**Buburuze de 2009 in actiune(3)**

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

anna....ce tare cred ca e tare dulce si plimabareala placuta
emanouela...eu propun sa vina belgienei aicea cand ninge si sa vada cum e ..cred ca se lasa de condus definitiv...de ce-mi faci inima rea?vreau si eu la shooping

s-a trezit una bucata terorista si ma cearta ca nu ma duc la eafugggggggggggg

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg

reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Neata fetele...m-am trezit cam ametita...cred ca m-a zgaltait ceva azi noapte in somn....care se simte vinovata sa ridice doua degetele
yoanna ma bucur ca Stefi a revenit la obiceiurile bune,sa dea DD sa fie la fel si de acum incoloSa stii ca Denis o place pe Miru la MAXIM...asa ca nu cred ca se poate "mai tare" de atat
lavinia cred ca Rares se purta asa ca sa fie in ton cu Stefi...acum ,daca si-a revenit Stefi si-a revenit si elOricum ma bucur mult si sper sa-si pastreze obiceiul.Si sa stapaneasca sanatos noua jucarica
eteee la Rareselu....s-a urcat deja pe Stefi....bravo barbate,se pare ca nu pierzi timpul
reby bine ai revenit printre noi "sechestrat-o sau cenzurat-o".Felicitari pt statul in fundic al printese...la cat mai multe progrese inaintePoezia am gasit-o pe net ca nu aveam ce face si cum fetele se pregateau cred de tsunami....Si daca nu-i plac fructele nu o forta si nu te stresa...mai lasa sa treaca ceva timp si incerci din nou
alic si noi mergem azi tot la un ..."ion intarziat"Nu am facut analize,asa mi-a prescris dr de cand am nascut.10 zile pe luna cate 5 ml pe zi pana la 1 an.Oricum pe prospect scrie ca se dau 15 ml pe zi asa ca nu cred ca se poate intampla ceva bebelului
picky multam de cafea ...am savurat-o din plin
cuscra cu cea mai mare placere...are idei multe sa stii...si bune spre surprinderea mea(in domeniul asta ca in altele)
anna mama ma bucur ca ti-am fost cat de cat de ajutorDistractie placuta azi
emanouela spor la cumparaturi

La multi ani cel mai mare din parcare Luca Vlad buburuza de Anna Mama sa fii sanatos si sa cresti mare si frumos

La multi ani Rebeka Alessia papusica de Reby Iry sa fii iubita si fericita la maxim

Domnul Denis Andrei putoare mica de IO sa fii fericit,iubit,sanatos si frumos si sa-mi aduci in continuare cele mai minunate clipe asa cum ai facut pana acum...te iubeste mami MAXIM SI INCA UN PIC

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei
meu scump primul Craciun Revelion-1 Ianuarie Flmulete BB mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_82

anna....ce tare cred ca e tare dulce si plimabareala placuta
emanouela...eu propun sa vina belgienei aicea cand ninge si sa vada cum e ..cred ca se lasa de condus definitiv...de ce-mi faci inima rea?vreau si eu la shooping

s-a trezit una bucata terorista si ma cearta ca nu ma duc la eafugggggggggggg

eu propun sa vina belgieni in bucuresti cand ninge...nu numai ca se lasa de condus dar ne lasa noua si masinile

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei
meu scump primul Craciun Revelion-1 Ianuarie Flmulete BB mic

Mergi la inceput

nu-mi vine sa cred sa-mi fie RUSINEEEEEEEEEE....La Multe Lunite inainte
Denis sa cresti mare si frumos si sa asculti de mami
Vlad de anna
Rebeka de reby
sa cresteti mari puilor si sa fiti cuminti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Gata cafeaua...barbatii au plecat la aeroport...deocamdata ma tot uit pe site-ul aeroportului si nu apare nici o intarziere la zborul fratelui meu...sa speram ca va pleca si va ajunge in tara cu bine...aici deja a inceput sa ninga usor...

La mai multe lunite Luca-Vlad ..inca putin si faci anul
La mai multe lunite Rebeka Alessia ...
La mai multe lunite Denis Andrei

Sa cresteti mari sanatosi si mumosi..si sa ii bucurati pe parinti

Tot aici ii urez si eu buburuzei Ingrid de Nusy, sa creasca mare, sanatoasa si mumoasa..la mai multe lunite

Serialbastre spor lai nvatat si bafta multa la master

Daniela oooo, pai ai flacau mare deja, si tare gelos..;asa ca Miru pazea...soata ta e geloasa rau ...Facem Bravo?! cred ca e asa scump cand face........off doamne ce repede cresc puiuti nostrii ...Super jucaria, ceva in genul asta vrea tacsu sa ii ia la fiica sa, dar cu pedale...

Eumada pai din ce ai povestit tu, Eva e o mancacioasa si o pofticioasa tare scumpa ...Pai asa e si cel mai bine, nu? de ce sa zicem unei mamici sa faca ca mine, ca tine sau ca x si y cand doar ea stie ce si cum e mai bine ptr puiutul ei...

Hepilica ma bucur ca noi cele cu bebei mai maricei te putem ajuta...asa ca ori de cate ori ai vreo nelamurile, noi suntem aici

Deja a are intarziere, ca se inchide aeroportul din Brussel ptr 2-3 ore...ca acolo cica ninge tare....

Daniela super tare poezia lu' Vanghelie ...lolApropo, a fost cutremur aseara?!

Fiica mea e langa mine in premergator si tot maraie, intinde mainile si zice"ee nene, ee mam" ca vrea in brate la mine....na ca am luat-o......intre timp i-am dat papica is aucm se joaca in patut..mai maraie...mai canta...

Anna pai deja gata, ai flacau numai bun de insuratoare...facem 1 anisor...felicitari...Pai legat de petrecere, te-ai gandit ff bine, sa o faci acasa, ptr ca acolo se simte el cel mai bine...asa as fi procedat si eu...iar cu mancarea e perfect, mi-ai dat si mie idea ...cat despre jucarii i-ai ceva care stii ca iar placea si folositor ptr varsta lui.... Uite vad ca Daniela are idei bune...bag is eu la cap din ce scrie ea

Yioanna pai ia ca incerc sa imi calc peste inima si incep si eu sa o mai las sa planga in patut, ca prea s-a invatat numai cu mine...stiii cum e chiar daca e tacsu langa ea si eu sunt la 2 m de ei...plange, maraie, ma striga, o ia si de-a buselea numai sa vina la mine si sa o iau in brate...acum mi-a plecat si bona(a se citi fratele) ca o mai lasam cu el cand era si el pe acasa si mai puteam sa fac eu cate ceva...da' acum deloc...si s-a invatat prost...
Ma bucur ca Stefi a inceput sa se imprieteneze din nou cu lapticul...usor, usor o sa pape mai bine...apropo ce fel de ceai ii dai? ca ma bate si pe mine gandul sa incep sa i dau, mai ales acum pe iarna..ii pui si lamaie?

Lavinia si Yioanna vazut pozele cu bebei ...doamne ce frumoase sunt si ce deocheate ...ma da' voi sunteti puse pe fapte mari..o fi culmea ca peste ceva ani cei doi puiuti sa devina cu adevarat sot si sotie ...oricum pozele si personajele din poze sunt fff frumoase Ma bucur ca Rares e mai bine...off si cat a tras mititelul...las' sa dea Domnul sa se faca bine cat mai repede ca sa se poata juca de noua lui jucarioara...(deh stiu ca e ptr mai tarziu.da' pana atunic ii puteti face proba) Fratele meu trebuie sa plece in tara...ca a fost la mine vreo 4 luni ...

A inceput fiica mea cu maraieli si strigat...de' s-a plictisit de jucarii...

Reby gata ai bilet de voie la computer? bravo Eu sunt ptr gatit la bebei....si spun nu borcanelelor..uite aici in Belgia de anul acesta se apuca un bucatar belgian sa scoata o linie de borcanele cu mancarica ptr bebei iar in magazine vor fi tinute la frigidere si vor avea un termen de valabilitate de cel mult 7-10 zile ..deci total diferit de borcanelele care se gasesc acum pe piata...dar eu tot la metoda mea raman, sa ii prepar eu acasa...nu spun ca e 100% bio ce fac eu, dar stiu cum le prepar si stiu ce ii dau sa pape..am avut o experienta cu spanacul...am luat spanac congelat ca a vrut sotul sa pregateasca o mancare din el...deh sa ma faca si pe mine sa mananc spanac...si mi s-a parut ca aavea nisip respectivul spanac...asa ca de acum incolo si ptr fata is ptr noi voi lua doar spanac proaspat si voi spala frunza cu frunza...sa fiu sigura.....is dusa nu?!

Alic, aici se recomanda ca atata timp cat bebe papa san sau bea lapte suficient de mult, se considera ca isi ia suficiente proteine incat sa nu aiba nevoie de alte lactate, care au cantitati mari de proteine si calciu si putin fier, iar proteinele nu fac altceva decat sa impovareze rinichi bebe-ului. Cum de altfel o cauza a aparitiei cariilor la copii e branzica/iaurtul cu fructe...si nu se pot inlocui cu produse din soia, ptr ca soia se introduce la bebe dupa varsta de 2 ani. Eu acum urmez aceste sfaturi..e bine, nu e bine..prefer sa mai astept.......

Cris da' de ce esti praf? a fost cutremur aseara la tine in dormitor? sau nu ai avut liber de la terorista?

Anna,Cris si restul fetelor multam...sa dea domnul sa ajunga cu bine

Emanouela...bun venit inapoi...pai esti pusa pe treaba...ai de gand sa golesti tot cardul cu soldurile?! Spor la cumparaturi ...Asa este magazinele de bijuterii ale evreilor iti iau ochii...de aceea eu un merg asa des..Ca ma oftic
Cat depsre belgieni..niste fricosi mai ales cand ninge;..de aceea eu ma rog sa dea o zapada aici de juma de metru,nu mai mult ca sa dea liber la toti ...o sa fie o tara moarta..nici picior de om nu o sa mai vedem pe strada...poate doar nisite copi jucandu-se

Hai ca ma chinui de mult sa scriu mesajul asta...intre timp am culcat si fata asa ca merg sa ii pun papica la facut...azi vreau sa ii dau orez cu piept de pui...sa vedem daca ii place...

Va pupic si merg la treaba ..intru mai tarziu...

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra***** Stefi, mamitu' nostru***** Stefi...creste...***** Stefi, buburuza mica***** Primul Craciun

Mergi la inceput

Fata inca doarme, legumele si orezul sunt la aburi..i-am facu si legume in caz ca nu vrea orezul...dar, poate i le combin......vad eu;...

Ce vroiam eu sa va intreb..voi v-ati gandit sa faceti vacinul anti AH1N1, ca vad ca au inceput sa apara multe cazuri in Ro, aici nu mai e asa mare tam-tam cu respectiva gripa...si sotul se gandeste sa ne vaccinam...eu nu m-am vaccinat niciodata contra gripei normale, da pai contra gripei mexicane(sau porcine cum ii zice in tara) ..asa ca nu stiu ce sa fac...parca nu m-as vaccina (sotul are colegi la munca care s-au vaccinat, de la bebe la cel mai in varsta si cica nu are nici o reactie...) dar...nici nu stiu ce sa fac ....un sfat ceva...voi ce ati face? v-ati gandit la asta?!

Cris tu stiu ca si daca ai vrea nu ai putea sa te vaccinezi..ca esti alergica la ou..nu?!Deci tu scapi de problema asta...

Voi dati ceva supliment de vitamine la bebei?! Eu ii dau doar vitamina D, cate 4 picaturi pe zi...la sfatul pediatrului ...si ii dau vitamina aceasta pana la 2 ani. ...in rest nimic...

Printesa noastra***** Stefi, mamitu' nostru***** Stefi...creste...***** Stefi, buburuza mica***** Primul Craciun

Mergi la inceput

cuscra da' sa aiba si plinul facut si de preferabbil sa fie una 4 x 4
picky sa ma vezi pe mine cum iau fiecare fruza si spal de se subtiazapentru 1 kg de spanac consum juma de metru cub de apa(ecologista din mine s-a dus naibii la faza asta).Ce cutremur?ca aseara si-a bagat al meu labutele in pc si nu stiu ce i-a facut de cerea cd-ul sa butezeasa ca s-a facut 12 noaptea si l-am lasat cu ochii in "soare" si pe la 2 dimineata mandra urla ca vrea sa doarma cu noi(aici e greseala mea,ca in perioada cand o durea gingia am culcat-o cu mine ).Asa e cu vaccinul asta..nu pot sa-l fac,dar nici pe terorista nu o las pe post de cobai pentru ei.Prefer sa o "calesc" ca si pana acuma si sa evit aglomeratia decat sa-i fac vaccinul.In afara de vit D3 nu-i dau nimica..s-a vitaminizat azi cu o bucata de lamaie pa care a mancat-o fara nici o strambaturaziceai ca e cel mai gustos lucru din lume.Pofta buna Stefaniei,sper sa-i placa ce a gatit mami

Noi azi am papat supica de rosii si pana acuma m-a bombardatdar stati linistite ca nu e nevoie de betisoare parfumate inca

Mergi la inceput

anna....cred ca am reusit sa stabilesc o sinapsala 1 anisor deja ei inteleg foarte multe lucruri si poti decora cu baloane si sa ai si confetii(mie imi plac alea cat mai colorate ),coifuri multicolore la prichindei si fara pixuri,markere sau alte ustensile de scris la indemana..asta daca nu cumva ai in plan si o redecorare de apartament(fi-mea deja mi-a mazgalit peretele din hol cu rosu ,si cu toate ca e lavabil si teoretic ar trebui sa se curete,nici acum nu am reusit sa scot culoarea).La partea cu cadoul,depinde de finantele de care dispunetica jucarii sunt o gramada.Vad cu referitor la meniu avem deja ajutor

Am si eu o intrebare ..care-i treaba cu motul?as putea sa le combin pe amandoua in aceeasi zi?adica cu cea de nastere..

Mergi la inceput

Ma da' e liniste rau pe aici..unde sunteti fetelor, la plimbare pe faleza? in parcuri? la munte?...sa inteleg ca profitati de vremea de primavara care este afara ....

La noi ninge, eu astept telefonl de la frate, soata doarme ca e racit cobza, Picky doarme, fiica mea in patut la ea cu canuta de apa isi face de lucru ...musca din ea, mai bea cate un pic...aa am uitat sa va spunem ca a primit de la fratii ei o canuta cu pai din silicon..da' e de la 12 luni..asa ca pana atunci ne facem de cap cu canuta ptr varsta ei...

Cris deci nici azi noapte nu v-ati facut de cap....Sa inteleg ca doarme cu voi in pat?! Cum ii mai sunt dintisorii? Tot am uitat sa zic, ca am vazut pozele cand se stergea de draperie si m-au amuzat ff tare...deci mami, ai zis tu ca una iti e de ajuns...pai terorista ta faca cat 3 bebei...sa vedem daca nu se dubleaza pe parcurs ...
Cat desre mot, da' eu stiu ca normal se ia in aceasi zi cu ziua de nastere cand implineste 1 anisor...iar daca nu apuci la un an ii poti lua motul la 3 ani...am auzit ca cica la fete nu se ia..dar la noi in neam s-a laut motul si la fete...asa ca si eu ii voi lua motul la buburuza...normal motul il ia nasa...da' nasa noastra nu o sa fie atunci cand face Stefi 1 an (e naspa ca o sa cada miercuri si nu stiu cand sa i fac ziua, cu un weekend inainte sau cu un weekend dupa), asa ca o sa-l ia o prietena (ca doar femeile au voie sa ia motul). Asta e ce stiu eu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

hop si eu
repede ca am o gramada de treaba,al meu sotior e si Ion si il sarbatorim azi.deci bucataresc
Anusca galusca inca doarma*8 27 dimineata la noi.
v-am admirat piticii,am vazut si poze deocheate

Anna,si eu cu organizarea petrecerii,vezi ca am trimis invitatia pe mailul comun la odisee,eu imi bat acum capul cu meniul. in pricipiu,am sa fac numai aperitive. daca ai nevoie acolo de idei,te ajut cu cea mai mare placere.

Lavinia,f misto jucaria,masuta de la fisher price avem si noi de la 6 luni si acum o foloseste cu placere,mainou a inceput sa danseze pe unele melodii care ii plac

Mergi la inceput