trei ani. Si sa stii ca nu te-am fentat. Nu mai fusesem de acum trei ani de cind am vorbit cu tine.
Pe Rianna nici nu aveai cum sa o dai mai devreme la scoala, chiar daca voiai, pentru ca e dupa cut-off date, care e 2 decembrie in California.
Eu inca mai am probleme de orgoliu, dar incerc din rasputeri sa le dau la o parte.

cami gind la gind. SI eu, ca si tine, simt ca acum sint pregatita si vreau sa mai am un copil. Dar ca si tine, ma gindesc tot asa ca si daca ramin insarcinata azi, tot vor fi cinci ani diferenta, ceea ce am incercat sa evit (apropos, intre fetele Silviei sint 4 ani, chiar daca pare mai putin.)
Dar o discutie mai la sentiment cu sotul meu a dezvaluit ca el nu mai vrea inca un copil din motive foarte bine intemeiate si cu care sint intru totul de acord si care au foarte mult sens. Din pacate, partea sentimentala a creierului meu nu se poate obisnui cu toate acele argumente care stau foarte bine in picioare. Asa ca intre timp stau si sufar.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

Info utile despre cresterea copiilor

www.askdrsears.com/" target="_blank">Dr. Sears

www.positivediscipline.com/" target="_blank">Disciplina pozitiva

Mergi la inceput

Feli, sa va reveniti repede!

Mandy, bafta cu noul job si acomodare rapida.

Bic, ha ha, eu si uitasem de planul nostru de acu' 3 ani, dar recent muzeul respectiv a fost trecut pe lista mea de vizitat cu Rianna anul asta.
Ai dreptate cu cutoff date in CA, la scoala unde va trebui sa mearga Rianna au o clasa de junior kindergarten unde as putea-o da la anul. Insa prefer s-o tin in preschool desi ne stoarce de bani!
Hmmmm... vad ca bate vant de bb2 prin colectie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Feli sa va faceti bine cat mai repede.Sunt urate enterocolitele astea virale,dar cu un pic de regim si rabdare trec in 3 sau 4 zile.Sunteti mai bine azi?
Mandy m/as bucura ca noul job sa fie unul potrivit si care sa iti aduca satisfactii.Bafta!

Ref la scoala..pe Andreea clar o sa o dau cu 6 ani si 10 luni...n/are cum altfel...si in general la copii nascuti dupa septembrie ma gandesc ca e cam devreme sa mearga cu nici 6 ani la scoala , iar daca ii lasi cu 1 an mai mult o sa aiba aproape 8..deci nici asa nu/i OK.

De mult n/au mai fost gravidute pe aici..dupa ce a nascut Pischi s/a cam incheiat capitolul asta...dar se pare ca totusi exista sanse sa preia stafeta cineva ...Nici eu nu eram hotarata cu bb2,chiar deloc as putea spune,sotul in schimb de cand avea Andreea 1 an ma batea la cap...si pana la urma a venit si el dintr/o surpriza.Acum,desi e greu cu 2 copii,ma bucur ca o sa cresca amandoi si se au unul pe celalalt.Intre ai mei diferenta e de 3 ani jumate,dar si o diferenta de 5 ani eu o vad Ok pentru ca este avantajul copilului mai mare cu care te poti intelege altfel.

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

asta e motiv sa nu mai faceti bb2?! ca ar fi 5 ani diferenta intre ei? meeeey, fiti serioase...voi, care gasiti ca asta e impediment, o sa ramaneti cu frustrarea. ori toata viata ori, in cazul cel mai probabil in care ea se va adanci la 40-45 ani, o sa faceti un bb2 cand primul copil va avea 16 ani. ca vad din ce in ce mai multe cazuri.
eu macar am motive mai serioase. pt amanare. nu ca sa nu-l mai fac...

feli, sanatate! cum sunteti cei 3 bolnavi azi?

meems, cat costa un preschool in california?

nichita nu prea e interesat de stiinta. am eu asa niste semne:) am incercat cu niste dvd-uri, 2-3 enciclopedii pt copii si 2-3 muzee pana acu' si-l lasa cam rece. mecanica, da, aia ii place. ultimul exemplu: la vizita in gara de nord, ar fi vrut sa ne bagam pe sub tren sa studiem ce are pe dedesubt si cum functioneaza. masinile, sportul si marea lui pasiune: relatiile interumane. :) eu asa il simt. e un mic sociolog la mine in casa:)
sau poate il intereseaza toate. sagetatorul asta ala meu se plictiseste senzational de repede de orice. are 4 ani, ok, dar am vazut si copilasi mai focusati. dar din alte zodii:) la fiecare chestie noua e extaziat, eu cad in plasa de a crede ca hop, i-am gasit o pasiune, si in 5 minute sau 2 zile, depinde cat de mare si altfel e noul impuls, abandoneaza respectiva preocupare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

noi suntem bine, multumim de intrebare Ilinca nu a mai facut febra, eu si bunicul ne-am revenit din enterocolita, iar Doru se reface bine (dupa cum spune doctorul).

Mandy ai asteptat ceva, doar poate ca la jobul asta te vei simti mult mai bine. Ma bucur ca esti multumita.

BB2 - eu ma gandesc ZILNIC la el, si cu frica dar si cu speranta. Doru nu vrea deloc. Cand am fost in sala de asteptare la Medlife mi-am adus aminte cum e sa ai bb mic, of, ce frumos. Dar ma gandesc, cal-as face si dintr-un soi de egoism, pentru desfatarea mea si ptr a sta 2 ani acasa (mama, ce-as mai sta). Dar dupa 2 ani ce fac, cum ma voi descurca? Cu bona? cah! Voi sta eu acasa? nu stiu...

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

pesimistul este un optimist bine informat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

wow, ce preturi la parfumuri pe ebay irlanda

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

pesimistul este un optimist bine informat.

Mergi la inceput

Anda, Rianna e in preschool toata ziua, platim $70/zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Smaranda e in la preschool trei zile pe saptamina intre 8.30 - 2.30 p.m. si platim $395.00/ luna. Anul trecut, cind era doar doua zile plateam $295.00/luna.

Dar pe noi o sa ne sece scoala, pentu ca in momentul de fata inclinam sa o dam la scoala privata, care va fi $14000/an de la 8 la 2.30. Daca vrem sa o tina si la after school, pina la 5.30 p.m. vom mai plati inca $3000 la toata afacerea de mai sus. Asta este inca un motiv pentru care doi copii ar fi practic imposibil, in conditiile in care am vrea sa ne luam o casa si sa si calatorim, sa aducem bunici aici, etc. Iar noi nu vrem sa ne mutam din orasul in care traim - sau m-as muta, dar in San Francisco unde singura optiune viabila pentru parinti care vor o educatie buna pentru copii este scoala privata. Concluzia: acestea sint optiunile noastre de viata in momentul de fata si in aceasta schema, un al doilea copil nu prea are loc. Dupa cum spuneam, emotional mi-l doresc foarte mult, dar practic, pe hirtie, nu se poate.

Deci, trecind subtil la problema cu doi copii, draga Anda, nu te arunca la concluzii pripite. Eu una nu am spus ca motivul pentru care NU mai fac inca unul este diferenta, ci spuneam doar ca mi-e ciuda ca, in fericitul caz in care voi mai avea un copil, diferenta va fi asa de mare. Dar pe de alta parte, la genul de mama obsesiva si dezorganizata ce sint eu, doi copii mici m-ar fi ucis. Sincer, nu as fi facut fata.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

Info utile despre cresterea copiilor

www.askdrsears.com/" target="_blank">Dr. Sears

www.positivediscipline.com/" target="_blank">Disciplina pozitiva

Mergi la inceput