Aspirante >20 (439) - unboticutz a nascut pe Rares
Raspunsuri - Pagina 3
cos_minutza spune:
Paula asa te vreau, optimista
Acum vad ca esti din Carei,deci pot spune ca si tu esti "vecina"
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
La Multi Ani 2010!!!!
cos_minutza spune:
Tanamera deci si tie ti-a dat sa faci glicemia...Ma gandeam, cand mi-a scis pe hartie ca oare la ce foloseste
Oricum stiu ei mai bine..
Multumesc de raspuns
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
La Multi Ani 2010!!!!
PaulaFrida spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tanamera Paula in ce zi esti? |
Cam prin 30 dec a fost ovulatia,deci 8 ar trebui sa fie.
ANDREEA84 spune:
buna dimi,multam pt micul dejun-UKUME!
si bun venit noilor fete,va doresc numai de bine si sa ramaneti cat mai curand sau sa fiti deja

ma bucur ca v-au placut berzele si deja le-am certat ca pe la noi nu prea trec,sper sa ma asculte ca de nu-le BAT RAU si LE JUMOL DE PENE!![]()
ANCA,imi pare rau dar fii tare in continuare si sper ca asteptarea sa fie scurta,la fel si tie KATY,FII OPTIMISTA SI PUTERNICA!
se cunoaste ca am lipsit o zii,cum n-am intrat-cum sa schimbat capitolul,macar ca noul sa aduka numai vesti bune

cos_minutza imi place de tine!esti o fire atat de firava dar si atat de puternika,e bine ca esti asa si asa sa ramai mereu!
dulce -dulce si sa-ti sport noroc,de fapt sa port la toate noroc si sa va molipsiti de la mine cu bebe ca deja se cunoaste burika si duminika la cumparaturi ca nu se mai poate!
![]()
o zii plakuta si tot pe aici voi fii
10+ANDREEA si
de Alexandra
01-02-2007
*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/user/ANDREsiALEX?vhost=community
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20762;19/st/20100805/dt/7/k/861e/preg.png
ancadragoman spune:
Andreea cu mine vb?
Daca nu imi vine azi maine fac test
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
tanamera spune:
Cosminutza eu luni merg la cardiolog,am avut de cateva ori pulsul cam mare,si mi-a zis doctorita de familie ca ma trimite si la endocrinolog.Si abia luna ce vine dupa ciclu(daca mai vine
) merg la ginecolog.De ce imi era frica nu am scapat,umblatura asta pe la medici
.
tanamera spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui PaulaFrida
Cam prin 30 dec a fost ovulatia,deci 8 ar trebui sa fie. |
Inca un pic si afli daca vine barza,Doamne ajuta.
tanamera spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Andreea cu mine vb? Daca nu imi vine azi maine fac test ![]() |
De obicei nu intru pe net in week-end,insa dimineata o sa intru sa vad vestea
.
cos_minutza spune:
| citat din mesajul lui tanamera Cosminutza eu luni merg la cardiolog,am avut de cateva ori pulsul cam mare,si mi-a zis doctorita de familie ca ma trimite si la endocrinolog.Si abia luna ce vine dupa ciclu(daca mai vine . |
Sper sa vii cu vesti bune de la cardiolog!!Iara ciclu Doamne da sa nu vina
Sa sti ca asta cu de ce tie frica nu scapi e adevarata...Mie una dintodeauna mi-au placut copii, si nu stiu de ce, dar am avut o mica teama in suflet...Si uite-ma ca umblu pe la medici
Oricum sunt optimista si ii multumesc lui D-zeu ca nu am nimic grav, sunt unele care sunt cu probleme mult mai mari si nu isi pierd speranta sau chiar au reusit sa ramana
!!Asa ca fetelor capul sus si pieptul inainte
Andreea
burticutza!!!In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
La Multi Ani 2010!!!!