** *LMA spiridusi de ian -feb 2006 (345)***
Raspunsuri - Pagina 4
silvi_2005 spune:
Fetelor merci de aprecieri, ce v-am aratat voua este dupa ce am interveit eu din bretonul ala scurt atarnau peste tot suvite luuungi tare care imi intrau sub ochelari eu le-am lasat nuam intr-o paret si le-am tot scurtat ca un vedeam de ele pacat ca nu am facut si prima data poze dar nu imi venea...
Ioana bine stii tu ca avem bucle de la tot vopsitul blond s-a stricat parul, nu stiu daca asta nou isi mai revine sunt culmea recunosc ca 10 ani am vrut sa mi-l indrept si sa il fac blond de vreo 7 sia cum il vreau natural cum era si buclat ...mi-a propus tipa de la coafor ceva trat si 2 sampoane profi de la L'oreal si sa nu mai pun nimic pe el si cica dupa ce scot tot cat a fost blond isi revine, sa vad cand termin ce sampoane am le cumpar pe alea dar sunt cam scumpe ies peste 50 de euro cu 2 sampoane masca si ceva crema trat Pupilici la burtica vai ca ma gandesc ca atunci cand ne vedem o sa te vad si cu un bebe mic abia astept
Maraki eu ziceam de tuns ca ieseai mai ieftin daca venea acasa nu de blu-ray ca alea sunt cam 15-20 de euro de nde sa iesi ieftin. Totusi merita sa iei iei cateva sa vezi diferenta . Aici de la 30 in sus iesi in functie de par pe marimi...si cred ca in orasele si mai mari sari si de pretul asta, in centru vedeam si 45 un tuns cu aranjat mi se pare f scump. Am vazut ceva documentar super interesant ca tie iti plac, despre sistemele de sanatate din USA si ce probleme pot sa fie acolo ce necazuri au oamenii ca nu le plateste asig si cum e in lume in ale parti, descalifica America de tot, daca te intereseaza caud dvd-ul si iti zic cum se numea. Aseara a fost sear ade vazut trilogia de filme de actiune JASON BOURNE cu Matt Demon daca iti place super filme, la ultimul nu am mai rezistat
Cosmina super bine suna, e ca o supa au ca o ciorbita mai mult, pui si rosii??
Azi am zi de proteine si fac pui la cuptor cu legume abia astept am si fugit la bucatarie, al meu sot e de garda, a fost si vineri... sta mai mult la spital
MIHA78 spune:
In primul rand vreau sa-i multumesc Silviei ca pune pe blog retete delicioase. Azi i-am facut paf pe ai mei cu friptura de curcan cu legume. imi zicea Silviu cand i-am spus ce gatesc ca nu e prea incantat de curcan, dar cand a mancat a zis ca e super, aveau o aroma si-un gust deosebit. Silvia mie-mi place cum iti sat tunsa si vb. lui Bee e destul de cuminte freza.
Ioana, da e mare Tudor ca toti spiridusii de altfel, eu ma bucur ca a trecut ceva vreme de cand n-a racit, am avut sarbatori atat de linistite si de frumoase. Am pus poze ca mi-era si rusine de cand n-am mai pus, sunt cam comoda eu. Te cred ca ai emotii ca a nascut prietena ta, si mie rapid imi dau lacrimile l;a astfel de evenimente. Ma bucur ca e bine bebelusa ta, ca e fetita cum v-ati dorit si voi si Razvan.
Giova, am vazut si pozele voastre de sarbatori, superbe, e totala cea cu Edi in vaza aceea imensa. Are sora lui Caludiu o casa de vis.
Toanca, alaltaieri a dormit nepotul la noi, 7 ani, singur la parinti, a fost o iubire generala pe aici, dupa ce-au zis ingerelul, amandoi s-au inteles si-au zis"Doamne, Doamne da-mi un frate". Alex ne spune tot timpul ca vrea frate, dar si acolo cumnatul zice nu. Asa ca suntem mai multe in cauza.
Maraki, mult ai de lucru la serv., dar de sarbatori ai avut zile libere nu? F. multe lucruri face Angelos, si uite cate zice in doua limbi, de fapt cred ca trei? In romana vb. cu el?
Va pup pe toate ma pregatesc sa mergem la mall, imi tb. ceva de imbracat ca vineri avem microrevelion.
Silvia, succes cu dieta, voi folosi si eu retete la a mea. Eu am stagnat, ca m-am cam prostit de sarbatori, dar reiau in forta.
Giova spune:
noi pe ACASA, PE-AFARA...cu asa o vreme.
Edi e cam marait, de cateva nopti se cam trezeste, adoarmwe repede.
de ieri papa si carnita de pui, azi i-am intropdus ardeiul, gulia si pastarnac...se batea pe mancarica, doar ca nu prea stie sa pape din lingurita, mai avem de progresat. dupa fiecare masa bem laptic, nu e poate fara asa ceva.
Aseara au fost nasii lui Marco si vara-mea cu prietenul ei. a primit marco un set de pompieri si o masina mare de pompieri-are si Angelos, ce sa mai zic ca la noi e a 2-a, cadou de la nasi. vara-mea i-a luat autobuzul de la lego dulplo, tare incantat a fost, a dormit cu el.
Sper ca maine sa reusesc sa pun niste poze de la ziua lui Marco.
Ioana eu am sapun de la A-derma Ducray, de la Sensiblu pt piele sensila, la 16 lei. nu e bio, dar tare bine le face copiilor cand le apare cate ceva pe piele.
felicitari prietenei tale pt. asa un grasunel si lungan!
Oana sa va descurcati cum trebuie amandoi. ma bucur ca bb e in grafic si totul ok.
Silvia iti sta bine tunsa si nu e nimic ciudat, stai linistita.
sa porti sanatoasa hainele si cat mai repede.
Bee e superba Ana in costumasul de balerina. si baieteii sunt tare draguti.
Mihada, are o casa superba si cu bun gust si calitate. lasa-ma cu vaza aia ca am avut emotii: cand l-am pozat pe Edi si cand a scapat Marco de sus o locomotiva direct in ea. de o spargea eram buni de plata la cat a costat. Chiar ii ziceam ca Edi pana mai creste si pricepe, va avea interdictie la ea, caci mi-e groaza cand va incepe sa umble.
unde ai pus poze? sper sa fii gasit tinuta pt. petrecere.
o seara frumoasa.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
cosmi1975 spune:
neata gagici
sunt super obosita ...sambata seara ni s a luat lumina pe la 9 seara si atb sa mergem la mama sa dormim ca mi se facuse teama...Gabi a lucrat de noapte,dar m am sculat super obosita ca amandoi copiii au vrut sa doarma cu mine...aseara pe Bianca a luat o o durere de burtasi s a culcat iar cu mine si papan...asa ca s varzaaaa
azi neaparat tb s o duc la un control pe Bianca...ma gandesc sa nu fie vreo apendicita in cel mai rau caz...sau ii vine CM
Tioana ...ai mare dreptate ,Stefan nu a avut nicio vina ca a scris cu markerul..... e pb doamnei
Silvi super frizura ai...in ciorbitza pun de toate...dar cel mai mult imi place ciorba de sir de porc afumat cu zeama de varza..cica sa slabesc
Miha ai gasit tinuta ???
Giovaasadar ai trecut la mancare adevaratate cred si eu la cum arata uriasul
asta seara ne vin musafirii...nu stiu cat stau dar o sa fie dezastruca au si ei 2 fete ...una de 12 ani si una de 4...balamucul e la noi
T_Ioana spune:
Buna dimineata de la munca!
Era si vremea sa apar ca din 11 decembrie 2009 nu am mai dat pe aici!
Voiam sa va spun ca am vorbit ieri cu Irina (dar aseara nu am reusit sa trimit nimik pe forum, mi-a tot dat ceva eroare). Sunt acasa de ieri de la pranz, sunt bine amandoua, ea se simte nesperat de bine dupa cezariana, nu are dureri, printesa e cuminte foc si i se pare micuta fata de Mario (cred si eu, de la 3,8 la 3 kg). Mario a reactionat ok la vederea surioarei, nu e extrem de interesat inca si probabil nici suficient de gelos....inca! Azi poate reuseste mamica sa puna niste poze cu noul membru al gastii si sa scrie si ea doua vorbe.
Silvia, azi sper sa fac ciorbita de pastai (mi-am luat fasole galbena de la Auchan). Cred ca decoloratul parului a fost acm agresiv pentru naturalul tau, sa speram ca-si revine. Sunt tare tentante retetele tale de la dieta Rina dar ma gandesc ca sunt extrem de scazute caloric, nu?
Giova, multumesc. Ma gandeam sa iau sapunelul pt prietena mea (alaturi de ce am mai cumparat) pentru cand ma duc cu "cosharca", cum se spune pe la noi.
Cosmina, si eu cred ca e momentul pt menstruatie la Bianca cea frumoasa! Pupic si sa nu fie nimic grav!
Miha, suna tare frumos faza cu micro-revelionul. Te invidiez constructiv! Sa ai distractie frumoasa!
Ioanaluiwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) si 21+ cuSonia
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 , www.dropshots.com/T_Ioana6" target="_blank">4(NOU) , Filmulete serbare
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"
toanca spune:
Salutare.
Nu am intrat in weekend ca nu prea am avut timp.
Sambata dimineata am fost la cumparaturi, iar sambata seara am avut petrecere acasa ca de o data-n viata face copilu’ 4 ani.
Am avut 15 invitati si a fost super bine; copii au inceput sa planga cand au trebuit sa plece acasa; nu vroiau cu niciun chip sa plece acasa;
A trebuit sa aprindem lumanarea de pe tort de cateva ori pentru au vrut toti copii sa sufle in tort.
E….va puteti imagina cam ce era in casa mea dupa ce au plecat invitatii…. dar a fost foarte frumos.
Nu am apucat sa descarc pozele pentru ca nu am avut timp, dar promit ca o fac cat de curand posibil.
Silvi, te-am intrebat cat sunt biletele la Disnayland pentru ca ne-am luat biletele de avion si ne-am facut rezervarea la hotel; singurul lucru care nu l-am facut inca: nu mi-am luat biletele la intrarea in parc.
Nici nu va puteti imagina cat sunt de fericita ca am reusit sa fac acest lucru.
Am promis de anul trecut ca anul asta il voi duce pe Matei la Disnayland si uite ca am reusit sa ma tin de promisiune.
Giova spune:
Azi am umblat...sunt reduceri la Z si de acolo mi-am inceput ziua. M-am intalnit si cu canda, Filip si Tamina- o bebelusha mica si frumoasa.
Am pus poze de la o sedinta foto:
http://www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34
de pe aparatul meu nu am descarcat nimic.
Mi-e ciuda ca marco nu a vrut sa se imbrace si sa stea la pozat, de abia i-a facut cateva. cu Edi iar a fost greu ca nu sta singur in fund, nu prea aveam recuzita, dar ne-am descurcat cum am putut.
De aseara ne chinuim cu o tenta de constipatie, face zilnic, dar e mai tare si se chinuie, si plange si-l doare fundicul. de maine ii introduc para, ca nu se poate, eu plang in rand cu el.
'Iuliana super ca mergeti la Disneyland anul asta. Chiar vorbeam cu al meu si am zis sa mergem la anul, dar numai cu Marco, Edi e prea mic si daca mai asteptam mult, creste spiridusul si nu e bine.
Ma bucur ca a fost misto si reusita petrecerea.
Ioana multumim pt. vestile despre fete. ma bucur ca se simte bine irina si pitica e cumintica. sper sa reactioneze bine mario in privinta ei.
la noi se zice plocon, la voi "cosharca".
Cosmi cum e Bianca?
Irina este o dulceata papusa voastra. sa va traiasca si sa va bucurati de ea. refacere rapida si mult laptic!
Eu m-am decis sa nu tin nicio dieta. mai bine reduc cantitatea de mancare, incerc sa pap disociat si sa renunt la paine, dulciuri si mancatul de seara. atunci cu siguranta voi da cele 3-4 kg jos. si sa-mi reiau seria de abdomene, caci e cazul.
Mi-am luat azi o pereche de blugi stramti de cizme, arat super, burta strica totul. Noroc ca nu se vede, chiar daca geaca e mai scurta si arat si eu bine, cel putin la prima impresie. cred ca mi-au murit laudatorii....dar tare bine m-am simtit azi asa imbracata.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
andiaroro spune:
Giova-usurel ca ne deapsiti cu mancaricaFelicitari lui Edi!
Ioana-merçi pt vesti...acum stam in emotii si pentru tine si pentru Oanao sa fie plin de bebei pe aici.
Maraki-eu zic ca merita sa incerci cu tunsoarea...poate ii iese de data asta.
Silvia-hai ca e ok frizura.nici gand sa semene cu ce descriai tu atunci imediat....poate si de la culoare ti se pare tie ca pica diferit.iese mai bine in evidenta o coafura la parul inchis.
Miha-nu i-ati luat de aripa pe tatici sa asculte rugaciunea picilor?
Nu-ti fa griji cu pauza culianara ca te mobilizezi tu curand.
Cosmi-eu nu cred ca m-as fi deplasat pentru ca nu era lumina ca doar era noapte. Nu aveti lanterne? eu am si lanterne si lumanari (deco) la indemana intotdeauna.
Iuliana-Felicitari pt petrecerea reusita!(sigur a fost asa din mom ce nu mai vroiau copii sa plece)
La noi inca mai e zapada si frig...le-a spus ed ca daca manaca ciorba calda se incalzesc, asa ca alex m-a intrebat daca putem sa aruncam oala cu ciorba calda in cer sa manance soarele sa se incalzeasca ca apoi sa ne trimita mai multa caldura si sa nu ne mai fie frigtacs-o zice sa-l facem "romancier".
dum a fost la primul curs de la scola ro.apoi i-a dus cu scola la o biserica ortodoxa fr. cica i-a placut in ambele locuri.
toanca spune:
Am reusit sa descarc si eu pozele de la petrecere:
http://s242.photobucket.com/albums/ff9/piticel_24/Matei_4%20ani/
Giova, am vazut pozele. SUNT SUPERBE!!!!
Ai angajat fotograf?
Da sa-l puneti pe Edi in sertar????