Aspirante >20 (439) - unboticutz a nascut pe Rares
Raspunsuri - Pagina 2
cos_minutza spune:
Neatza
Ukume multumim de tratatie
La medic ma duc numai dupa ce fac analizele(saptamana viitoare merg sa le fac).Cu bebe stam nicicum, ca luna asta sunt pe anticonceptionale
Si cat mi-am dorit sa fac parte din odiseea sept - oct....asta e,pana la urma e bine orcicand numai sa vina odata si sa fie sanatos.
Alesia_0901 bine ai venit si vina cat mai repede
.Am inca o "vecina"

anemi_b te asteptam cu vesti
nike974 
Corina sper sa nu mai fie probleme cu Arianna
O zi frumoasa!!!
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
La Multi Ani 2010!!!!
cos_minutza spune:
Tanamera 
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
La Multi Ani 2010!!!!
cos_minutza spune:
Tanamera bafta
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
La Multi Ani 2010!!!!
ancadragoman spune:
Tanamera nu am nicio veste inca,adica nu am ajuns nici azi la beta ,test nu am luat sa fac si nici menstruatia nu a venit![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
cos_minutza spune:
Tana tie ti-a dat medicul ce analize sa faci?Poti sa-mi spui ce analize?Mie mi-a dat TSH,prolactina si glicemie!!
Multumesc
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
La Multi Ani 2010!!!!
cos_minutza spune:
Ohooo Anca 

.Da un test de sarcina nu faci?
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
La Multi Ani 2010!!!!
PaulaFrida spune:
Salut fete,multumesc de raspunsuri
Nu am mai simtit acel discomfort,cred ca a fost din cauza ca am stat mult la calculator.o sa incerc sa stau mai putin.
Acum ma dor destul de tare sanii.
Speram sa nu mai vina uratii.Cand am fost data
trecuta simteam acel discomfort cand oboseam,nu puteam sa umblu prea mult,dar asta era pe la 2-3 luni.mai asteptam si alte semne.oricum nu ne dam noi batuti asa cu una cu doua.am inceput de luna trecuta sa iau acid folic.
Va doresc la toate succes la conceput
frumosi si sanatosi.
cos_minutza spune:
Am adaugat fetele noi in listuta!!!Care doreste sa apara si in lista cu sarbatoritele, sa ne lase si data de nastere!!!
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
La Multi Ani 2010!!!!
tanamera spune:
Cosminutza mi-a dat mai multe analize hormonale,nu le stiu cu numele,ce am retinut e progesteronul,prolactina si glicemia,restul erau prescurtari.
Anca si un test chiar nu faci?