Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (133)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Am vazut pozele TIMEEI cu schiurile.Nu pot sa cred ce frumoasa este. Ce par lung are.... Oricum in poze ea pare mai mare. Daca nu as sti ca e fotomodel ca a mea as spune ca e mai mare. Ma bucur pentru voi ca v-ati distrat la munte cu tot cu copilul din dotare si felicitari Timeei ca a reusit sa schieze singura. Cred ca la varsta asta sunt foarte receptivi. Important e ca parintii sa se priceapa la sporturi de iarna ca sa-i poata ajuta.

Eu sunt tot usor racita. Am sunat azi doctorita de familie pentru a intreba de vaccin si simptomele faimoasei gripe. Mi-a spus ca ma pot vaccina dc vreau (inca nu m-am hotarat) si ca ea a avut gripa noua acum 2 saptamani, i-a trecut in 2 zile in schimb sotul ei (care a luat de la ea) s-a imbolnavit destul de rau si abia i-a trecut. Fetita de 10 ani nu a luat inca nimic.



`

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

La multi ani Anaalina!!!
Ia sa vedem tortul si paharul de vin!!


Am avut o zi zbuciumata, am citit...dar pe fuga, promit sa revin.

Sanatate Dragoselu! Sanatate Pisimiau!!

Oaaaauuu dar nu poooot sa nu ma minunez, lesinez...de Timeea pe schiuri!!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Frumooooss! Timeea pe schiuri! Ce mi-ar placea si mie sa am asa pasiuni! MMM! Dar noi n-avem. Poate or duce-o sora-mea si cu cumnatul, ca lor le place mult la munte si sa schieze..


Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

"Asta īnseamna īmbunatatire de viata, sa ajungi la niste gānduri care sa le poti prezenta si sa le poti īnvalui īn rugaciune."

Votati pentru mine:D!

Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

sunt iremediabil indragostita de Timeea...e frumoasa, cuminte,desteapta si mai si schiaza

Kitty ms de intrebare...ma simt bine,azi e prima zi de munca era asa bine acasa cu razvi...

Dragoselu multa sanatate...dana smecta are un gust oribil si daca pui in ceai mult nu il bea,eu il puneam intr-o lingura,puneam ceai si il turnam pe gat...si debridat e bun!

Pisi multa sanatate!

Rein ce mai faci?

o zi buna!


Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Kmi , am vazut-o pe Timeea...Mai intai, tre' sa zic de par, are un par luuuung, si blond, si frumos...O draguta.Si cum se pregatea ea sa invete sa schieze, asa ca un om mare...O papusa pe schiuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Diana , nici eu nu vazusem linkul, bine ca te-ai gandit sa ni-l mai dai o data, o sa citesc si asa, sper sa fac mai putine greseli.
Am uitat sa zic de maratonul de la Roma...ne iei si pe noi in rucsac?Toata admiratia pt ceea ce faci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Hai ca era cazul sa mai ne virusam si noi

Deocamdata doar Andreiu are rosu in gat... face febra destul de mare peste 38 cu 5, azi-noapte avea si mai mult, ca frigea.. nu l-am mai chinuit cu termometru... ia antibiotic usor si un fas pentru gat... oricum, ma declar multumita, ultima data cand a mai fost asa era prin primavara... Elena e mucoasa si atat... iar Mihai e bine mersi...

Despre vaccin raspunsul acelasi: NU ... nici macar noi, astia mari

Si apropos de asta citeam pe blogul bebelusei Oana ce scria fratele circotasului Toni Teuceanu (de pe la asta a pornit marea nebunie cu vaccinarea)... se pare ca nu ar fi murit de gria noua... se pare ca autoritatile si mass-media s-au cam folosit de asta, ca sa manipuleze lumea Pacat...



Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

La multi ani, multa sanatate! Anul nou sa va aduca numai bucurii si multe realizari!

Sa intram direct in subiecte; Vaccin NU categoric; Timeea iarna asta nu a fost racita absolut deloc, eu de mica nu i-am prea dat multe haine pe ea. Toata lumea ma certa ca unde ies cu copilul asa afara.Caciula poarta doar cand este foooooooooarte frig.
Cu cresa este bine, ea vrea sa fie prima la toate.
Am dus-o la gimnastica ritmica. E nebunica rau ce face pe acolo, o ingana pe antrenoare, cand numara aia , numara si ea cu voce tare , cand zice aia ceva ea zice tare "gata", spune ca ea a obosit si se opreste in loc si rasufla . Sa vedem ce s-o alege....
Am vazut si eu pozele , toti sunt niste scumpi. Mai e putin si incepem aniversarile, ce repede trece timpul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Am trecut si noi printr-o raceala weekendul asta. Am dat antibiotic. Se coborase la plamani. Mai e putin zgomot la plamanul drept, dar mai dam cateva zile nurofen si panadol.
De gripa noua noi ne vaccinam. Am facut si antigripalul normal. Ce sa zic, asta am decis.

Uitati si de la noi www.facebook.com/album.php?aid=7964&id=100000444905286&saved#/photo.php?pid=91989&id=100000444905286" target="_blank">cateva poze din decembrie.


Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

"Asta īnseamna īmbunatatire de viata, sa ajungi la niste gānduri care sa le poti prezenta si sa le poti īnvalui īn rugaciune."

Votati pentru mine:D!

Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

Multumim de incurajari si sfaturi. Dragos e mai bine astazi, nu are temperatura, in schimb are in continuare diaree. Am incercat sa-l pacalesc, i-am dat 5 ml de smecta + ceai in seringa de nurofen. Numai asa merge, la repezeala, sa nu vada ce-i dau decat cand e prea tarziu.

Multa sanatate puiutilor bolnavi! Sa va faceti bine repede!

Mergi la inceput