Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Reallaura: multumesc, la fel tuturor....si La multi ani, intarziat ce e drept.

n_a_n_a: apropo de cumparaturi, am aflat ca s-a redeschis magazinul fabricii TEBA, nu pe Eminescu unde era, ci in zona fabricii.Asta vine undeva pe str.Patriei (am cautat pe net, nu am fost inca), care e paralela cu Romanilor.A fost o prietena de-a mea, care venita de sarbatori acasa la Arad, si-a facut plinul de hainute.Sunt de calitate si preturi f mici.Am inteles ca ar fi si in Kappa in Timi magazinul, cu o gama mult mai variata.Eu inca nu m-am apucat de cumparaturi, prin martie-aprilie incep....rezist cu greu, recunosc.Mai vroiam sa te intreb daca ai auzit de cursurile de la Genesys de gimnastica pentru gravide...pe mine ma tenteaza pt ca stau mult acasa, nu ma misc si vreau sa nasc si natural.

Mai vreau a va arat si patutul care l-am gasit si tare imi place:

http://www.patutbebe.ro/patut-transformer-fix.php

La un moment dat avea si pretul afisat, 700 ron cel natur si 750 ron cele colorate.Eu nu am camera sa-i fac separat, modelul asta fiindu-mi foarte bun pentru ca am si sertarasele alea ( stau f prost cu locul in dulapuri) si masa de infasat care e sus, nu trebuie sa ma aplec.Voi ce ziceti, ati cautat patuturi?

Va doresc o saptamana frumoasa si linistita

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienutza spune:

Mira, sper ca au mai trecut contractiile si ca esti OK. Spune-mi si mie detalii cu privire la contractii: de ce fel au fost, cum lea-i simtit etc. Si eu mai am contractii (e drept ca in ultimul timp s-au rarit) si vreau sa stiu daca e cazul sa merg la doctor. Ultima data cand am fost m-a consultat si m-a trimis acasa cu un tratament. Dar nici acum nu sunt lamurita cand sunt grave si cand nu.

Citat:
citat din mesajul lui mommy_to_be

Salutare burtici!

Eu am absentat ieri caci am avut o zi plina... De dimineata m-am dus la camera de garda la Giulesti sa vad ce e cu atatea contractii. Aveam si 7,8/ora. M-am gandit ca poate dau de doctora mea pe acolo insa nu am avut norocul asta. Doctorul care m-a consultat a fost foarte dragut, insa m-a socat haosul general de acolo, gravidele cu burtica de 8-9 luni care asteptau in picioare sa intre la consult... Initial au vrut sa ma interneze, dar apoi s-au hotarat sa-mi dea concediu, caci statul pe scaun la birou e cel responsabil de desele mele contractii. Cand am auzit de internare mai ca nu m-au busit lacrimile... Cand mi-a luat tensiunea... 14 cu 9. Cu siguranta a fost asa mare de la starea de panica pe care o aveam, caci de obicei e in jur de 11, 12 cu ceva. A... si cica am si placenta jos inserata. Urmeaza sa vad la morfofetala cat de jos... Ideea e ca m-am ales cu un concediu de 2 saptamani, in care sper sa ma fac bine, caci planuiesc sa ma relaxez cat de mult pot

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

de dimineata la fiecare burtica!

Nico lol! Thanks!

Anca, si eu stiam de magazinul de prezentare Teba, dar parca era pe Mucius Scaevola (in spate la Boul Rosu, in zona descrisa de tine), dar n-am ajuns inca... N-am ajuns nici la Ziri, macar. Am fost doar la Armonia pentru cumparaturile de sarbatori. Super fain patutul! si pe mine ma incanta asa ceva. Mie mi-a placut asta http://www.ibebe.ro/products/Pat-de-lemn-cu-dulap-incorporat-detasabil.html , sunt innebunita dupa verde. E mai scumpicel si nu are birou, doar noptiera, insa vine cu doua saltele incluse. Si caruciorul asta imi place http://www.ibebe.ro/products/Carucior-2-in-1-Atlanta-3.html , e pretul destul de bun pentru un 2 in 1 sport, zic eu, mai ales ca au si pe verde!

Ioana (Artu), da' ieftine carucioare mai aveti! Cat ar costa transportul in Romania ? La noi am gasit anunturi de Quinny Buzz second hand ca acela din link, cu toate piesele, si cereau 2.000 lei (undeva peste 650 CAD)!!!. Unul nou, fara scaun auto si landou e undeva la 1.800 lei...

Ioana (T), am incercat si cu Tudor Gheorghe, dar se pare ca ii place mai mult Ana decat Marie . De, se vede ca sangele majoritar e de Alba (bunicile albaneze, un bunic bistritean si unul pe jumatate bihorean, pe jumatate tot albanez)

Nana 21+ cuIubirici

Mergi la inceput

Anca - partea a doua - prietena mea care a nascut in septembrie a facut cursuri prenatale la Genesys, daca vrei, ma interesez de la ea cum au fost. Dar nu stiu cat au ajutat-o, ca s-a ingrasat peste 30 de kg, oricum, si a nascut cu cezariana ca i s-a facut frica in ultimul moment! Eu am placenta inserata foarte jos, asa ca astept pana la 30 de saptamani, sa vad daca mai am vre-o sansa sa nasc natural (tare as vrea eu...), si atunci voi hotari daca ma mai apuc de cursuri.

Nana 21+ cuIubirici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Anca - partea a doua - prietena mea care a nascut in septembrie a facut cursuri prenatale la Genesys, daca vrei, ma interesez de la ea cum au fost. Dar nu stiu cat au ajutat-o, ca s-a ingrasat peste 30 de kg, oricum, si a nascut cu cezariana ca i s-a facut frica in ultimul moment! Eu am placenta inserata foarte jos, asa ca astept pana la 30 de saptamani, sa vad daca mai am vre-o sansa sa nasc natural (tare as vrea eu...), si atunci voi hotari daca ma mai apuc de cursuri.

Nana 21+ cuIubirici

Chestia asta cu kilogramele cred ca depinde de la femie la femeie, nu sunt neaparat sigura ca daca fac cursurile astea o sa ma ingras mai putin.Ma intereseaza mult partea de exercitii de respiratie care sunt utile in travaliu si oricum sa ma misc mai mult decat o fac acasa.Am mai auzit o varianta de Aqua Fitness la Panoramyc, insa acolo chiar nu am intrebat nimic.Am o prietena la Timi care in ultimele 3 luni a facut Aqua Fitness si a nascut natural foarte usor, fara mari dureri.Eu am avut mici probleme in primele saptamani cu fixarea sarcinii, insa de atunci totul e ok....am sa intreb si eu dr. daca am voie

20+

Mergi la inceput

n_a_n_a: imi place si patutul de pe ibebe, e mai scumpisor dar e fain.Eu nu pot sa iau decat maro/natur pentru ca nu merge alta culoare in camera noastra.Am zis ca o sa incerc sa vad la comanda aici daca ies mai ieftin.Eu la carucioare m-am uitat pe net tot la cele 3 in 1, in plus avand scaunul auto, dar nu stiu daca am curaj sa il iau fara sa pun mana pe el sa vad cat e de trainic.Eu nu am primit adresa exacta a magazinului Teba, dar oricum, in zona aia e.
Tu te-ai hotarat unde nasti?

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Laura- La multi ani si sanatat multa!
Mira- sanatate maxima!
Aveti grija de voi fetelor!
Eu nu pot dormi/aseza pe stanga, pur si simplu ma taie burta de raman fara aer. Asa ca dorm pe dreapta si pe spate. Nici sa ma aplec spre stanga nu pot. In rest nu am nici un inconvenient al sarcinii. Pana acum!
Am vazut si eu chicco 3in 1 la Carrefour la 1400 Lei, dar scaunul auto era mic rau, maxim 4-5 luni.

16+

Alexandra a stat in scaunul Chicco pana la un an fara probleme.

Sabina 25+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Salutare fetelor,

acum am venit si eu de la eco. Fetele mele sunt bine si tare zbantuite. Fluxul pe artera cu problema s-a normalizat. O sa vad si maine ce zice dr mea, dar se pare ca e ok, as aca am rasuflat usurata. Dar din pacate mi s-a intredeschis colul, ceea ce va necesita repaus la pat. Pentru mine este foarte nasol, ptr ca suntem in pline vanzari si nu pre aimi permit luxul sa stau. Avand in vedere ca lucrez doar eu cu sotul o sa ne fie destul de greu. Tre sa vad pe cine mai mobilizez din familie. In rest sunt f happy ca eco a iesit ok, eraua sa de dulci motatele mele, Ekaterina nu a vrut deloc sa ne arate fata, a stat numai cu manutele pe fata, dar Iustina are niste poze f frumoase. Are mama 2 artiste si cu una acasa 3. Abia astept sa vina aprilie sa nasc. Am un feeling ca pe la sf lui martie mi se va declansa nasterea si ca de Paste voi fi cu fetele acasa sau la spital.

Mergi la inceput

Fetele care aveti contractii mare atentie cu ele, sunt destul de periculoase, pentru ca pot scurta sau deschide colul. E bine sa va prezentati la medic. Doar un sfat. Nu vreau sa sperii pe nimeni.

Mergi la inceput

Anca, din cate am inteles de la prietena mea, au facut mai mult gimnastica pentru gravide (miscari usoare, exercitii cu mingea) si mai putin respiratie. Le-au mai pus niste casete cu nasteri, si cam atat. Ea s-a dus acolo sa mai limiteze putin kilogramele. Dupa ce am aflat ca sunt insarcinata, am zis ca din bazin nu ma mai scoate nimeni, aquafitness zilnic! Ei, dar planul din targ nu se potriveste cu cel de acasa... In 21 ianuarie o sa am 4 luni de stat in pat . In loc de miscare mai fac masaj, sa nu ma anchilozez chiar de tot.

Sabina, fetele! Pe toate patru! Ma bucur ca junioarele sunt ok si ca s-a normalizat circulatia pe artera uterina unde ai avut problema. Imi pare rau de col, sa ai mare, mare grija de tine, sa iti poti duce bebelinele in burtica pana intr-un moment in care vor fi pregatite cu totul pentru viata "pe uscat". Ma gandesc cat de greu trebuie sa iti fie sa te menajezi, cu Ale micuta care are atata nevoie de tine, cu grija banutilor, ca nu poti spune "concediu medical" si gata! O sa ma rog pentru voi.

Nana 21+ cuIubirici

Mergi la inceput