Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (73)
Raspunsuri - Pagina 15
ellanik spune:
Nasica lui bebeGeo a nascut pe 29 decembrie .Nasterea a fost indusa.Nicio durere, a avut epidurala evident, a simtit expulzia dar nu ca pe o durere.I-a facut epiziotomie dar atat de finut incat acum simte o usoara jena la mers nici vorba de durere.
de la ea am vazut cum e cu taiatul unghiutelor ca are nasica aia mica niste degetele atat de gingase!!!Eh!Ne descurcam noi.Tot de la ea am auzit de Sudocrem puna pt fundulet iritat de scutec.
Vladi tu pe unde umbli?
+31 cu
George-Theodor
AMR 8 saptamani !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
marsy_baby spune:
Fetelor am nevoie de sfatu vostru,,o masea ma supara de numa numa,
simt k mor de durere,am fost la dentist si numai o plomba provizorie mi-a pus, oare daca as scoate-o i-ar dauna bebelinei?
32Weeks
Daria...
honeybaby spune:
Ella- uite aici la cap 6
http://webducation.de.dd1924.kasserver.com/dad/content/romanian/index.html
Un matiz care a intrat in noi acum 2 ani in bull bar s-a strans ca rama pana la jumate in timp ce bullbar ul s-a indoit putin iar noi nici nu am simtit.
Denisa,
27 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
Ioanact spune:
Buna seara!
Am ajuns si eu la servici (fostul loc de munca, si actual doar teoretic, ca practic voi duce CM)..toti colegii si Directorii (Gen si Tehnic) s-au bucurat, si mai ales vazand-o pe Ioana cat a crescut.
Cand am fost ultima oara avea 8-9 luni..
Mi-am facut cererea de reluare a activ, iar Luni voi duce CM.
Tot azi am fost si la dr de fam, cu Ioana (de fapt am fost dim, dar am uitat sa va zic), si intr-adevar ii ies maselutele, de aceia nu mananca..
Cristina ok. Voi vb si eu cu dr, sa vdm cum voi proceda in cazul meu.
andira si eu cand am nascut-o pe Ioana, a avut un hemtom in partea stanga (o umflatura la cap, dar cu crema a trecut in 1-2 luni, nu m stiu cum se numea crema ) si am nascut-o cu 2,900 si m-a si taiat..
Lindal ai dreptate in ceea ce zici..si ma bucur ca gandesti asa.
Nu are leg Halloween-ul cu Sambata mortilor..cum ai zis si tu de Halloween te costumez sa sperii oamenii, pe cand de Sambata mortilor, se pomenesc cei morti, se dau de pomana...exact cum ai zis si tu.
Stiam si eu ca la moasa se da sapun si prosop, numai ca la nasterea cu Ioana am uitat
, asta stiu de la mama ca se procedeaza, m multe nu stiu.
Yaia cum adica Iisus nu s-a nascut de Craciun (in Dec)? si de unde stii ca s-a nascut in Septembrie?
Faci "confuzie", prin faptul ca anul bisericesc se incepe de la 1 Septembrie..dar de unde ca s-a nascut in Septembrie?
P.S. Iisus se scrie cu 2 de Ii, nu cu un singur 'I'.
Oana eu zic ca nu m e nevoie sa-i pui nimic in picioare.
briza_marii eu i-am dat suzeta dupa 1 luna de zile.. In maternitate nu am avut.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
25+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
vladimirescu spune:
Salutam cu respect burtoasele harnice!!!
Fetele, eu nu mai dovedesc sa tin pasul cu voi... Nu pot citi zilnic, si o data la 2 zile cind intru nu pot citi 40 de pagini cite scrieti voi :)
M-am indirjit sa ma mut in aceasta luna in casa noua. Miine cred ca termina parchetarii si scap de ei. Treaba e ca, inafara de dulapuri de haine prin camere, nu am nimic-nimic, nici macar galerii pt draperii... Mobila ioc. Macar bine ca am mobilat si utilat bucataria si baile sint semi-mobilate, ma descurc.
Si acum, complet off-topic, dar asta e in capul meu acum, nimic altceva .... :
Ma doare capul de cit de mult ma gindesc ce sa cumpar si cum sa pun prin casa, de 2 saptamini ma gindesc zi si nopate si nu gasesc solutia cea buna pe care o astept... Stlista lui peste prajit ce sint, nu sint in stare sa-mi aranjez casa de teama ca sigur o dau cu ceva in bara... Am niste dileme de te doare bila: imi plac draperiile grele cu dungi si coordonate cu florile de pe canapele, deci mai english... dar imi plca mult si interioarele frantuzesti Provence, cu mobila alburie patinata si flori marunte pe textile... dar si genul oriental, marocan sa zicem... De-a lungul vremii, am mai adus chestii din lume pt casa, din Mexic, sau Franta, Anglia, Italia si Turcia... Sint toate frumoase dar va dati seama ca se bat cap in cap... Am gasit acum sa comand draperii grele, cu niste flori tesute superbe, dungi coordonate in culoare etc, ar merge pergfect pt un living victorian... dar mobila antique pe care deja am luat-o e autre chose complet, sobru-mistica, nici o treaba cu dulceata si huzurul tesaturilor cu flori...
V-am zis ca am luat-o razna - iertati-mi mesajul asta. Revin miine sera asper, sper cu mintile mai aduse la loc catre probleme serioase de burtoase... mai duca-se-n pisici de amenajari de casa!
Pup pe toate!
29+ cu
Tudor
mami de vladimir (4 ani si 7 luni, bun si dragastos)
honeybaby spune:
AM dat peste niste poze care m-au facut sa zambesc.
http://picasaweb.google.ro/deni757/HoneyPetic#5424503490992235442
Denisa,
27 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
freedelia spune:
Neatza fetelor! A scos barbatul copiii in parc si am prins si eu o ora-doua de calculator ![]()
Dayanara -- o masina foarte asemantoare cu Chryslerul Voyager avem noi acum. Sper ca e sigura, sincera sa fiu nu m-am interesat, pnetru ca nu aveam alte optiuni. Asta au toti strainii pe aici, restul sunt cumplit de scumpe si e greu sa le repari daca se strica.
Oana -- daca cosmonautul are botosei, nu mai trebuie nimic la bebe in picioare. Daca nu are, tre sa ii iei niste botosei daca e freig, daca e cald, doar niste sosete mai groase.
Linda -- reformulez: consider ca este datoria mea MORALA (nu civica, legala, etc) sa ma asigur ca doctorul ala, care a facut o munca foarte grea (m-a taiat, mi-a scos copilul din burta, m-a cusut, etc) sa primeasca ce merita pentru munca lui. Daca statul i-ar da ce merita, nu as mai avea eu ce sa ii dau. Dar daca statul nu ii da, consider necinstit ca eu DACA AM sa nu ii dau. Meseria de doctor, mai ales cea de chirurg, nu este ca "noi, toti ceilalti" este o meserie grea, cu responsabilitati mari si ar trebui sa fie remunerata pe masura.
Andira -- cred ca am scris foarte clar ca nu mi se pare normal ca medicii sa ceara sau sa conditioneze. Nu am vorbit despre DREPTUL lor de a cere ci despre datoria mea morala de a le rasplati munca, in masura in care imi permit.
Babyangel -- eu sun un mare fan al infasatului. Copiii mei la colici numai infaati se mai calmau. Ii infasam strans de tot, apoi ii purtam in brate prin casa, batandu-i la fundulet. Acum mi-am luat wrap si daca o sa fie cazul de colici, am sa incerc sa ii car in wrap daor in scutec iar eu la pielea goala. Dar si acolo stau stransi, cred ca ii ajuta cumva...
Briza marii -- hahaha, am ras cu lacrimi. DOUA??? Scuze, nu rad de tine, ci de cat de naiva esti. Iti trebuie pe putin 10 (ZECE) suzete!!! Cad pe jos, se pierd, nu le gasesti prin pat, prin geanta. Serios vorbesc. Si daca in primele luni e mai usor, cand incepe sa se miste mult, sa gangureasca, etc, le schimbi la minut (vorba vine), ca si-o trage din gura neintentionat si o scapa pe jos, ca gangureste si o pierde, etc.
Marsy -- nu are ce sa dauneze sa scoti maseaua, dar e bine sa tii cat mai mult de dintii naturali. Cum e cu plomba provizorie? Si eu am fost alaltaieri si pe 2 masele, (care necesitau opturatie) mi-a pus provizorii. M-a durut ieri, azi vad ca e mai bine. Mie nu a putut sa imi faca opturatie pentru ca eu sunt dusa cu capul si trebuie sa ma drogheze la dentist sa nu stiu de mine, altfel nu stau. Dar daca tu nu ai probleme si stai cu o anestezie simpla, nu vad de ce nu ti-ar face tratament acum.
Ioana -- si Haloweenul, la originile lui, tot o sambata a mortilor este. Numai ca din ce era acum cateva sute de ani (sau mai putin, nu stiu), s-a pierdut sensul religios si a ramas numai parte de distractie. Ce mi se pare trist este ca si Craciunul incepe sa alunece intr-acolo. E trist cat de putina lume mai vede Craciunul ca pe Nasterea Domnului, si nu doar ca pe un prilej de petrecere, cumparaturi, etc.
Gata, am terminat de citit. Acus-acus se intorc copiii inghetati de afara si dupa ce mancam, ne bagam in pat la un film.
Va pup si pe mai tarziu!
31+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
dayanara spune:
andira prin cate ai trecut si tu la nastere! doamne fereste
denisa eu zau daca nu m.am emotionat cand am vazut pozele alea , mi.am adus aminte cand mi.am luat catelus cum stateam noptile ca dupa un copil, se scula des, manca si apoi avea chef de joaca:)
tare dulci catelusii cu burticile alea rotunde , zici ca plesnesc :))
dar cum masina ce s.a intamplat? au mintit ca au facut.o? sau pur si simplu s.a stricat altceva
ella eu i.am taiat unghiile la 4-5 zile dar pediatra i.a spus prietenei mele de aici, cam dupa 2-3 saptamani cel putin sa le taie, sa nu distruga nu stiu ce chestie, chiar nu.mi vine in minte
manusi nici eu nu i.as pune, nu stiu de ce dar nu m.au incantat niciodata
cat despre scoica e decizia fiecaruia, dar e legal si daca e pusa in fata, cu spatele la directia de mers si testele care sunt facute , sunt atat pt spate cat si pt fata
miria da ceva de genul asta am vrut sa spun de unghii, ca nu.s formate
roxana
29
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Delia13 spune:
NEATA FETELOR! Astazi vad ca sunt prima care face invitatia la
sau o cana de lapte cu cacao
.Eu prefer laptele cafea nu am baut toata sarcina si nici inainte nu prea beam![]()
ELLA- Sudocrem crema foloseste si o prietena de-a mea pt fetita ei si e ff multumita. cat despre taiatul unchiutelor si munusitele nu stiu ce sa zic, pot spune ca a vazut cazul unei colege care are baiatel si desi ii taia unghiutele tot se zgaria pe fata si trebuia sa-l tina permanent cu manusi ca altfel cum prindea momentl are cu mainile pe fata. Eu sper ca la al meu sa nu fie cazul![]()
Nu mai stiu ce vroiam sa scriu ca mi s-a facut o foameee ca nu ma mai pot concentra la scris. ma duc sa mananc apoi poate mai adorm nitel. LA 10 jum am programare la stilist sa-mi schimb tunsoarea sa vad ce o iesi.
A, mi-am amintit ce mai vroiam sa zic e PT ELLA: doar 9 kg???? Acum cateva sapt aveai 10 si eu care sunt cu sarcina cu 2 sapt mai mica decat tine aveam cu 2 kg mai putin si acum eu am luate 10 kg jum. Cum ai reusit performanta asta?
VREAU SI EUUUU
Delia13 30+
David Andrei
http://good-times.webshots.com/photo/2459492880105762323diMtVb
miria_cristina spune:
'Neata, fetele!
Azi voi fi mai putin activa pe aici din cauza de sot. e acasa si pune monopol pe tot, iar laptopul are "ceva" 
si nu merge cand vreau eu.
Mi-am facut o cafea, desi nu-s bautoare de cafea in general, dar bebe devine din cuminte activ si imi place asta.![]()
![]()
![]()
![]()
Azi-noapte cica am dormit bine, asta pentru ca nu m=am sculat sa mai stau de veghe cu orele.
Cristina +23
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/