Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *42*
Raspunsuri - Pagina 6
Iulika29 spune:
alex nu mai fi mami asa de agitata..va iesi totul minunat..nu am auzit pe nimeni så spuna ca nu a fost frumos la botezul copilului sau..emotii vor fi pt ca e ceva normal dar nu uita ca e o zi minunata pt voi toti
Am våzut poze si cu bolfocelul tau..e o scumpå o zåmbåreata si o cuminte
kawaichan joshua e un frumos..si ce distractie pe el acolo cu piciorusele
..al meu se uita curios la ele dar nu indråzneste sa si le atingå..![]()
monikus de ieri am vazut pozele cu rares cel frumos si am uitat sa iti spun ca nu stiu ce copilas descrii tu acolo ca din poze iti vine sa il mananci si are un pår asa frumos de iti vine så ii impletetesti codite
..
gata sunt la zi
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå
Sårbåtori Fericite
Iulika29 spune:
Se pare ca bantui singuricå pe aici
Iuliana, Cea mai Fercitå
Bruce, minunea noastrå
santorini spune:
Buna seara fetelor!
Cu sarbatorile astea n-am mai reusit sa intru
, mai ales ca au venit si parintii mei in vizita (eu sunt din Pitesti)si am stat cu ei la povesti!
De Revelion am fost impreuna cu niste prieteni la o vila in Mamaia, pe malul lacului si a fost super fain! Micutzone (ca noi asa il alintam pe Andrei) a fost super cuminte, l-am culcat pe la 10 si s-a trezit la ora 3 (cand ne-am intors si noi), a papat si a mai dormit pana la 8 (ca sa ne odihnim si noi un pic
).
Ieri am fost cu el la controlul de patru luni (cu intarziere ca de au fost sarbatorile) si are 6,500kg si 62 de cm (deci tot manechin, ca degetica ta Nela). I-am facut si Infarix-ul si a fost un curajos ca nu a plans decat un pic, cand avea acul in picior, dupa aia s-a linistit si nu a avut nici o reactie naspa.
In schimb eu nu stiu cum naiba am facut de am racit cobza
. De sambata m-am trezit cu o durere groaznica in gat si nici pana acum nu mi-a trecut. Nasul curge intr-o fericire si am inceput si sa tusesc. Am luat osciloccinum (cred ca asa se scrie
) ca altceva stiu ca nu prea avem voie daca alaptam. Imi e tare frica sa nu ia si Micutzone de la mine, desi eu ma feresc cat pot si atunci cand sunt in camera cu el port mascuta (de saracul nici nu ma mai recunoste). Si e destul de naspa cu mascuta asta pe fata pt ca se creaza condens si respiri ff greu! Of of mai mai......Parca Elle si Luto au fost racite si alaptau. Voi cum v-ati tratat? Si Ana sau david au luat de la voi?
Hai ca m-am plans destul!
Pup toate Ioanele si Ionii si le doresc tot binele din lume!
Si un pupic special pt Nela si Ioana, si pt Ioan Amos!
Sper sa mai recuperez si sa revin!
de
Andrei-Alexandru
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Iulika29 monikus de ieri am vazut pozele cu rares cel frumos si am uitat sa iti spun ca nu stiu ce copilas descrii tu acolo ca din poze iti vine sa il mananci si are un pår asa frumos de iti vine så ii impletetesti codite ..gata sunt la zi ![]() www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE ![]() Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)![]() ![]() Bruce, minunea noastrå Sårbåtori Fericite![]() |
Iulika esti o draguta ca de obicei. Pai codite tu stii sa faci
. Sa stii ca am mare noroc ca pozele astea nu au sonor. Totusi, parca s-a mai schimbat putin fata de acum doua luni. Plange putin mai putin ca sa zic asa si acum plange de nervisori si plictiseala nu mai plange de durerea de burta. Oricum, sunt sigura ca se va face baiat de comitet cum zic fetele. 
Bruce-ulica fara frica ce face? S-a mai "ingrasat" ca al meu vad ca luna asta nu a pus pe el decat 300gr.
Monica, mami fericita de
Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ poze Craciun si Revelion
Iulika29 spune:
[/quote]
Bruce-ulica fara frica ce face? S-a mai "ingrasat" ca al meu vad ca luna asta nu a pus pe el decat 300gr.
Monica, mami fericita de
[/quote]
Bruculica al meu nu stiu cate kile mai are acum..pe 10 dec avea 8,2 kg..acum voi vedea pe 13.Atunci mergem pt vaccin si il voi cantari atunci.In rest e marait si el in ultima vreme..nu prea e interesat de nimic decat så te strambi cat poti de tare..eu ii vorbesc intr-una..nu imi tace gura deloc( så nu imi ies din mana
)..In rest cand nu e marait rade intr-una si la bec rade..nu mai spun cand vorbesti cu el ce chiuituri scoate..
Iuliana, Cea mai Fercitå
Bruce, minunea noastrå
monikus spune:
| citat din mesajul lui Iulika29 |
Monica, mami fericita de
[/quote]
Bruculica al meu nu stiu cate kile mai are acum..pe 10 dec avea 8,2 kg..acum voi vedea pe 13.Atunci mergem pt vaccin si il voi cantari atunci.In rest e marait si el in ultima vreme..nu prea e interesat de nimic decat så te strambi cat poti de tare..eu ii vorbesc intr-una..nu imi tace gura deloc( så nu imi ies din mana
)..In rest cand nu e marait rade intr-una si la bec rade..nu mai spun cand vorbesti cu el ce chiuituri scoate..www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå
[/quote]
Sunteti mari cemai? Ma bucur ca e bine. Pacat ca bebeii astia au o "defectiune din fabrica" trebuie sa urlaceasca. Eu deja m-am obisnuit. Desi, ma doare inima cand il vad cum se inroseste la fata si plange. Face asa un botic cand vrea sa planga de imi vine si mie sa plang. Inca mai sper ca va veni o vreme cand nu vor mai plange atat de mult. Probabil ca se va intampla si lucrul asta cand vor fi in stare sa ne spuna ce ii deranjeaza. Despre kg, noi aveam azi dimineata 6,00kg. Deocamdata e binisor tinand cont ca inca nu avem 3 luni.
Fug ca se maraie.
Monica, mami fericita de
monikus spune:
Santorini ma bucur ca Micutzone a fost cuminte si v-a lasat sa dormiti. Pozutze pt noi ai?
Eu o sa le caut maine. 
De raceala nu stiu ce sa iti spun ca eu nu am patit-o dar a fost sotul racit si noi nu am luat.
Monica, mami fericita de
selen80 spune:
Santorini multa sanatate! nu stiu ce sa-ti zic sa iei, dar pot sa-ti propun sa scoti masca de pe fata, ca nu e nevoie, daca tu esti racita ai si anticorpii necesari, care se transmit si la bebe...cel putin eu asa stiu, si fetele cand au fost racite nu au transmis si la bebeii lor din cate imi aduc aminte...
Iulika 
am prestat si eu o ciocolata de casa, ca mi-a facut pofta Raluca
nu mai facusem pana acum, am facut dupa o reteta de pe net si mi se pare ca a iesit cam dulce, s-ar putea Edi sa nu manance ca lui nu-i plac ducliurile extremd e dulci....more for me 
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
alex25 spune:
Am venit si noi ceva mai devreme de afara, am papat si acum ne jucam cu degetele
, asa ca are mami timp sa arunce un ochi si pe aici.![]()
Sar'mana tuturor de aprecieri, intr-adevar pare super dolofana in poze, nu este chiar asa, ea fiind foarte falcoasa, insa arata destul de rotofeie, trebuie sa recunosc...pana acum a lut cam 900gr/luna, ceea ce e super bine, acum vad ca a mai incetinit pasul, insa tot pe curba ascendenta suntem....la mine frica cea mare nu e luatul in greutate si sa nu aiba ceva probleme si de aia sa nu poata papa, sau deshidratarea...sunt groaznica, stiu.
Bine ca va am pe voi si m-am mai linistit.![]()
L-am vazut pe Josh in bazdagania lui, e super!!!![]()
Monikus, parca si Rareselul e mai cuminte de poti baga nasul pe aici, tare rau imi pare ca nu doarme si el mai mult...eu am zile cand imi fac probleme de ce doarme atat de mult.![]()
Iulika, sunt convisa ca va fi o zi minunata si ca nu are ce sa iasa prost, insa am emotii asa, imi flutura ceva in stomac cand ma gandesc.
-------------------------------------------------------------------------
Alexandra
super fericita de
ALESSIA ZEINA (26.09.2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Dana15 spune:
| citat din mesajul lui monique02 Buna fetelor ![]() Cristina_Ana sa sti ca eu ma inscriu pt marti dimineata daca ma primesti, cu Andreiuta mea. |
Asa da!!!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi