Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Sabina-sanatate si stai linistita ca si bebelinele sa stea cuminti la locul lor cat mai mult timp!
Corina-multumesc pt raspunsuri, am citit si despre Arbanasii, dar vreau un hotel ok. Am cautat be booking.com si la hotelurile gasite toti se plang ca e tare greu cu comunicarea in engleza, iar germana nu prea stiu. La nisipuri asta vara vorbeau germana de rupeau, dar engleza nema.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

buna ziua dragele mele!
vin si eu dupa o lunga perioada de absenta
si vin si cu vesti despre bebe care si a schimbat sexul :este
important este ca este sanatoasa, are 258 de gr.,(apropo ai vostrii bebelini tot atat cantareau la 19 sapt?
plus masuratorile circumferintei capului , abdominala si femur care dr. a zis ca este ok
am fost cam dezamagita ieri cand am auzit ,,ba chiar am si plans ca deh eram obisnuita ca este baiat, abia astept morfo fetala de 22 de sapt pe 3 feb la dr.iosup( a auzit cineva de el?)care din cate am inteles ar fi un bun imagist si cam ce zice el aia e
va pup cu mare drag si merg sa citesc din urma, promit ca am sa incerc sa tin pasul cu voi

asa creste bebicu
alein 18 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

[
Corina-multumesc pt raspunsuri, am citit si despre Arbanasii, dar vreau un hotel ok. Am cautat be booking.com si la hotelurile gasite toti se plang ca e tare greu cu comunicarea in engleza, iar germana nu prea stiu. La nisipuri asta vara vorbeau germana de rupeau, dar engleza nema.[/font=Comic Sans MS]

16+

Hmmm.. noi la Veliko n-am avut probleme de comunicare, adica la restaurante, cetate, magazine etc. se vorbea engleza cat sa te intelegi cu ei. + panouri pt turisti in limba engleza.
La hostel nu s-a pus problema, ca proprietarii erau britanici

In Arbanassi noi am fost doar in trecere, insa fiind o clara destinatie turistica, sunt convinsa ca se descurca personalul de la hoteluri/restaurante/taverne sa inteleaga ce vrei sa cumperi de la ei

Hotelul www.arbanassipalace.bg/main/index.php?lang=en" target="_blank">Arbanassi Palace noi l-am vazut de afara: arata spectaculos, e fosta resedinta a dictatorului local
Sincer nu cred ca vei avea probleme sa te intelegi cu bulgarii de acolo, decat daca vrei sa porti cine stie ce discutii filosofice

Corina 16s cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Hello burtici!!!

Sabina, imi pare rau sa aud ca esti consemnata la pat, dar poate daca stai linistita o vreme, o sa iesi mai bine la urmatoarea consultatie, si poate se mai ridica din interdictii Bebelinele sa fie bine, multa sanatate si rabdare!

Legat de crema pt elasticitate, eu folosesc un lapte de corp de la Elmiplant pt piele uscata (cel verde), pt ca nu contine parabeni, glycoli, parafine si alte minuni de conservanti care sunt toxici pt piele. Am vrut si eu sa-mi iau de la Mustella, ca auzisem ca e f. buna, dar cand am vazut listoiul de parabeni m-am abtinut.

Am incercat si eu sa merg la cumparaturi de diverse in weekend, dar dupa un sfert de ora de colindat prin magazine m-a sagetat o durere criminala de spate, de am crezut ca pic jos . Ma mai durea pe mine din cand in cand zona lombara, la anumite miscari, dar nu asa rau. Cred ca e vreun nerv sau ceva, ca asa se simte... o fi vreo sciatica. Voi aveti asa dureri de spate? Ma gandesc ca nici nu a inceput sa se vada bine burtica, si deja dureri de spate, cand oi fi la 8-9 luni, cred ca nu ma mai pot ridica din pat... Ma rog, si uite asa s-au dus cumparaturile mele, n-am apucat sa iau decat vreo doua bluzite de , dar pt bebelina nimic...

Oricum, de cateva zile o simt din ce in ce mai bine, e miscacioasa pitica, imi infloreste zambetul pe fata, cred ca e cel mai frumos sentiment de graviduta. Asa ca sunt happy

Pup burticutzele

Cristina, fericita 17+ cu Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubirisca spune:

Buna fetelor!
Nu am mai scris de tare mult timp, asa ca intru sa va spun ca noi suntem bine, analizele au iesit ok, la fel si triplu test; la eco de triplu test (16 sapt) ni s-a spus ca este fetita.
Acum asteptam cu drag o alta eco sa vedem ce ne face papusica.
Doresc tuturor fetelor sa fie cat mai linistite multa sanatate si bebei sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:

Sabina-sanatate si stai linistita ca si bebelinele sa stea cuminti la locul lor cat mai mult timp!
Corina-multumesc pt raspunsuri, am citit si despre Arbanasii, dar vreau un hotel ok. Am cautat be booking.com si la hotelurile gasite toti se plang ca e tare greu cu comunicarea in engleza, iar germana nu prea stiu. La nisipuri asta vara vorbeau germana de rupeau, dar engleza nema.

16+

Nicileta multumesc pentru sustinere.

Noi avem agentie de turism cu punctul forte Bulgaria si vreau sa isi spun, ca desi sunt vb de limba germana lb de comunicare cu ei este engleza pe toate destinatiile. Nu cred ca trebuie sa iti faci probleme in privinta asta.

Sabina 25+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Fetelor va multumesc din suflet pentru sustinere. Sper sa fie bine pana la capat pentru toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Frumos hotelul, frumos.
Probabil ca negociatorii de contracte stiu limbi straine, dar la receptii....
Asta vara ne ducem la o terasa pescareasca si asteptam meniul. Vine meniul in germana, spunem ca nu-l vrem ca nu intelegem. Intreaba de unde suntem, spunem Romania, la care chelnurul 'ah, English menu!"

16+

Mergi la inceput

Citat:

Frumos hotelul, frumos.
Probabil ca negociatorii de contracte stiu limbi straine, dar la receptii....
Asta vara ne ducem la o terasa pescareasca si asteptam meniul. Vine meniul in germana, spunem ca nu-l vrem ca nu intelegem. Intreaba de unde suntem, spunem Romania, la care chelnurul 'ah, English menu!"

16+

poate la terase sa ai dreptate, desi noi am intalnit pe litoralul lor destule terase cu meniu in lb romana, ce e drept mai stangaci,d ar era ok, vb chiar si romaneste. In ceea ce ii priveste pe hotelieri toti de la manager pana la receptioner vb engleza si apoi a doua lb straina, de regula germana. E si normal atata timp cat piata germana este inca foarte puternica, dar si Romania se claseaza pe locul 2 dupa nemti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Sabina, daca ai reusit atatia ani sa tii piept la ditamai monstrul de soacra si sa-ti pastrezi si barbatul fara sa te ticnesti , o sa faci fata cu brio si la urmatoarele doua luni si jumatate!

Alesicoo, nu fi supi, o sa vezi ce tare o sa iti iubesti si papusica mica! Poate bebe doi o sa iasa cu putza

Crissy, fa niste masaj, poate te ajuta. Si lasa, nu te necaji, ca mai ai o gramada de timp pentru cumparaturi.

Nati, aici am mai gasit cate o chestie draguta: http://www.elsi.ro/index.php?osCsid=nhcqigr6lh88ujo84c9ee7nt50

Nana 21+ cuIubirici

Mergi la inceput