*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (97)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Hop si eu...cam rar in ultima vreme
Noi ne-am decis sa ne mutam. Daca va aduceti aminte, spuneam ca stam cu tatal meu (mama nu mai traieste de 12 ani) si cu unul din fratii mei...deci in casa mea parinteasca.
Ne-am intors acasa pe 2 ianuarie, de la socrii...relaxati, veseli...iar pe 5 deja facusem contract cu proprietarul unui apartament cu 2 camere. Asta e viata! Am decis sa punem punct. Motivul principal....datorita diverselor probleme-evenimente, ajunsesem sa depasesc o limita pe care nu mi-o cunosteam. Si va aduceti aminte ce mi-am dorit la sfarsit de an, nu?...MAI MULT CALM!
Asa ca am decis sa am parte de el, in ciuda faptului ca vom plati chirie de acum incolo. In fond, trebuie sa luam in calcul copiii. Nu trebuie sa ajungem sa fie afectati ca sa facem asta. In fine, David a prins deja niste "apucaturi pozitive" gen mintit sau nu-si tine cuvantul, dar cum e inca la varsta la care se poate modela, trag sperante sa-mi recapat copilul de dinainte, ca fondul lui este foarte bun.
Pana la a ne gandi sa cumparam ceva mai e cale lunga....zisesem 1 an, in conditiile in care ramaneam aici. Acum s-au facut vreo 2 ani...
Ma simt impacata cu situatia, iar adevarata problema aparuta aici si zbaterea prin care trece o mamicuta draga noua, mi-a readus din nou in minte ce este mai important in viata asta: SANATATEA. Asa ne-am si decis sa plecam, ca sa ne-o pastram...chiar daca vom strange rau cureaua.
Pana spre sfarsit de luna, mai sunt inca in vechea locatie. Sper sa putem muta contractul de net dincolo, ca sa mearga lucrurile repede.
Nu m-am mutat cine stie unde..sunt tot pe strada mea...motivul fiind scoala lui David. Am decis ca nefiind vorba de casa noastra, sa cautam in zona si sa nu-l dam peste cap mutandu-l la alta scoala. In fond, doamne fereste, de aici ne poate da la un moment dat proprietarul afara.

Edit: mi-am sunat fratele stabilit in Italia si cea mai buna prietena de aici sa le spun si au avut efectiv un soc. Reactia a fost..."tu???? pai daca TU, cu firea si calmul tau ai ajuns aici...nu am cuvinte" Nah, ce sa mai zici.

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Printesa01 spune:

anca, atat timp cat tu esti in casa, copilul va vrea la tine.
am incercat si eu ajutor extra si nu mi-a mers.
ca sa poti invata pleaca de acasa...
oricum, locul unui copil de 1 an si ceva nu-i in patutz, clar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Printesa01 spune:

ami, sa fie intr-un ceas bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Amalia, , tu incui, tu descui, e altceva. E Liniste. Spor!

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.sling.ro/" target="_blank"> Poarta-ma, mami!

===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Lorellay
Anca
Amalia
macar virtual!

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

amalia, eu nu iti inteleg procesele de constiinta aberant era sa stai cu copiii in casa cu rudele si sa va calcati pe bataturi.
e adevarat ca acuma veti pune mai putini bani deoparte insa macar stati sanatosi la cap.

eu m-am mutat singura cu chirie la 3 blocuri departare de ai mei la 24 de ani , apoi m-am mutat in apartamentul de sub ei, asta a fost o mutare de geniu: aveam intimitatea mea si frigiderul lu' mama la dispozitie

otilico, sa-ti traiasca familia, sarumana ca zisesi de elisa ca ziceam ca am singuru brontozaur de aici. la cresa le-am zis sa numere periodic copiii sa vada daca nu a halit fi-mea vreunu

Mergi la inceput

taceti ca va enervez pe toate

ba nene, copiii in belgia mananca bine si dorm bine, cu maxim 2 treziri pe noapte. n-o fi si faptul ca sunteti prea pe langa ei si reactionati prea repede pe undeva de vina?

eu cred ca ceva e la mijloc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Ami mai strangeti cureaua, dar sunteti mai linistiti!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Multumesc fetelor! Nu-i bai, sanatosi sa fim, ca ne descurcam noi cumva.
Alra povestea mea e complicata si mai atipica. De aici si parerile de rau. Nu insist in amanunte care nu-si au rostul la subiectul asta. Oricum, te inteleg cu plecatul de acasa...in zona...

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

andy, nicole pana pe la 6 luni era cu inaltimea pe P50 si apoi s-a dus cu ea pe P25. greutatea a avut-o pe P10-P25 de la nastere, a urcat un pic spre P50 si apoi s-a dus in jos caci de la 8 luni pana la 1 an a luat cam 500g in total

Mergi la inceput