Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (73)
Raspunsuri - Pagina 18
miria_cristina spune:
SAMARIA - Si ai inceput sa iei 3 Diazepame /zi? Parca, da, se dau in iminenta de avort. Adica, unii medici dau nu toti. Cat timp ai de luat, poate n-o fi bai pe o perioada relativ scurta.
Cristina +24
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
dayanara spune:
denisa singurul ferrari pe care a lucrat ala, e al meu din vis ala de se facea rochita :), mor de chestiile astea - ah eu am lucrat pe ferrai, cu mine a nascut angelina jolie etc
miria, zi.mi cum faci sa dormi ca eu ma scol la 4, 5 sau 6 si s.a dus somnu
ioana felicitari pt eco!
samaria 3 diazepame pe zi? eu nu stiu daca ai in istoric boli de inima sau ceva grav incat diazepamul ala sa faca mai mult bine decat rau, eu n.as lua nici.o pastila
roxana
29
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
andira spune:
Miria, Honey - hi hi, multumesc pentru subiect, mai dezvoltati, va rog, va asigur ca mi-ati captat toata atentia ![]()
Honey - eu am patit-o urat cu unii de la un service, care mi-au scris pe fisa de reparatii ca au schimbat capota (cu una noua), dar ei de fapt au luat-o doar la ciocan pe cea veche. Si asta pe asigurare.
Pana la urma am ajuns la amenintari si la Frauda, la Omniasig.
Nu poti sa le faci reclamatie? Sunt si bani, si timp pierduti, nu e ok.
Samaria - imi pare rau ca ai colul deschis
. Stai linistita si odihneste-te cat mai mult.
Despre Diazepam nu stiu nimic, iar despre indemnizatia de maternitate ti-a raspuns deja Miria, parca.
Indemnizatia e 85% din brut, deci in functie de salariul pe care il ai (faci tu socoteala) poti sa iei chiar mai mult decat venitul lunar normal. Indemnizatia de crestere copil o iei de la primarie.
andira spune:
Am uitat: Samaria, pentru prenatal nu-ti trebuie nici o hartogaraie, ci doar foaia de medical de la medicul de familie, cu "sarcina si lauzie". Nu mai stiu codul pe dinafara, dar medicul stie sigur.
Il duci la servici ca orice concediu medical.
Sper ca tin bine minte
, poate ne confirma Ate sau Miria.
Lindal spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miria_cristina LINDAL - Nu este o "mutilare" si din practica medicala pe care o am stiu cu argumente ca sunt avantaje la un baiat/barbat circumcis la timp. Nu am intrebat decat retoric. In plus, musulmanii si evreii au din istorie un cult al igienei (si aici nu ma refer la apa si sapun), deci nu pot sa le deplang "mutilarea", ci sa-i felicit. Oricum, in final, ajunge o decizie personala (a parintelui)si pana sa ajunga copilul sa aiba drept de alegere parintele judeca si cauta variante optime pentru el oricare ar fi alea, ca si Botezul, de altfel, sau vaccinarile sau scolile la care se duce... Iar ca o nota de final, fara sa dezvolt, cauta unde vrei tu rolul preputului si daca il gasesti atunci renunt la circumcizie. Ma mai gandesc la asta... |
Rolul ar fi ca ajuta la extindere in momentul in care creste
Stiu ca parintii iau decizii pt copii pana cand pot fi si ei responsabili, insa asta nu inseamna ca, odata ajunsi mari, nu ii judeca pe parinti pt ce au facut sau n-au facut pt ei. Eu personal am cateva chestiuni care le pot reprosa parintilor, cu toate ca in cea mai mare parte am numai cuvinte de lauda pt cum m-au crescut.
Nu stiu de ce te grabesti sa faci interventia cat e mic, pt ca se poate face si la maturitate, iar atunci poate fi decizia lui.
Chestia cu igiena nu mi se pare un argument sau avantaj, ca nu au disparut apa si sapunul de pe pamant. Nu stiu la ce altceva te referi.
Si nici n-am auzit de barbati care sa aiba probleme din cauza ca au preput, incat sa se justifice "corectarea" din frageda pruncie.
In religiile respective era "obiceiul/traditia" sa o faca tot in copilarie, asa ca odata ajunsi maturi oricum nu mai aveau ce face decat sa "perpetueze" obiceiul in ideea ca "asa se face", "asa are toata lumea" sau poate chiar ca o "razbunare" (de genul persoanelor cu tati violenti/betivi/abuzatori care ajung sa faca si ei aceleasi lucruri cu copiii lor).
Daca te raportezi insa la religia crestina-ortodoxa, probabil stii ca este impotriva schimonosirii chipului lui Dumnezeu. El l-a creat pe om perfect, astfel ca nu este nevoie de "interventii si imbunatatiri".
Inca o data, astea sunt argumentele mele impotriva circumciziei. Nu le cunosc pe ale tale pentru ea. Si cum spuneam, e o decizie care te priveste (de fapt doar pe copil il priveste ca-l afecteaza direct). Sper sa te mai documentezi si sa iei hotararea corecta.

26+ cu
Matei (AMR 13+)
andira spune:
Iar eu: Samaria, cand eu am avut colul deschis, si dupa cerclaj, medicul meu mi-a dat sa iau Magneziu in fiecare zi, plus NoSpa.
Nu aveam contractii (am avut un singur episod pe la 34 sapt), dar mi-a zis sa iau indiferent.
Poate mai ceri o parere, 3 diazepame pe zi cred ca te fac knock-out...
honeybaby spune:
Roxana - cred ca ala era Ferrari![]()
![]()
.
Azi sunt hotarata sa ma duc la Kiabi. Probabil in Berceni ca nu cred ca-l tin pe sot nervii sa mergem sambata in militari. Desi in milatari e si C&A.
Sper sa-mi gasesc panataloni ca nu mai am decat 2 perechi de colanti care ma incap.
As mai avea eu niste pantaloni dar uterul meu e tare mofturos si cu pun ceva strans cum se contracta tot.
Denisa,
27 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
rmkristine spune:
samaria banii pe prenatal si postnatal vin de la firma, bani pe care ei si-i vor recupera ulterior de la asigurari. Cei aferenti concediului de ingrijire copil vin de la primarie, dar cu INTARZIERE MARE! Eu i-am primit in 2006 cu vreo 4 luni intarziere!
sensibila si eu fac doar 3 eco in sarcina si asa am facut si la sarcina trecuta. Dr mea nu face eco si din cauza asta ma trimite la Herghelegiu care imi face doar 3, chiar l-am intrebat! Se fac, probabil, mai multe doar in cazul in care constata ceva si vrea sa se asigure peste ceva timp ca e totul ok. Asta daca nu esti la un medic care este adeptul ecografiilor la fiecare consultatie, eventual, adica o data pe luna, ca am mai auzit!
Marina
26 +
CRISTIAN si mami de Bianca Maria (15.09.2005)
dayanara spune:
aici nu se face circumcizie la cerere decat daca exista motive de sanatate, nu m.am interesat eu , dar stiu pe cineva care a vrut si nu a gasit nici macar cabinet privat
nici nu stiu prea bine ce e !
denisa sper sa gasesti ce.ti trebuie in kiabi! aici sunt niste reduceri de toata jena, ieftine rau
roxana
29
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
andira- la primul service nu mi-au dat nimic la mana. Nici nu am platit nimic. Le-am dat piesa de 7 mil inapoi fara s-o platesc.
Mai nasol e ca regrarea pompei de injectie , bujiile , antigelul pierdut si manopera m-au costat 8 mil.
Dar nu am nici o dovada ca ei mi-au stricat-o
.
Denisa,
27 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna