Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (73)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Hello

bluekidoo- sanatate si tie si sotului.
Nasol rau cazul tau cu infectia. Dar inainte sa-ti dea antibioticul ti-au facut un exudat sa sti ce infectie ai si la ce antibiotic e sensibila ??
Antibioticul preventiv nu ajunta la imunitate, ai acelasi sanse sa iei bacteria si cu si fara. Plus ca de unde sti ce bacteria urmeaza sa iei si daca e sensibila la antibioticul care ii ei.
Iti inteleg spaima si ca vrei sa te protejezi dar sa nu faci mai mult rau decat bine.
Mai bine incearca cu imunostimulente pt intarirea sist imunitar.

freedelia- mie imi place James ( imi aminteste de Sawyer din Lost – damn hot!!! ) si Julie Claire imi place dar parca seamana destul de mult cu Jodie, asta in cazul in care o sa-I spuneti Julie si nu Claire.

Magdone- mi-am amintit ca am vazut la o mamica un carut de gemeni tip vagon , iar scaunul din spate era mai ridicat cat sa vada si cel din spate in fata . Nu stiu cum e acolo , dar aici nu cel dublu cred ca nu ai aveam loc pe usile multor magazine.

Lara Ce bine le zici tu cu spaga. Dar din pacate nu e chiar asa…. Daca nu le da-I nu te treazateaza la fel. Mama a stat in spitale o gramada si am nenumarate cazuri cand dr a spun “ asta e tariful, cand aveti banii o bag in operatie “
Acum ce sa faci ?? sa chemi televiziunea cand ai o mama cu piciorul rupt si rana deschisa ca se poate infecta din cauza complicatiilor care le are daca nu e operata imediat ??
Nu toti sunt la fel. Dar majoritatea asa sunt.
Eu sincer ma duc la cabinetul privat al dr pt ca stiu ca am un tarif pe care il platesc si la ora la care am programare atunci intru.
Nu mai zic ca nu stiu sa dau spaga. Mi-e o rusineeee.

Yaia- eu stiu ca aciditatea este din cauza ca nu stiu ce hormon/ substanta se secreta care relaxeaza muschii. Asta relaxeaza si sficterul stomacului si de aceea ne vine acid pe gat cand ne aplecam de ex.

Denisa, 27 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui freedelia

Nu m-am mai dus sa ma culc, in schimb m-am tot uitat pe liste cu nume si iata ce combinatii mi-au placut:

James Constantine
Jason Constantine

Jane Claire
Jane Carolyn
Jane Claudia
Julie Claire
Julia Carina

Ce parere aveti?

31+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

mie imi plac cele pe care le-am boldat.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 27+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

freedelia mie imi plac toate numele, grea decizie, dar ca si babyangle prefer jane in loc de julie

suzeta o iau cu mine in sala de nastere, mi.o agat de gat :)))

bluekido multa sanatate sotului si tie!

cu spagile eu sunt de acord cu tine lara, mereu ma infoi si ma enervez dar daca te pui in pielea celui de acolo nu e asa, in momentul ala nu cred ca.ti arde sa chemi televiziuni sau presa si sa faci scandal, atunci dai orice ca sa.ti fie bine, se presupune ca nasterea sa fie ceva frumos si daca acolo trebuie platit n.avem ce face
si eu ma minunez de multe lucruri si de multe ori ma ia gura pe dinainte dar imi dau seama ca nu.s pusa in situatia aia....

niki si aici o fata din romania a dat moasei 50 de euro si a iesit scandal ca era sa ajunga in presa :))) moasa a facut crize, clar ca nu i.a primit dar nici n.a mai vrut sa vina si a schimbat locul cu o colega

cu aciditatea ivan s.a nascut pletos rau de tot si n.am avut aciditate decat prin saptamana 39-40
acum am de ceva timp aciditate de cand mi.a crescut uterul si parca vad ca se naste vreun chel sau cheala :)))

roxana 29 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

OANKA - Ce senzatie placuta cred ca ai avut cand ai vazu si simtit piciorului bebelinei!
Adevarul este ca miscarile puiutului din burtica sunt ceva divin si suntem binecuvantate ca avem aceasta posibilitate intr-o viata de om.

Cristina +23 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Neata!

Lara, Yaya in legatura cu spaga din Ro sunt DEACORD cu voi. In durerile nasterii eu tb sa fiu atenta ce si cum dau fiecaruia ca sa faca ceva pt care oricum sunt platiti o data. Ne i-a in fiecare luna o multime de bani din salar pt sanatate si cand mergi sa iti dea o reteta sau niste analize de facut iti raspund ca 'da asta nu se compenseaza' sau 'analiza asta se face cu bani/ nu mai avem fonduri'... E O MARE NESIMTIRE! Pacat ca multi oameni constransi de situatii in care ii vad pe cei dragi in suferinta apeleaza la spaga ca poate isi mai aminteste dr cate ceva sau mai apeleaza la un coleg sa-i salveze.... Cert este ca sistemul sanitar din Ro dezgusta pe multi.

Babyangel si cu tine sunt deacord. Cat am facut practica in spitale am vazut ca intradevar INFIRMIERELE si pe urma asistentele sunt cele mai cu pretentii. Daca ai nevoie de ceva ajutor tre sa le bagi cate ceva in buzunar altfel se fac ca-s pana peste cap prinse cu treaba!

Oana intradevar daca omul vrea sa dea ceva dr da cat poate nu ca la piata cat e pretu atata tre sa dai. Ca daca nu am de unde, merg sa fac credit la banca? Vorba ta... Spor la calcat/aanjat hainutele lui bebe. Cand ma gandesc ca eu inca nu am cumparat absolut nimic... Ma tot incurajez ca poate de luni sa inep si eu peripetia. Mi se pare ca mai este asa mult pana la marea intalnire incat tot zic ca mai avem timp!

Oanka am admirat o burticuta frumoasa langa brad.. Multa sanatate la sot si tie!

Samaria te asteptam cu vesti bune de la dr!

Andreea 31+ Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Neata fetele,
Vin si eu cu vesti bune, mi-au iesit bune analizele,nu am anticorpi, in schimb am vazut ca de acum trebuie sa le repet la 2 saptamani, nu lunar...In fine, daca asa trebuie...cu ocazia asta ies si eu mai des din casa

BLUEKIDOO, multa sanatate si tie si sotului,sa va reveniti repede

LARA primul gand al fiecarei persoane care ajunge la spital e"oare cat sa-i dau la dr?" Sa-ti zic ceva, tatal meu a avut cancer si desi stia dr. ca nu sunt sanse de vindecare, practic a facut tratament chimioterapeutic doar in scop paleativ, tot lua plicul cu atentie la fiecare 3 saptamani cand mergea la internare...Si asta era un dr.de renume si in Europa nu doar la noi in tara. Din pacate asa e lumea obisnuita si fiecare se gandeste ca mai bine da ceva ca sa fie tratat mai bine...Acum eu nu zic ca toti doctorii sunt la fel, dar rar se intampla sa refuze careva. Cat despre asistente si infirmiere, chiar e jale, ele asteapta in general mai rau ca doctorii sa le dai ceva. Noi am trait multi ani afara, in diferite tari, si e greu sa te adaptezi la "cerintele"din Romania. Eu prefer sa merg la un cabinet privat in caz de nevoie, stiu ca platesc, dar nu mai dau nimic in plus. As fi nascut la privat, dar in TgMures nu este inca clinica privata si la problemele mele nu puteam merge in alta parte la sute de km... E revoltator, pt ca mi se retin lunar bani f.buni din salariu pt asigurarea de sanatate,dar asta e sistemul din Romania...SadlyVorba sotului meu, i-ar face sapun pe toti
O zi buna sa aveti

Ramona, 30+ Briana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Andira spaga la clinica privata mi se pare ca depaseste orice limita a bunului simt, iar eu nu as naste nici in ruptul capului la privati daca as sti ca trebuie spaga pe langa tariful clinicii.
La noi, e foarte mult bun simt la singura clinica privata pe care o avem( foarte misto de altfel). Nu primesc asistentele nici macar o ciocolata , iar tratamentul e de exceptie. dar medicul meu nefiind colaborator permanent al clinicii, daca as merge acolo, as ajunge in situatia descrisa de tine: as plati serviciile de spitalizare plus catering, iar pe medicul meu l-as plati separat. Nu merita.

In schimb, medicul meu, care e seful sectiei de obstretica-gine, a facut in maternitate 2 rezerve "lux", exact ca la privati:tv in camera, baie moderna, mobilier nou..etc. tratamentul din partea personalului e super pentru ca se stie ca cine sta in aceste rezerve, sunt "protejatele" dlui DR.

Lindal Eu mi-am lasat doar 46 de zile dupa nastere, dar am vorbit cu ginecologul meu , si mi-a zis ca daca nu nasc pana la DPN, atunci imi induce nasterea ca sa ma incadrest in cele 46 de zile.

Anca

cu Codrin (Martin sau Fabian) in 32 saptamani
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

SAMARIA - Bafta astazi la eco si sa vi cu vesti bune, asa cum au venit si celelalte fete pana acum!

Cristina +23 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Miria, ai pus punctul pe "i"! Intr-adevar, una e cand vrei sa-i dai tu ca multumire ceva doctorului, si alta e cand esti umilit si nu se uita nimeni la tine pana nu-i bagi banul in buzunar! Este o societate pervertita si necivilizata, insa fara a te adapta (= a face lucruri cu care nu esti de acord) nu poti razbi. Din pacate situatia asta o intalnesti, cum ai spus si tu, incepand de la portar, liftier, infirmiera, asistenta si uneori la doctori. Interesant e cum isi cere fiecare "suplimentul" care considera ca i se cuvine, recurgand pana la urma la "tepuirea" clientului/pacientului.

26+ cu Matei (AMR 13+)

Mergi la inceput

Fetele, care va ganditi la zilele postmaternale, daca sunt prea multe si ati depasit perioada programata sarcinii, medicul de familie v-o poate prelungi cu un concediu medical. Deci nu conteaza ca v-ati calculat prea putine dupa DNP.

Mergi la inceput