Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (2)
Raspunsuri - Pagina 17
Antoanela23 spune:
La Multi Ani, Vladut! Irina, sa-ti traiasca baietelul, sa creasca mare, frumos si norocos.
Norina, si noi avem crize si scanadluri zilnice, daca nu e unul e celalalt sau amandoi.
Oana, sunt scumpi foc zulufosii tai. Si piticii mei sunt intr-o permanenta competitie insa daca vreau sa-l pedepsesc pe unul imediat sare celalalt cu gura.
Alina, Miflore, mersi frumos, .
Si pe noi ne ingroapa jucariile, e jaaale. Si indiferent ce primeste, Victor vrea altceva a doua zi. Adora sa mearga prin magazine, uf, se vede ca e al meu .
Ioana, pare f haios jocul cu broscutele, l-ai comandat pe net sau se gaseste si in magazine? Waw, Wii Fit, esti sigura ca e pt Miruna?
O seara buna,
codruta_grg spune:
La Multi Ani Vladut , Irina sa iti traiasca feciorul si sa creasca mare si sanatos .
b_irina_c spune:
Multumesc mult de urari !
La multi ani si din partea noastra pentru toti sarbatoritii !!!
Ma bucur sa aud ca ati petrecut concedii frumoase. Sa va fie de bine!
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Ioana75 spune:
Anto, jocul cu broscutele l-am comandat de pe net, si m-am dus eu sa-l ridic de la sediul lor. E posibil sa se gaseasca si in magazine, la Selgros am mai vazut jucarii de la Think Fun.
Diana30 spune:
Salutare mamicilor dragi!
Ma bucur ca ne-am mai dezmortit,mai bine zis ca ne facem timp si pentru subiectul nostru.Merita,ca doar asa ne-am crescut pruncii,mai ales in primii 2 ani.Si iaca ca acum sunt mari si cu cornite si noi mai fara timp.
Eu sunt de-a dreptul obsedata de trecerea nebuna a timpului.Am stat 2 luni in vacanta si parca ieri a inceput.Am fost si noi in Turcia o saptamana in iulie.In august l-am dus pe Mihnea la tenis,iar acum incepem grupa MARE.Voi realizati asta?Suntem mamici de copii de grupa mare!
La multi ani,Alberto,Petra,Miruna,Vladut!
Ioana,abia acum am vazut ca ai fost in Cluj.Noi am evadat la Budapesta in week-end-ul ala,dar ne puteam vedea cand s-a terminat concertul ca eram in zona,blocati in masina,astepatand vreo 2 ore sa intram in Cluj.
Tonnia,iti zic si eu La multi ani!E ziua ta?Ia hai si zi-ne ce-ti fac frumosii!
Va pup pe toate!
dana_lucia spune:
"La multi ani!" copilasilor aniversati azi:Simon Andrei,Mara Karina, Robert Daniel
"La multi ani!" si aniversatilor de miine:Ioana Alexandra, Florin Alexandru, Bianca Ioana