Goldie pants - 32
Raspunsuri - Pagina 12

lisa-marie spune:
meyyy ankutzo ce e de saptamana trecuta ca eu nu vad
...iar fara dovezi eu nu cred nemik..
PS vrei sa imi platesti cu aceeasi moneda ciufuleala lui purple shirtu?
www.youtube.com/watch?v=00MbOVO0scQ" target="_blank">"Let Sadness see what Happy does
www.youtube.com/watch?v=I7CX3DA5NIk&feature=related" target="_blank">Let Happy be where Sadness was till now..."
www.youtube.com/watch?v=sHFCt1VKkHY&feature=related" target="_blank"> Long live www.youtube.com/watch?v=8R0OfbzOVOM" target="_blank"> THE KING www.youtube.com/watch?v=kvAFp6bgv4s&feature=video_response" target="_blank">- MICHAEL www.youtube.com/watch?v=7XZGJiY2a3o" target="_blank"> JACKSON!!!

anka77 spune:
Uite lisa http://michaeljacksonhoaxforum.com/phpbb2/download/file.php?id=697 invitatia.refuza tu daca poti
nu vroiam sa iti platesc cu aceeasi moneda, da pa bune daca m-am putu abtine.

purple_blue spune:
Hello
Am vrut sa vad si eu ce facu Bad-ul da' zise "Service Temporarily Unavailable"
D-na Lisa, "plata":
Nu stiu ce vorbiti voi, ca dupa cate vad, numai eu ma ocup cu rapirile...

Joann, ma bucur ca iti mentii activa rascumpararea

lisa-marie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anka77 Uite lisa http://michaeljacksonhoaxforum.com/phpbb2/download/file.php?id=697 invitatia.refuza tu daca poti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nu vroiam sa iti platesc cu aceeasi moneda, da pa bune daca m-am putu abtine. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
anka

www.youtube.com/watch?v=00MbOVO0scQ" target="_blank">"Let Sadness see what Happy does
www.youtube.com/watch?v=I7CX3DA5NIk&feature=related" target="_blank">Let Happy be where Sadness was till now..."
www.youtube.com/watch?v=sHFCt1VKkHY&feature=related" target="_blank"> Long live www.youtube.com/watch?v=8R0OfbzOVOM" target="_blank"> THE KING www.youtube.com/watch?v=kvAFp6bgv4s&feature=video_response" target="_blank">- MICHAEL www.youtube.com/watch?v=7XZGJiY2a3o" target="_blank"> JACKSON!!!

anka77 spune:
Neta fetele.
Mey lisa nu m-ai inteles .Poza aia cu goldie e de sapt trecuta
.Ceea ce io iti ziceam era ca invitatie lui bad-ul( de ieri)al tau era identica cu cea a lui godlie
.intelesesi?
asta http://images.cheezburger.com/completestore/2009/12/15/129053940885222510.jpg si cu asta http://michaeljacksonhoaxforum.com/phpbb2/download/file.php?id=697 mie mi se cam par identice..La mesaj ma refer

mj_girl spune:
M, I love you most.
fetili
noi va dorim sa aveti www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank"> o zi excelenta
cafeaua va rugam sa o serviti mai cu economie ca e criza asa ca nu faceti risipa, www.youtube.com/watch?v=NdLuBlw2Fs4" target="_blank"> / zi
e de ajuns
mai ales ca e cea mai scumpa din cate se exista
www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !

oana_n spune:
neatza
ce de activitate p'aci...lisa vad ca din toate partile viseaza fetele la BAD dar vaz ca rezisiti bine di tat pe baricade
iona vrei sa te rapesca cineva? eu nu, pentru ca mi-e frica de ce recompensa o sa ceara. esti foarte valoroase mey si nici daca punem toate averili cap la cap nu reusim sa platim...si ce ne facem, ramai cu rapitorii?
purple bine ca salvezi defilarea cu baietu' cela dragut...sa mai vina pe la noi
anka ce sa zic....ochii vad,inima cere eu nu m-as risca daca e vorba de BAD. da...goldie pana la urma mai defileaza?
JoAnn
mj iar ma vad nevoita sa ma urc pe podium
pen' ca eu nu beau cafea, deci eu fac cea mai mare economie din cate se exista (doar privesc ceasca, atat fac
) deci anu asta la Nobel cu mine

JoAnn spune:
fetele
dupa ce ati servit cafeluta de la mj , va poftesc sa serviti si www.youtube.com/watch?v=u9OU-7kav_w" target="_blank">
de la mine
anka, pana la urma e goldie proprietaru' apartamentului sau nu ??
oana io am ramas in ceata cu "perversa" aia....ce e pana la urma ???
To speak the truth and never lie/To share my love without a sigh."

anka77 spune:
da JoAnn asa este, goldie e propitaru`
mei si daca vrei o de fi la re asa de dimi poftiti acilea.
Incalzirea cu ceva hot dupa ce servirati cafelili aferente zilei

anka77 spune:
v-ati lipit cu okii de defilare mai fetelor? Nu mai scrie nimeni nik.....sau ati baut prea multa cafea...nu mai stie omul cum sa o dea cu voi
hai lisa nu fi suparata.....iti fac o confidenta ...e buuuunnn baiatu` stie meserie