Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (73)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Citat:
citat din mesajul lui andira

Linda - eu mi-am lasat 47 de zile dupa nastere, deci o sa intru in prenatal pe 25 ian. Noi avem cam acelasi DPN, cred ca poti intra si tu cam tot atunci.

Si daca depasesc termenul, desi nu cred, o sa fac la fel la Babyangel, o sa-l rog sa-mi induca nasterea.
Desi cred ca de prin sapt 38 o sa incep sa "lucrez" la asta , pt ca am trecut deja prin experienta unei nasteri induse, si e crunt.

Ce presupune inducerea nasterii? De ce e crunt? Povesteste-ne putin te rog.
Eu ma gandeam sa-mi iau prenatalul de pe 21 ian cand implinesc 28 sapt si las fix 42 zile dupa DPN. In caz ca depasesc poate merge cu concediul medical cum zic fetele, desi cred ca statistic vorbind putine femei depasesc 40 de sapt. Si de pe 25 ian ar fi o varianta... ma mai gandesc.

26+ cu Matei (AMR 13+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxana- vin eu si ti le dau jos. `
si asa trebuie azi sa ma urc la mine pesifonier sa dau cutiile pt globulete jos. I-am pus gand rau bradului
Daca imi zicea cineva ca in sarcina o sa ma apuc sa fotografiez fiecare lucrusor in parte ii ziceam ca e nebun.
Aseara m-a cam durut burta. Ceva intre contractii si durere de intindere. Dar contractii nu aveam, burta era moale.
Azi vad ca bebeluna mista undeva langa coaste. Ea pana acum avea o pasiune pt vezica mea.
Mi-e ca liliacul meu s-a trezit acum sa se intoarca cu capul in sus.

Denisa, 27 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Am luat copiii de la scoala -- tare lene mi-e sa ma duc pana acolo, sa ii iau, sa ii bag in masina, apoi acasa pana intra in bloc... sper sa rezolve taica-miu cu carnetul saptamana viitoare, ca altfel cred ca incep sa ii duc la scoala pe sarite...

Bluekidoo -- traditie in familia sotului cu initialele. La primul baiat este John Coleman (sorul e IV si John e V), apoi toti ceilalti copii sunt cu JC (Jodie Catherine). Acum cautam tot cu aceleasi litere.

Tare scary povestea ta cu infectia!!!

Lindal -- ai fost amuzanta la faza cu antrenamentul pentru lopsa somnului cand vine bebe. Din pacate, atunci o sa vrem sa dormim, insa nu o sa ne lase... Eu una nu am auzit de gravide care sa nu aiba aciditate mai ales pe finalul sarcinii. Eu cel putin am avut ingrozitoare si ambii mei copii au fost chei pana la un an. Iar Magdone nu are gemeni, dar are copilul al doilea inca mic si va avea nevoie de un carut cu 2 locuri.

Magdone -- eu recomand carutul cin care copiii stau unul in spatele celuilalt, mai ales pentru un copil mai mare si unul mai mic. E mult mai usor de manevrat, atat la impins cat si la inchis/deschis. Nu am vazut copii care sa faca scandal ca stau in spate, dar sigur ca or exista. Exista copii carora nu le place deloc in carut.

Yaia -- nici la restaurant nu se da bacsis??? Probabil ca depinde intr-adevar de cultura tarii respctive. IN America, de exemplu, chelnerii platesc taxe pe 10% din cat au incasat. Adica daca intr-o saptamana chelnerul respectiv are comenzi de 10000 de dolari, se asuma ca a primit CEL PUTIN 1000 de dolari bacsis, asa ca trebuie sa plateasca taxa pe cei 1000 de dolari. Daca ar veni cineva si nu ar lasa nimic ca bacsis, chelnerul ar trebui oricum sa plateasca din buzunar taxe pe 10% din consumatia respectivului.

Nici eu nu sunt de acord cu spaga, DAR consider ca meseria de medic este una dintre ele mai grele care exista si ca ar trebui remunerata corespunzator. In alte tari, doctorii sunt printre cei mai bine platiti oameni, la noi e o rusine. Acum, nu mi se pare normal nici sa ceara sau sa te trateze diferit daca nu ai de unde sa dai. Dar nici nu mi se pare normal ca atunci cand iti permiti, sa nu dai. Faptul ca un medic iti face, sa zicem o operatie de cezariana, ar trebui platit la u anumit nivel. Eu consider ca daca statul e de cacao si isi bate joc de medici, e datoria noastra, IN LIMITELE IN CARE NE PERMITEM sa ii recompensam.

Nibi -- cum, si in Grecia se dau spagi???

Fetelor, va multumesc pentru parerile voastre despre nume. Sper sa reusim sa ne hotaram in curand.

Va pup si ma duc sa ma joc cu copiii.

31+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Si eu ma gandisem sa iau Omega 3 dupa ce am citit actiunile ei:

- Reduce sansele de aparitie a preeclampsiei
- Reduce posibilitatea aparitiei depresiei postpartum, de dupa nastere
- Minimalizeaza sansele nasterii premature

Actiunea pentru bebelus se axeaza pe:

- Dezvoltarea creierului
- Formarea retinei
- Dezvoltarea sistemului nervos

Cristina +23 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Delia din pacate,da,se dau si aici spagi...ma mai gandesc daca o sa dau ceva sau nu..
sunt iar probleme cu forumul sau am eu o problema cu netul?

30+
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa uite am gasit si eu cate ceva:))
http://picasaweb.google.com/roxana1777/LucruriBebe#

mai tarziu dau maine poate ma lasa lenea, sa fac si la carucioare si ce mai prind

roxana 29 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

freedelia ii dau laptele dimineata (8:30-9 sau cand se trezeste ea), i-am m dat si ce mancam eu ca ma vedea, dar nu sa se sature..plus ca la 11-11 si ceva eram acasa, de la 10-10 si ceva..
De fapt nici bebelusii nu ar tb sa suga..daca o luam ca la carte, dupa ce s-a trezit mergi imediat la biserica (chiar daca nu e mom de impartasit), numai ca eu am vrut sa o duc at cand e mom de impartasit.
Lara si eu sunt de acord cu tine..in plus eu la Ioana am dat la asistente, infirmiere..etc si tot asa m-au tratat..de ex facuse Ioana icter (se ingalbenise la fata) , eu nu stiam ca asa se manifesta, si cand am chemat infirmiera (era 1-2 noaptea, asa ca asistente nu gaseam) mi-a zis ca e de la draperie (fiind portocalie) si ca Ioana nu are nimic ..de a doua zi nu am dat nimic, daca tot asa eram tratata.
Cu al doilea bebe vreau sa fac la fel (doar daca consider eu, voi da).
Plus Dr ginecolog la care am avut-o la Ioana, cand am intrebat-o (de fapt sotul) cat ne costa nasterea, ne-a raspuns:" ca nu suntem la piata"..vazandu-l si pe sot preot..vom vedea si acum cum va fi, am alta dr , dar din spusele unei amice care a nascut cu ea (cezariana) am inteles ca nu are pretentii, in ultimile 2 luni, ii duci o atentie si la nastere dai cat poti.
samaria asteptam vestile bune!
Lindal da, asa e. Nu am dus-o pe Ioana la impartasit nemancata, am scris in paranteza dupa ce si-a baut laptele.
babyangel eu mi-am lasat 48 de zile dupa nastere (DPN), dar nu stiu ce sa fac sa imi m i-au cateva zile CM..ma voi consulta si cu dr.
miria_cristina da? putem sa luam CM dupa ce am luat prenatal, daca nu ne incadram cu acele 42 de zile ?

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 25+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramy77

Neata fetele,
Vin si eu cu vesti bune, mi-au iesit bune analizele,nu am anticorpi, in schimb am vazut ca de acum trebuie sa le repet la 2 saptamani, nu lunar...In fine, daca asa trebuie...cu ocazia asta ies si eu mai des din casa

Ramona, 30+ Briana-Maria

de ce trebuie sa le faci asa des? eu am grupa 0 pozitiv si sotul A si fac analizele pt.anticorpi doar de 3 ori toata sarcina. asa s-a intamplat si in sarcina trecuta.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 27+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Da, IOANA se pot lua, cel putin doctora mea de familie m-a asigurat ca se pot lua.

Fetele care luati OMEGA 3, decand o luati? Am inteles ca din trimestrul 3 e sigur necesara, dar voua de cand v-a fost recomandata?

Cristina +23 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

DENISA - Ai rezolvat cu asigurarea la masina?

Mergi la inceput