Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (1)
Raspunsuri - Pagina 12
anda77 spune:
te duci cu fusta la o receptie? daca nu, atunci merg si 100 deni. s-a purtat si matasea peste ciorapi de 100 deni
anda77 spune:
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-6809907-dan-bittman-numit-consilier-probleme-feedback-populatie-ministrului-finantelor.htm
uitati-va pe ce se duce un salariu de consilier de ministru, cand bugetari pregatiti isi pierd serviciul...vrea feed-back? sa angajeze un ziarist, nu un cantaret. sau sa iasa juma de zi in piata obor sau la bursa de valori, unde doreste. o sa se intoarca cu 100 de reclamatii si sugestii. bitman era ultimul om sa incaseze salaroiu de la stat. ma gandeam cand incepe vladescu cu balariile lui, iata ca a inceput. asta e mica, nu e mare. urmeaza masuri economice interesante...
madau spune:
Anda nu esti singura suferinda . N-am ajuns nici pana acum la mall-ul din Cotroceni. De frica. Pt siguranta cardurilor . Mi-e de ajuns ca am salivat ieri toata ziua pe site la VS si la Nine West.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
roxisialexia spune:
Anda sa inteleg ca tu urmezi tratamentul prescris de farmacist si nu de medic?
daca este ceva mai mult?
sanatate multa
multumesc lavi si adina
noki am facut programare pentru luni, multam inca odata
ioana_77 spune:
Corapino, va tin pumnii sa se dreaga copiii rapid. Ideea e sa nu-i scoti la rece in perioada de eruptie, chiar daca par ok, ca cica se reactiveaza boala. Asta stiu de la cineva care a avut copilul bolnav de varicela si l-a scos de nevoie- trebuia sa plece musai undeva si unde inainte avea cateva bube, s-a umplut ulterior. Cica trebuie imbracati in rosu in perioada de eruptie, ca sa o grabeasca.
tania-z spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anda77 e bine ca va plac ori moda ori calatoriile. eu ce fac daca-mi plac amandoua? ca sa nu zic ca-mi plac toate lucrurile care costa multi bani. cardurile mele goale stau marturie acestui blestem. trufandale? le vreau. bucatarie fina? o vreau. avion ACUM pana pe o plaja? il vreau! Cizme galbene vazute ieri? le vreau! canapea de 5000 euro? mor dupa ea, ma gandesc ce sa fac s-o am. masina sa aiba motor de nustiucat, 18 airbaguri si sa fie marca germana? numai asa imi trebuie. cafea gratis din secretariat sau 11 lei pe zi de la starbucks, la 500 m de serviciu? starbucks, desigur. nu radeti ca e de plans. nu reusesc sa-mi adaptez nivelul de trai la castiguri. tot ce e bun mie imi trebuie! mama lui Nichita (09.12.2005) Look who’s talking: Nichita-Andrei www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual Calatoriile mele "cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti" |
ANDA, sa dea Dumnezeu sa ramai cu dorinta si sa apara si putinta!
Sa nu te descurajezi, ca existenta unor astfel de vise e sanatoasa pentru psihic. Macar stii ce iti face bine si pentru ce tragi (in fara de copii, care au prioritate, of course). Vorba lui Meems, "retail therapy" este foarte eficienta, mulata pe psihicul femeii. Ma rog, in alte cazuri de pe forum, "travel therapy", ok?
Ma bucur ca ai vreme sa mai scrii, eu citesc cu mare interes sfaturile tale. Eu exagerez cu pantofii si posetele (niciodat anu am destule sau de o anumita culoare!), uneori cu hainele si sunt maaare fixista la bijuterii. Nu port decat ANUMITE bijuterii, in general facute pe comanda, care au semnificatie sau bijuterii vechi. (de ex., imi plac brosele cu camee).
In legatura cu ebay - eu comand din Irlanda (www.ebay.ie) din doua motive:
1. cei mai multi accepta plata cu PayPal
2. taxele postale de livrare sunt convenabile (3-10 euro, in functie de greutate pachetului). Produsele vin cam in 4-5 zile, dar mi-au venit si in 2 zile de la plata.
Nu as comanda in USA, ca sunt taxe mari de livrare.
Tzepe am luat si eu, dar ai asigurarea PayPal pana in 1000 euro. Asa ca, cum a fost cazul meu, platisem 300 de euro pe vreo 7 perechi de pantofi care nu au mai venit, am deschis un caz prin PayPal contra vanzatorului. Urmeaza o procedura de vreo 30 de zile, se face o mini-ancheta etc. Am castigat cazul si PayPal mi-a rambursat in cont toti banii.
Au mai fost cazuri in care am pierdut banii din cauza de FURT la Posta Romana. Comandasem parfum, pachet mic, vine ca imprimat. Femeia din UK a trimis pe email chitanta de trimitere, pachetul a facut picioare prin Romania. De atunci, mi-am invatat lectia si cer trimitere Royal Mail International Signed For (adik recomandata). Asa nu mai intra prin alte buzunare, desi e mai scump cu cativa euro.
anda77 spune:
roxi, nu am fost la medic.
oricum ketonal forte nu mai iau in veci. am luat o pastila la ultima postare. am adormit instant, am crezut ca am atipit 10 minute (adica m-am sculat neodihnita) si cand m-am uitat la ceas, era sa lesin: ora 15 si ceva! plus ca in timpul somnului am tusit nasol. m-am uitat pe prospect: somnolenta (fara sa spuna ca e grava si nu poti conduce autovehicule. daca ma urcam in masina?) si mai spune ca e interzis la astm si rinita. eu rinita cronica am de mult timp.
plus ca-mi e si super greata. apare si asta in prospect.
iau diseara ketof, sa vad asta ce mai face. (oricum pe ketof scrie doar seara)
stiu ca farmacista a balmajit ceva de ne-inflamarea sist respirator. probabil asta era in acest scop, dar mi se pare foarte agresiv, ma simt rau de la el.
aa, m-am trezit ca a sunat telefonul, altfel cre'ca dormeam pana maine...
madau spune:
Anda Ketoful sigur o sa-ti provoace somnolenta, asa ca ia-l doar seara. Cat despre Ketonal, foarte ciudata reactie ai avut de la el, eu recunosc ca am luat si inca iau ori de cate ori ma doare capul/maseaua, etc si nu mi-a facut niciodata somn. Ceva de tuse de ce nu iei? Prospan? Eu ma inteleg bine cu el, m-a lasat tusea imediat. Si inca ceva...dupa ce incepe sa te lase tusea, ia BARAKA, sunt niste suplimente alimentare, naturale, le gasesti la Plafar, sunt excelente pt tusea aia sacaitoare care mai persista deseori dupa boala.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
anda77 spune:
merci madau de sfat.
tania, informatiile tale sunt nepretuite. te rog, completeaza instruirea cursantului (io) si cu procedura paypal. doar am auzit de ea., nu stiu ce trebuie sa fac, unde platesc, despre ce e vorba. merci anticipat.
tania-z spune:
asadar....PayPal:
este un serviciu de plati online, care nu a fost diponibil in Romania pana acum vreo 2 ani. Unii il folosesc la greu (americani, englezi(, altii sunt mai caposi si nu prea il accepta (vezi nemtii, la care am si renuntat pe acest motiv).
PayPal este partener cu ebay (sau chiar serviciul lor, nu stiu exact istoria), cert este ca plata este f usoara, odata ce ai cumparat ceva prin ebay, poti apasa butonul PAY NOW si te transfera automat in paginile PayPal.
Cum functioneaza.
- trebuie sa ai un card la o banca, indiferent in ce moneda, cu care sa poti face plati online
- intri pe site-ul PayPal.com si iti creezi un cont, asociat acestui card (iti vor cere detaliile cardului)
- la crearea contului, PayPal iti va trage din cont o suma de deschidere (era aprox. 6 euro, acum vreo 2 ani, cand mi-am facut eu cont). E singurul comision pe care il incaseaza de la tine vreodata, ca si cumparator.
-dupa ce ai creat contul, vei cere de la banca un extras de cont. In dreptul tranzactiei cu PayPal, vei avea pe extras un cod de activare.
- intri acasa in contul tau si introduci codul de activare si...gata.
esti gata de shopping!
Bafta si...ai grija ca ebay da dependenta