**Buburuze de 2009 in actiune(3)**

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

cuscra:ce am ras cand am vazut pozele cu pitici,eu ma uit des la ele,le-am pus pe hi5 deja de ceva tp.parca ma intrebai pe forum de ele,normal k sant deacord deaceea nu ti-am rasp....ce dulci is,si ce se mai giugiulesc ei.......dragoste mare!
ff faina jucaria,sa se bucure de ea!vizionare placuta.ms ms...si ea il pupa dulce si ii ureaza somik linistit...Bn k e mai bn si sper k sa-si revina de tot cat mai repede

n b si de la noi

printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra
http://picasaweb.google.com/home
http://lb1f.lilypie.com/hIDVp3.png

17.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby-iry spune:

IN SFARSIT LIBERA SI NECENZURATA
SOTUL E LA MUNKABUBURUZA DOARME SI EU IMI FAC DE CAP...
Acumm sa incep cu rasp din urma...
CRIS 82-MULTUMIM CA TI-AI FACUT TIMP SA NE CITESTISI SI PT URARE;SUPERBA BEBITA TA
ANNA-MAMMA-PROBABIL NU M-AM EXPRIMAT BN IN LEGATURA CU STATUL IN FUNDIK,II PLACE SA STEA DAR NU PUTEA SINGURA,DECAT SPRIJINITA;ASTAZI AM AVUT PLACUTA SURPRIZA SA O VAD CA STA PT 2 MIN: NESPRIJINITA!
DANIELLA-EU AM INCERCAT SI CU PISCOTURI CU GLUTEN;DAR FARA REZULTAT;NU-I PLAC FRUCTELE SI PACE;MISTO POEZIA;POETA MIKA
DEEA24-DESIGUR CA NU MA SUPAR;IMI PLAC GLUMELE; PT URARE
TTENZIKA-MA BUCUR CA AM TALENT DE POVESTITOR
PICKI TOTO-DOAMNE CE"A-TI MAI TRAS SI VOI CU SARCINA;EU AM RECURS LA CEZARIANA DIN PRIMAPT CA MI-A FOST FRIKA SI PLUS DE"ASTA BEBITA MEA A AVUT CAPUL IN SUS ASA CUM AM MAI SPUS SI DOCTORII MI-A PROPUS SA NASC NATURAL SI SA-MI INTOARCA EI CU MANA BEBITA;DOAMNE FERESTE!!!AM ZIS CA;CN STIE CUM MI-O APUCA SI MI-O PARALIZEAZA PE VIATA;ASA CA AUZIND DE ATATEA CHINURI DE LA PRIETENE;CUM CA S-AU CHINUIT ORE INTREGI SA NASCA NATURAL;KA TINE DE ALTFEL SI PANA LA URMA A AJUNS TOT LA CUTIT;AM LUAT DECIZIA DIN PRIMA FARA SA STAU PE GANDURI SI SE PARE CA A FOST CEEA MAI BUNA ALEGERE.NU PREA AU VRUT DOCTORII DAR NU A AVUT DE ALES...
DESPRE DIVERSIFICARE AM SCRIS IN MESAJUL ANTERIOR CU ADAUGAREA DE CONOPIDA;AM INCERCAT SI CU BORCANASE DE LA HIPP DAR NU-I PLAC;ASA CA GATESTE MAMI...
YIOANA-LA MULTI ANI CU INTARZIERE;SPER CA A INCEPUT SA PAPE STEFANIA;INCEARCA LAPTE DE LA MILUMIL 2 CU VANILIE COMBINAT CU GRIS TOT DE LA ACEEASI FIRMA;BEBELE MEU IL ADORA SI INNAINTE;ADIKA AKUM O JUMATE DE LUNA SI EU MA MULGEAM SI II PUNEAM IN GRIS SI NU II PLACEA.
MARA-I-BN AI VENIT!MUMOS BEBIK

reby-iry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

bonsoir!
am fost la un ion intarziat cu tot cu Natalia, care a fost o cuminte ...toti au alintat-o, i-au facut toate poftele, ce mai...i-a tihnit fetei, dar si noua

Picky, acum am parcurs si eu lista cu legume si fructe permise, n-am fost pe faza la albinute...asa ca te rog spune-mi de ce nu-i dai lactate?

multumesc pentru urari inca o data! sunteti niste dragute!

Dani...bravo puiului..e mareee....
tu pt calciu ati facut analize? sau asa ti-a prescris dr?

vreau sa fac si eu orez si spanac, mai ales ca cica e posibil sa gasesc proaspat in piata! Lavinia, merci pt retete!

Hepilica, eu n-am facut prevenar; in ce priveste legatura dintre diversificare si statul singur in sezut mi se pare exagerata; Natalia a stat bine la 7 luni jumatate...
ps: noi am inceput la 5 luni jumatate sa ne acomodam cu gusturile, iar de la 6 i-am introdus prima masa solida...(dar eu ii dau inca san)
daca tu mergi pe formula, cred ca n-ar fi rau sa incepi de la 4 luni jumate, iar in ce priveste emotiile, sa stii ca si noi am trecut prin asta, dar am inceput sa ne descurcam...asa ca, fruntea sus!

Cris, terorista sta de la 3 luni in fundulet?

Citat:
citat din mesajul lui yioanna_s

deci doarme ink gaza asta miksper sa aiba efect noua metoda
si mai mult am tras patul mai aproape de mn sa o pot tine de manuta dak se trezeste np

Lavinia, ma bucur ca piciul e mai bine

Reby, un si pentru tine!

ALICe, mamic de bebic Natalic

II DATI UN VOT NATALIEI la pag. 3? multumim!

Mergi la inceput

CONTINUARE;KA SE TREZ BEBITA SA PAPE
CLARE J-BINE AI VENIT
MANGA GIRL-BN V-AM GASIT!
ANAELA-SUNTEM ALATURI DE PRIETENE TA;RIDICA-I SI EI MORALUL KA E GREU SA FI LA NECAZ
MIRUTA-MAI BN MAI TARZIU DECAT NICIODATA!
ANKKAA-SI BEBITA MEA RAVNESTE LA MINE;II MAI DAU DIN CAND IN CAND DAR EA PAPA F BN SI MANACARIKA EI
UFFF AM TERMINAT SI EU...ACUM SUNT LA ZI
SPER KA NU AM UITAT PE NIMENI;POOP DE NB

reby-iry

Mergi la inceput

SCZ SI ALICE-LA MULTI ANI CU INTARZIERE;SA-TI DE DD TOT CE-TI DORESTI SI NUMAI BN
LAVINIA-AM VAZ POZE MUMOASE CU RARES SI STEFANIA;A DURAT MULT PANA A INTRAT CAMPIONUL IN ACTIUNE?
ACUM AM PLECAT LA NANI

reby-iry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata, dau o cana mare de ca nu ma chinui cu jumatati

V-am citit da acum merg sa o beau, ca inca imi doarme fata...si mai stau si cu fratele meu pana placa la aeroport ca sotul nu vrea sa ne ia si pe noi...deh bebe mic, poate intarzieri la zbor..(cel de a seara trebuia sa plece la 6 de aici si a plecat tocmai la 12 noaptea..asa ca sa speram ca asta de dimineata nu are intarziere)

Va pupic si revin mai tarziu cu raspunsurile

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra***** Stefi, mamitu' nostru***** Stefi...creste...***** Stefi, buburuza mica***** Primul Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici cu pici
hepilica oricum ar fi sa stii ca ceva din tine va sti cand e momentul pentru diversificare si doar inceputul e mai greut,dar sunt sigura ca te vei descurca de minune
lavinia eu schimb biberoanele si tetinele la fiecare 2-3 luni si la inceput le sterilizam inainte de fiecare folosire,dar acum le fierb o data pe saptamana de la gaseste batzul si in rest le spal cu peria speciala foarte bine dupa fiecare folosire
serialbastre bun venit!!!!!!!!pupam dulce buburuza micasi spor la invatat
hepilica sincer..am ceva ustensile pe aicea..dar in afara de un storcator de fructe care l-am luat special pentru terorista,sa stii ca ma descurc doar cu am din dotare(p.s. nu vorbi prostii ca nu ne stresezi deloc )
picky si care ma gandeam ca numai fi-mea produce ceva in pampers cu surle si trambite,daca crezi ca e prea riscant..poate e mai ok sa ramana la voi pana se mai potoleste timpul
cuscra binenteles ca se potrivesc de minunece tarebravo Denis
anna ufff...greu cu neuronul asta la ora asa matinala ca n-am nici o ideedar promit ca ii dau de treaba azi sa ii vina si ideieu nu-i mai dat tzitzi si isi spune ofurile la culcare seara,cand se intalneste cu omida(prietena ei se patut)
cuscra pai in cazul asta se pare ca la aniversarea teroristei o sa apelez la cuscrul sa imi dea cava idei cu meniul
yioanna bine bine,dar tocmai din draperia mea isi face rochie?ce bine ca a inceput sa papa laptic
lavinia cu o asa jucarie cred ca m-as juca eu si fi-mea nu ar avea loc de mine,ce frumos se "joaca" amandoi
reby n-as putea sa ratez nici o mamica de buburuzafelicitari pentru statul in fundic
alic stiu ca e greu de crezut ,ca si eu eram foarte mirata
picky multam de cafelutachiar as vrea 2 cani daca se poate ca sunt prafdeci pana la urma azi pleaca fratele..ii uram zbor usor si fara turbulente

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg

reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Am culcat pitica si am vazut pozicile de la concus deea , cuscra sunt superbe

anaela ce fac dana si bubu?au iesit din spital?

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg

reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

La multi ani, Rebeka, Denis si Vladut! Sa fiti toti sanatosi si sa putem sa va aducem fericirea in orice clipa

Dani3lla, Lavinia, Cris,va multumesc din suflet ca va ganditi si incercati sa-mi dati idei pt organizarea petrecerii. Sunteti nemaipomenite
Dani3lla, am salvat sfaturile. Asa ma gandeam si eu sa decorez, cu baloane, farfurii, coifuri, ghirlande...daca gasesti pozele m-ar ajuta o sursa de inspiratie Foarte frumoasa masinuta, dar nu stiu cata rabdare mai are Vladut de ea, el acum e in continuua miscare
Yioanna, si mie mi-ar fi placut sa-l serbez la munte, la un gratar, dar din pacate el e nascut iarna si trebuie sa ne adaptam.2332
Ma bucur tare ca a inceput sa bea laptic Stefania, e o buburuza cuminte
Lavi, am vazut pozele, cat de scumpi pot sa fie, imi vine sa-i mananc Frumoasa jucarie a primit Rares, sa se joace sanatos cu ea.
Reby, o sa stea din ce in ce mai mult si mai bine in fundulet. Ai sa vezi
Picky, tin pumnii sa ajunga fratele cu bine
Cris,al meu nu vrea sa mai doarma, cica a facut 11 luni si e baiat mare, tocmai ii povesteste acum lui tzatzi

Noi azi mergem la 2 Ioni, la socru meu si apoi la un prieten. Sper sa nu se plictiseasca prea tare bubuletul in vizite

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neataaaaaa feteleeeeeeeeeee
am ajuns acasaaaaaaaaaaaaa.....cu greu dar am ajuns....si ma distrez teribillllll...ninge si belgienii nu stiu sa conduca pe zapada, parcarile is pline, autostrazile goale
da aveti spor la scris, nu gluma....am incercat eu sa recuperez dar nu prea am reusit...asta e, ma scuzati.
de luni is si eu "libera si necenzurata" ca sa citez pe reby-iry
Picky...am fost in oct 2009 in Anvere....si acum am ochii lucitori de la bijuteriile si diamantele vazute acolo.....moamaaaaaaaaaaaa....pt cine nu stie, Anvere e capitala mondiala a diamantelor si bursa diamantelor...deci nu mereti acolo ca va imbolnaviti
ne revedem luni, cu forte proaspete....acu ma duc la tocat bani....sunt reduceri

Mergi la inceput