Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (73)
Raspunsuri - Pagina 16
nibi_niki spune:
Neata si de la mine.
delia13 multumim de cafeluta..acum o savurez.
freedelia nuu,nu mi se pare deloc ca ar fi datoria mea morala sa recompensez doctorul nici chiar daca am.Daca nu isi face statul datoria fata de cei ce lucreaza in sistemul sanitar trebuie sa imi fac eu datoria?...eu achit asigurarile sociale..cred ca e suficient Statul nu isi face datoria nici fata de profesori...acum ce facem ?! de cate ori ne vedeem cu profesoara ne facem "datoria morala?"Sper ca ai inteles ce am vrut sa zic...e prea dimineata ca sa mai fiu si coerenta...
30+ 
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
miria_cristina spune:
ROXANA - Eu am vazut la a mea unghiutele cum erau. La degetele cele mici unghia avea forma de con si era foarte ascutita in varf. Nu aveai cum s-o tai sau s-o pilesti ca i-o smulgeai, era o chestie tare ciudata.
Si in cateva zile de la nastere, a inceput sa se lateasca si sa devina unghie normala.
Si la picioare avea la fel.
Acuma nu zic ca toti copiii sunt la fel, dar oricum cum inca "in curs de definitivare".![]()
![]()
![]()
Cristina +23
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
miria_cristina spune:
Of, as vre asa se ridice ceata si sa fie frumos cum au promis astia de la meteo! Am atata treaba si nu stiu daca o voi face astazi. E o zi cam aiurea pentru mine.
Cristina +24
ioanaa28 spune:
buna dimineata, burtici![]()
Am fost si noi ieri la eco...bebe e bine , in parametrii, si intors cu capsorul spre iesire
Sincer, eu am simtit in 30 dec ca s-a intors, s-a schimbat imediat si forma burticii
Acum are loc de pedalat si zau ca se antreneaza, nu gluma. Zilele trecute i-am simtit piciorusul in dreapta asa ca un ousor, atat de tare impingea
Cat despre cat de gros imbracm copilul, daca ii taiem sau nu unghiutele, are sau nu manusi, cate suzete cumparam...eu cred ca in cele din urma toate vom avea cazuri particulare si solutiile vor fi de moment, adaptate fiecarei situatii. Categoric e bine sa vorbim despre asta, in special pt mamicile debutante, sa stie la ce sa se astepte. Dar, nu incercati sa gasiti de pe acum raspuns la toate, vreau sa zic, sa nu va stresati..veti vedea ce simplu veti gasi solutii bune la orice problema![]()

Ioana,
30+ , si Alexandru ,07.04.2006.
noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...
miria_cristina spune:
Fetelor, oi fi sau nu dilie, dar eu de cateva zile ma tot gandesc sa-mi circumcid baiatul. Ideea mi-a venit de mult, dar acuma adun motive intemeiate ca sa ma hotarasc. Nu vorbim de cele religioase ca nu-s evreica.
Ee, voi ce ziceti?
Cristina +24
Lindal spune:
Doamne fereste, Miria, tu vrei sa-ti mutilezi baiatul????
Ce motiv ai avea s-o faci??? Nu crezi ca Dumnezeu l-a facut cu tot ce trebuie? Crezi ca trebuie sa mai intervii si tu pe undeva???
Eu mai demult am cautat pe net sa vad ce inseamna cuvantul
ca nu stiam exact, iar cand am vazut poze si explicatii si comentarii si toate problemele care apar... mi s-a facut rau. Chiar nu inteleg ce poate fi in capul unora ca sa faca acest gest. (La fel cum nu inteleg piercingul prin alte zone ale corpului sau tatuajele) Cand e decizia personala a omului sa se "mutileze" (scuze), in cunostinta de cauza, atunci no comment, e treaba lui si el raspunde, dar sa iei tu decizia asta... nu stiu daca copilul ti-ar ierta-o. Gandeste-te la asta!
Si crede-ma ca nu exista argument pentru aceasta "operatie", nici macar medicala.
26+ cu
Matei (AMR 13+)
Erina spune:
Buna dimineata!
Dragi burtici va salut cu drag! Am vazut si eu problemele dezbatute. Cum spunea si Ioana fiecare caz e particular. Daria a avut mereu doar cite 2 suzete.E adevarat ca lua suzeta doar la somn si cind era foarte mica nu o dadea jos si nici nu imi amintesc sa o fi scapat. Are foarte putine poze cu suzetuta in gura.
Daria s-a nascut in septembrie. Erau cam 18 grade si a fost imbracata cu setul www.flickr.com/photos/26805627@N00/2100811535/in/set-72157603426587401/" target="_blank">acesta plus pe dedesubt o camasuta de bumbac de aceea care se leaga intr-o parte. Asistentele au imbracat-o cu toate piesele si apoi am infasurat-o intr-o patura mai groasa pina la masina.
Mamicile care sunt la prima sarcina veti vedea ce sentiment minunat cind vedeti pe tati ducind cel mai dulce bagaj din lume!!!
In casa am tinut-o mereu cu o camasuta de bumbac, body si eventual caciulita mereu la 21-22 de grade. Am pus si noi manusi pentru ca avea unghiile foarte ascutite.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
29+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lindal Doamne fereste, Miria, tu vrei sa-ti mutilezi baiatul???? Ce motiv ai avea s-o faci??? Nu crezi ca Dumnezeu l-a facut cu tot ce trebuie? Crezi ca trebuie sa mai intervii si tu pe undeva??? Eu mai demult am cautat pe net sa vad ce inseamna cuvantul Si crede-ma ca nu exista argument pentru aceasta "operatie", nici macar medicala. 26+ cu Matei (AMR 13+) |
Subscriu si eu. Cred ca e mutilare. Singurele motive ar fi cel religios si asa zisul grad mai mare de igiena dat de indepartatea acelui exces de piele. Totusi cred ca in societatea noastra un copil circumcis, apoi adolescent s-ar simti un pic deosebit.
29+ cu David L'amor che move il sole e l'altre stelle
miria_cristina spune:
LINDAL - Nu este o "mutilare" si din practica medicala pe care o am stiu cu argumente ca sunt avantaje la un baiat/barbat circumcis la timp.
Nu am intrebat decat retoric.
In plus, musulmanii si evreii au din istorie un cult al igienei (si aici nu ma refer la apa si sapun), deci nu pot sa le deplang "mutilarea", ci sa-i felicit.
Oricum, in final, ajunge o decizie personala (a parintelui)si pana sa ajunga copilul sa aiba drept de alegere parintele judeca si cauta variante optime pentru el oricare ar fi alea, ca si Botezul, de altfel, sau vaccinarile sau scolile la care se duce...
Iar ca o nota de final, fara sa dezvolt, cauta unde vrei tu rolul preputului si daca il gasesti atunci renunt la circumcizie.![]()
Ma mai gandesc la asta...![]()
Cristina +24
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vladimirescu Salutam cu respect burtoasele harnice!!! Fetele, eu nu mai dovedesc sa tin pasul cu voi... Nu pot citi zilnic, si o data la 2 zile cind intru nu pot citi 40 de pagini cite scrieti voi :) M-am indirjit sa ma mut in aceasta luna in casa noua. Miine cred ca termina parchetarii si scap de ei. Treaba e ca, inafara de dulapuri de haine prin camere, nu am nimic-nimic, nici macar galerii pt draperii... Mobila ioc. Macar bine ca am mobilat si utilat bucataria si baile sint semi-mobilate, ma descurc. Si acum, complet off-topic, dar asta e in capul meu acum, nimic altceva .... : Ma doare capul de cit de mult ma gindesc ce sa cumpar si cum sa pun prin casa, de 2 saptamini ma gindesc zi si nopate si nu gasesc solutia cea buna pe care o astept... Stlista lui peste prajit ce sint, nu sint in stare sa-mi aranjez casa de teama ca sigur o dau cu ceva in bara... Am niste dileme de te doare bila: imi plac draperiile grele cu dungi si coordonate cu florile de pe canapele, deci mai english... dar imi plca mult si interioarele frantuzesti Provence, cu mobila alburie patinata si flori marunte pe textile... dar si genul oriental, marocan sa zicem... De-a lungul vremii, am mai adus chestii din lume pt casa, din Mexic, sau Franta, Anglia, Italia si Turcia... Sint toate frumoase dar va dati seama ca se bat cap in cap... Am gasit acum sa comand draperii grele, cu niste flori tesute superbe, dungi coordonate in culoare etc, ar merge pergfect pt un living victorian... dar mobila antique pe care deja am luat-o e autre chose complet, sobru-mistica, nici o treaba cu dulceata si huzurul tesaturilor cu flori... V-am zis ca am luat-o razna - iertati-mi mesajul asta. Revin miine sera asper, sper cu mintile mai aduse la loc catre probleme serioase de burtoase... mai duca-se-n pisici de amenajari de casa! Pup pe toate! 29+ cu Tudormami de vladimir (4 ani si 7 luni, bun si dragastos) |
Vladimirescu sunt sigura ca te vei descurca admirabil cu decorarea casei. Mi-am dat seama cam ce iti place si cred ca stilurile enumerate sunt clasice si nemuritoare( ai vazut casa tenismanului Nastase? Cred ca la draperii grele dungi si canapele asortate va trebui sa mochetezi dormitoarele).
Trebuie sa vezi cum incorporezi elementele pe care le ai. Canapelele cumparate nu merg retapitate?
Ultimul trendin amenajari este cosiness-ul, mai ales ca in ultimul timp majoritatea intilnirilor de afaceri sau cu prietenii au loc in oras.
Eu una nu mi-as vedea copii catarindu-se pe canapele din catifea cu nasturi din Cristale Swarowski (fac aici referire la stilul retro atit de in voga in ultimul an).
29+ cu David L'amor che move il sole e l'altre stelle