Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (2)
Raspunsuri - Pagina 15
diana_n spune:
Buna fetelor,
Tiii... numai vesti bune citesc, ma bucur.
Si noi suntem bine, Peter se simte foarte bine in tara. Sta cu randul la ambele seturi de bunici, ii trezeste la 6:30am (ora lui normala e 8am) ca are treaba.Multa. De mers peste tot, nu conteaza ca-i la oras sau la tara, gaseste copii cu care sa se joace peste tot, ii cheama la el, le da jucariile lui. E foarte darnic si cuminte. L-am sunat odata si imi spune "mama, sunt la ferma!"Era in vizita la prietenii de la tara ai socrilor mei, ei au casa mare, animale, caine, pisica, o ferma, nu?
M-am laudat ca pun poze si nu m-am tinut de cuvant, scuze. Aseara am pus poze pe site-ul lui Nicholas, diseara ma ocup de site-ul lui Peter.
La Multi Ani Petra, Smaranda, Miruna, Alberto !
diana_n spune:
Am reusit, am pus cateva poze recente cu el in albumul "Peter" , link la semnatura.
Ioana ce aventuroasa e Miruna, bravo ei! Nu pot sa compar, Peter va fi genul linistit, el nici acum nu da usa de perete
Nu acelasi lucru pot sa-l afirm despre Nicholas, de la el ma astept la multe
dana_lucia spune:
"La multi ani!" aniversatilor saptaminii: Serban Andrei, Sebastian Iulian, Mario Alexandru .
Duminica placuta tuturor!
Dana Lucia si Alberto
alexuta2005 spune:
La multi ani! cu intarziere pentru Maria Alexandra,Petra Alexandra,Alex,Alberto Emiliano,Serban Andrei, si pentru sarbatoritii zilei Sebastian Iulian,Mario Alexandru dar si pentru cei din saptamana viitoare:Miruna,Vlad Alexandru,Luca-Ioan,Andra .Si sa nu o uit pe Smaranda,parca si ea a fost sarbatorita in aceasta perioada.
Noi ne pregatim de concediu, maine dimineata plecam la Nessebar.
Alexia e bine,e tare nerabdatoare sa plecam la mare.A fost foarte suparata ca toti colegii ei au plecat in concediu si ea inca nu.Si eu am nevoie ca de aer de un concediu, sunt tare obosita.
Cand ne intoarcem trebuie sa merg sa o inscriu la scoala.La scoala unde va merge trebuie facuta incrierea cu 2 ani inainte.
A mai crescut un pic, cu viteza melcului as zice eu, are 102 cm si cred ca 16 kg.
Fug la bagaje, Alexia e nerabdatoare sa ma ajute.Va pup!
Ioana75 spune:
La multi ani sarbatoritilor de saptamana asta, Serban Andrei, Sebastian Iulian, Mario Alexandru!
Dana Lucia, succes lui Alberto in noul an scolar!
Casiana, concediu placut si relaxare cat incape. Am auzit ca e foarte frumos la Nessebar. Ce bine ca o poti inscrie de pe acum la scoala, iti iei de o grija.
Diana, am vazut pozele, foarte simpatici baietii tai. Sa-ti traiasca!
Codruta, poate ne vedem la urmatorul concert.
Copiii mei sunt in vacanta la bunici, asa ca profit de ocazie sa mai triez din jucarii.
kristinutza spune:
deeapui, unde la obzor ai fost? noi am fost la miramar si a fost nesperat de bine!
Mary, scuze, de-abia acum am intrat si am vazut intrebarea ta. si Radu are 15-16 kg. oscileaza, in functie de cantar. si are putin peste 1 m. si eu ma gandesc la barbate-miu care la fel a fost micut in copilarie, iar acum e inalt, dar slaab...
aha, acum am vazut ca raspunsesem la intrebare. mey fetelor, dar chiar scriem toate raaarrr. eu si uitasem pe unde ramasesem, dar chiar sa nu mai tin minte nici unde scrisesem... se vede ca ne-au crescut copiii si nu mai suntem asa ingrijorate.
ha, ce dragut cu parasailing! bravo, Miruna! am facut si eu, dar Radu a refuzat elegant oferta. a zis ca vrea pe shalupa cu tati.
ce sa mai zis despre noi? am fost cu Radu la bulgari, s-a simtit fff bine (si noi pe langa el). apoi a fost in concediu cu ambele perechi de bunici prin zona Sibiului (la Cisnadioara). acum e la tara la strabuni cu parintii mei (Suceava) si se distreaza f bine si acolo. n-a mai vazut casa de ceva timp si cred ca-i e dor de camera lui, dar intelege ca e "in concediu" si se plimba peste tot. cand se intoarce, dupa bunul nostru obicei, ii vom schimba din nou gradinita. vreau sa-l dau la program mai lung, la o gradi particulara in zona, cu engleza sau germana de-adevaratelea. inca nu m-am hotarat unde, poate chiar revin la gradi la care a fost de la 3 la 4 ani (clubul copiilor din witing).
eu am avut vara asta concediu cat n-am mai avut niciodata pana acum - am fost la bulgari cu Radu, iar la distanta de vreo 2-3 saptamani am plecat in concediu doar cu sotul. am facut un circuit de vreo 10 zile prin tara (baile govora, herculane, turda, cluj, tot maramuresul). a fost super, dar cred ca a fost ultimul circuit prin tara... cu ocazia asta pot spune ca am fost peste tot in Romania, deja incepem sa repetam locatiile.
la multi ani aniversatilor! sa fiti sanatosi si fericiti!
of, cand ma gandesc ca maine gata concediul - merg la muncaaaa...
miflore spune:
Buna zanelor!
Si eu tare rrrraaaarrrr pe aici, nu stiu ce se intampla.
In primul rand un mare LA MULTI ANI pentru toti sarbatoritii sa cresteti mari, frumosi si destepti si s-aveti noroc in toate!
Ioana, acum am citit, stiu c-au trecut zile de cand m-ai intrebat...scuzeeee, am calendarul de la Melissa dar iti recomand sa mai astepti... Ana mea nu prea e interesata, cea mai importanta activitate legata de el a fost batutul cuiului in perete si atarnatul . Se mai uita din cand in cand, mai muta piesele-alea dar nu, nu e de cumparat. Inca. Acum ce sa zic poate Miru va fi interesata.
La multi ani pentru Miruna si Sma, sa-ti traiasca mandrele!!!
La multi ani si pentru Vladut al Irinei!!!
Mai bine mai prudenta decat fara felicitari, nu? Ca daca nu mai intru vreo saptamana?
Ce sa zic, eu nu mai lucrez vinerea de vreo luna, e super interesant cu serviciul asa ca plec in week-end de joi seara la Vulcana si ma intorc duminica seara. Ana e acolo de pe 10 iulie, de cand am venit de la mare, de la turci.
A propos de mare, anul trecut am fost si noi la Obzor, la Miramar si a fost ok. Kristinutza, in ce camera ai stat, poate am dormit in acelasi pat?
Si Nessebarul e foarte frumos din cate stiu, Casiana acum e in piscina cu cocktail-ul in mana!
Altfel suntem bine, crestem.
Ana mea are o perioada de maxima tandrete, ne dragalim, imi spune ca eu sunt steaua ei stralucitoare, ce sa mai, se topesc toti ghetarii in jurul nostru. Si uneori, rar, plange cand plec de la tara, asa cum facea cand era mititica, mititica.
Ieri mi-a pus insa o intrebare tare: "Mami, tu o sa mai traiesti pana implinesc eu 5 ani?"
Va pup, vorbim,
dana_lucia spune:
Miflore multumim mult ca ti-ai amintit de Alberto care a inceput azi un nou an scolar (cls. a III-a). Super ca nu mai lucrezi vinerea si eu lucrez de ceva ani pina joia si e super cu weekend lung! Pupici Anei!
codruta_grg spune:
Multumim de urari
La Multi Ani si din partea noastra pentru:
Alex
Alberto Emiliano
Serban Andrei
Sebastian Iulian
Mario Alexandru
Nessebar-ul e intradevar superb. Acolo as fi vrut sa ne cazm pe undeva, desi nu prea erau locatii cu piscine