Aspirante >20 (439) - unboticutz a nascut pe Rares

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Paula asa te vreau, optimistaAcum vad ca esti din Carei,deci pot spune ca si tu esti "vecina"

In 2010 sa dea Domnul sa fiu
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
La Multi Ani 2010!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Paula in ce zi esti?

Mergi la inceput

Tanamera deci si tie ti-a dat sa faci glicemia...Ma gandeam, cand mi-a scis pe hartie ca oare la ce folosesteOricum stiu ei mai bine..
Multumesc de raspuns

www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
La Multi Ani 2010!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Paula in ce zi esti?

Cam prin 30 dec a fost ovulatia,deci 8 ar trebui sa fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

buna dimi,multam pt micul dejun-UKUME!si bun venit noilor fete,va doresc numai de bine si sa ramaneti cat mai curand sau sa fiti deja
ma bucur ca v-au placut berzele si deja le-am certat ca pe la noi nu prea trec,sper sa ma asculte ca de nu-le BAT RAU si LE JUMOL DE PENE!
ANCA,imi pare rau dar fii tare in continuare si sper ca asteptarea sa fie scurta,la fel si tie KATY,FII OPTIMISTA SI PUTERNICA!
se cunoaste ca am lipsit o zii,cum n-am intrat-cum sa schimbat capitolul,macar ca noul sa aduka numai vesti bune
cos_minutza imi place de tine!esti o fire atat de firava dar si atat de puternika,e bine ca esti asa si asa sa ramai mereu!dulce -dulce si sa-ti sport noroc,de fapt sa port la toate noroc si sa va molipsiti de la mine cu bebe ca deja se cunoaste burika si duminika la cumparaturi ca nu se mai poate!
o zii plakuta si tot pe aici voi fii

10+ANDREEA side Alexandra01-02-2007
*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/user/ANDREsiALEX?vhost=community
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20762;19/st/20100805/dt/7/k/861e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Andreea cu mine vb?
Daca nu imi vine azi maine fac test

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!

ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE

Mergi la inceput

Cosminutza eu luni merg la cardiolog,am avut de cateva ori pulsul cam mare,si mi-a zis doctorita de familie ca ma trimite si la endocrinolog.Si abia luna ce vine dupa ciclu(daca mai vine) merg la ginecolog.De ce imi era frica nu am scapat,umblatura asta pe la medici.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui PaulaFrida

Citat:

Paula in ce zi esti?

Cam prin 30 dec a fost ovulatia,deci 8 ar trebui sa fie.

Inca un pic si afli daca vine barza,Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Andreea cu mine vb?
Daca nu imi vine azi maine fac test

De obicei nu intru pe net in week-end,insa dimineata o sa intru sa vad vestea.

Mergi la inceput

Citat:

Cosminutza eu luni merg la cardiolog,am avut de cateva ori pulsul cam mare,si mi-a zis doctorita de familie ca ma trimite si la endocrinolog.Si abia luna ce vine dupa ciclu(daca mai vine) merg la ginecolog.De ce imi era frica nu am scapat,umblatura asta pe la medici.

Sper sa vii cu vesti bune de la cardiolog!!Iara ciclu Doamne da sa nu vinaSa sti ca asta cu de ce tie frica nu scapi e adevarata...Mie una dintodeauna mi-au placut copii, si nu stiu de ce, dar am avut o mica teama in suflet...Si uite-ma ca umblu pe la mediciOricum sunt optimista si ii multumesc lui D-zeu ca nu am nimic grav, sunt unele care sunt cu probleme mult mai mari si nu isi pierd speranta sau chiar au reusit sa ramana !!Asa ca fetelor capul sus si pieptul inainte
Andreea burticutza!!!

La Multi Ani 2010!!!!

Mergi la inceput