Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Hihihi, sunt la loby bar, ca-s dependenta de net
Da e foarte frumos aici.Alexia e foarte incantata abia am scos-o din piscina.sa speram ca va intra si in mare.
Noi suntem cazati la hotelul Festa Panorama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

salutare lume!Credeam ca sunt in urma cu ceva capitole, cand colo...doar cateva pagini, am recuperat repede, mai ales pe diagonala Ca tot am vazut ca vorbiti de statiuni si de bulgari, vin si eu cu completari. Noi am fost la Sunny Beach, a fost ok din punct de vedere al serviciilor, mai ales copiii s-au distrat maxim cu toate activitatile specifice de all incl. si in special piscina in care intrau la orice ora vroia "muschiuletul" lor. Animatoarele de copii chiar isi faceau treaba foarte bine si copiii super incantati. Mie personal mi-a placut mai putin, nu vad mare diferenta fata de statiunile noastre, chiar mi s-a parut un fel de "Mamaia" noastra, extrem de aglomerat si de comercial. In schimb Nessebar este SUPERB, daca as fi stiut dinainte acolo as fi luat bilete, asta inseamna sa nu te informezi indeajuns. Nessebar-ul l-as revedea oricand cu foarte mare placere, e linistit, aspect medieval, fara discoteci si cu terase parca intoarse un pic in timp. O asa atmosfera nu am mai gasit de mult timp, relaxare si odihna la propriu!!! Nota 11! In rest, suntem ok,Teodora s-a facut mare si coarnele pe masura, ma gandesc cum sa i le retez , dar n-am gasit inca metoda. Face scheme si talente de domnisoara, plansuri la comanda, pus bot si picorul in pamant, ceea ce ma streseaza. Astept sa-mi dati sugestii daca v-ati confruntat cu fite din astea de copil alintat si "cu personalitate" - ca vad ca asa-i zice mai nou .... deocamdata ne pregatim si noi de o mica escapada in Vama Veche dar fara copil de data asta pup toti piticii cu mame cu tot PS- Irina, rspectele mele . Sa fiti sanatosi cu totii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Buna seara.
Wau,cate a-ti facut in concediu si cate locuri a-ti vizitat.
Ioanasi voi a-ti fost tare ocupate.
eu nu mai reusesc sa scriu,de citit citesc dar nu reusesc deloc sa postez...Spre ex,azi am calcat un vagon de rufe,s-au tot adunat ca a fost cald.Imi ia timp luat copiilor de la buni,diverse lucruri pe acasa,managerierea conflictelor dintre ei,care sunt din ce in ce mai dese.Se cearta de la orice jucarie,cel mic vrea totul,cel mare s-a tot saturat sa renunte,asa ca ii mai las si eu cateodata sa vad pana unde se duc cu cearta.
Pun si cateva poze.http://family.webshots.com/album/578395616WkseXD

In rest,lui Iosua i se misca primul dinte si el e tare bucuros,inca bea lapte din biberon,nu mai vrea sa mearga la gradi,e cam dependent de desene,insa incerc sa scurtez cat pot timpul,negociem,facem compromisuri...Cand e singur fara Aaron,nici nu simti ca este in casa,e tare cuminte,Aaron e cel care il provoaca mai tot timpul.

Trebuie sa ii culc,asa ca pup tot piticodromul & Co,si La multi ani tuturor sarbatoritilor de pana acum si de acum incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

La multi ani, Miruna! Aniversare fericita!

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

La Multi Ani pentru Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna dimineata,

La Multi Ani, Miruna! Ioana, felicitari, sa-ti traiasca fetele si sa aveti parte numai de fericire si bucurii. Party, baby?

Nessebar e superb, intradevar, si mie mi-a placut ff mult. Noi am fost cazati intre Nessebar si Ravda, la unul din hotelurile Sol Nessebar. Daca ajungeti in zona va recomad restaurantul Barbarul. E decorat in stil medieval, mancarea f buna, chelnerii sunt baieti tineri si frumosi, imbracati in toale de piele/zale rupte, e muzica live(cam manelista, dar asta-i stilul la ei) si atmosfera super-vesela, se danseaza la greu pe mese. Nu e un loc unde sa te relaxezi ci sa petreci, noi am fost de ziua lui sotul si ne-am distrat de minune.

Saptamana trecuta am trecut de un hop, sa va povestesc.
Victor avea f multi dinti cariati si in urma unui control la dentist s-a decis sa-i repare pe toti o data, sub anestezie generala. Ceea ce s-a si intamplat, nu pot sa va spun ce a fost in sufletul meu pana cand l-am vazut trezit si bine dispus dupa anestezie. Am avut emotii groaznice, nu s-a intamplat nimic iesit din comun, dar eu am fost f anxioasa si am avut tot felul de ganduri negre. Cand ne-am vazut acasa cu totii, efectiv m-am simtit norocoasa si recunoscatoare ca avem doi copiii minunati si sanatosi. A fost naspa cand s-a trezit din anestezie, prima jumatate dte ora a plans si a fost f agitat, il durea mana in care avea perfuzia dar dupa ce i-au scos-o s-a calmat si s-a culcat iar cand s-a trezit a fost ok. Spre seara s-a dus sotul sa faca niste cumparaturi si mi-a adus flori. L-a trimis pe Victor sa mi le aduca si cand l-am vazut cu buchetul ala mare de trandafiri galbeni in manute, il tinea cu mandrie in sus, m-a trecut asa un tavalug de emotii ca mi-au dat lacrimile pe care mi le-am retinut toata ziua.
Doamne ajuta sa fim sanatosi cu totii!

Deci atentie la dintisori, sa nu patiti ca noi.
In rest toate bune, copiii mai au o sapt de vacanta si pe 1 sept reiau scoala maternala, Victor anul 3 si Sonia in primul an. Nu stiu de voi, dar mie parca nu-mi vine sa cred ca am baiat de aproape 5 ani.

Pupaturi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

La multi ani Mirunica!

La multi ani cu intarziere si pentru Smaranda, Alberto, Petra si pentru ceilalti piticoti care deja au sarbatorit implinirea celor 5 anisori.

Anto bine ca ati trecut cu bine peste anestezie, cat despre stresul indurat de tine nu pot sa zic decat sa nu as vrea sa trec prin asa ceva.

Norina sunteti in trend mai, singura solutie e sa te calmezi tu, eu am incercat multe metode de imblanzire a comportamentului dar nu mi-a iesit nimic hehehe, asa ca acum sunt calmaaaaaaa, copilul zice cu nervi "mami eu vreau sa tip, tip tiiiiiiiiip" si eu ii raspund "tipa mama daca vrei, da sa stii ca asta nu rezolva problema" si incep chestionatul "esti suparat? esti nervos? de ce? poate mami sa te ajute sa rezolvi problema?" toate astea zise calmmmmmmmm enervant de calm, uneori nici nu ma aude cand e in criza da trece .

Vlad e bine, nu vrea la gradinita, nu vrea la scoala, vrea direct sa mearga la servici sa castige bani sa isi cumpere jucarii, nu mai are nici o limita la jucarii, ne toaca marunt aproape zilnic, cand e vorba de jucarii de chiosc nu ar fi asa o problema, problema e ca a invatat ca totul i se cuvine, orice se cumpara, daca ii zic ca nu am bani ma trimite la servici samd.
Deja are lista de cadouri pt ziua lui, i-am comandat un costum de buzz lighyear, il vrea si pe buzz "care scoate flacarute la cur" (asta l-a vazut in selgros vreo 2.5 mil) desi mai are acasa 3 buzz din astia zice ca vrea 4, spalatorie de masini cu perii de la playmobil (desi i-am luat o spalatorie cu benzinarie cu garaj saptamanile trecute, da nu are 3 perii spalatoria are 2) si petrecere cu buzz. . Va anunt de acum ca el se face inginer sa repare spalatoria de masini cu perii din oras, deja are o fixatie cu spalatoriile.
Chiar asa Norina in braila exista spalatorie din asta de masini automata care sa si functioneze sa ii facem damblaua copilului?

Si noi am fost in concediu in iunie la vecini , mai exact la Duni, a fost super, in iulie la aceeasi mare dar pe litoralul romanesc si poate mai incercam vecinii acum la inceput de septembrie daca e vreme buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza zane! Vine toamna?
La multi ani Miru si Vladut!!! Sa fiti sanatosi si norocosi!!!
Ioana, ce i-ai cumparat Mirunei de ziua ei? Sa ma mai inspir si eu.
Anto, multa sanatate, bine c-ati trecut peste necaz!!! Imi dau seama c-ai fost varza, cine n-ar fi fost? O floricica pentru tine.
Irina, esti in bairam? Ce mai faci?
Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

La multi ani Vladut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi ani Vladut!

Multumim frumos pentru urari. Copiii se intorc miercuri de la bunici, si joi incepem gradinita.

Zano, i-am luat mai multe cadouri Mirunei: niste carti de citit si de joc, niste masinute, jocuri si dulciuri. Cel mai mult i-au placut Wii Fit si jocul www.ookee.ro/jocuri-solitaire/3727-think-fun---hoppers-jr.html" target="_blank">asta. Multumesc pentru detaliile despre calendar. Curgerea timpului inca nu e o prioritate, asa ca aman investitia in calendarul ala (chiar daca mie imi place).
Alina, succes cu buzz, vad ca e ca si un nou membru al familiei. Si Miruna cere jucarii asemanatoare cu ce are deja. Asa ca am cumparat cutii mari, si am pus: papusile separat, caii separat, masinile separat, etc. Si cand mai cerea una din astea, ii aratam cate are, si ii explicam ca nu-i aduce nimic in plus o jucarie asemanatoare cu ce are. A tinut pana acum chestia asta.
Anto, ma bucur sa aud cat de frumos s-a incheiat ziua cu anestezia. Bine ca ati reparat cariile.
oaana, v-am admirat in poze, frumosi ca de obicei. Felicitari pentru dintisor! Zi-ne si noua cum ai facut, de se bucura Iosua ca ii cade un dinte.
Casiana, concediu placut in continuare!
Norina, eu cu coarnele incerc sa-i explic ca nu ajuta cu nimic daca o persoana se enerveaza. Petrecere frumoasa in Vama!

Mergi la inceput