Hai Vikinga!! Hai ale1212xa!! Pufuleti 2010(98)
Raspunsuri - Pagina 8
ratusca_mica spune:
Buna seara!
Mi-au venit si caruciorul (cu scoica) si salteluta de cocos!
joc titirezul in jurul lor ca nu am putere sa le desfac si barbata-miu nu mai vine o data!
Maine ne apucam de spalat hainute de bebe.
Trebuie neaparat sa fac o listuta cu ce mai am de cumparat ca va fi un weekend crunt! Ultimul in formula 2 in 1! ![]()
Alexutzza, foarte tare ca te mai incap pantalonii normali. Eu am unii pantaloni de gravi care nu ma mai incap pe burta! 
Cris.dogarel, stai cuminte si nu tenta bebelina la actiuni extreme! ![]()
Cris_mario, un
sa treaca repede durerile. Dar nu stiu de ce am eu un feeling ca azi nu ai fost fata cuminte cu mersul la birou, stat pe scaun etc... sunt pe-aproape?
Ratusca
37+ 
AMR 1 SAPTAMANA - 6 zile and counting (oare da la socoteala?
)
POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME...
alexia28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui xela_07 Dam si noi de baut ca azi am intrat in luna a 9 a. Cum omul e mereu nemultumit, daca ma gandeam eu sa dea Domnul sa ajung la 36, acum zic sa apuc macar 37 si f probabil cand o sa fiu la 37 voi spune ca hai macar sa fac 38. Ideea e sa mai am si eu macar 2 saptamani de relax ca pe urma eu sa fiu sanatoasa si capul meu la fel. Bine ca avem si un psiholog cu noi in odisee ca nu se stie cand avem nevoie. In alta ordine de idei eu ma relaxez cu copilul in parc si cu retete peste retete. Am facut zilele astea niste bunatati de nu-mi vine nici mie a crede. Am descoperit un blog cu retete si poze de mori. Pentru cine e dispe cu bucatareala, uitati aici http://mayas-esprit.blogspot.com/. Am incercat multe de acolo, sunt de mare exceptie. O sa merg sa fac si o praji dupa ce termin aici si gata pe ziua de azi. Decenuela – tot respectul mamico! Se vede ca esti o persoana foarte puternica. Citeam undeva ca femeile isi amintesc momentul nasterii in cel mai mic amanunt si dupa zeci de ani. Testat la mama care ma ia cu la ora de … si imi explica tot ce si cum de parca ar fi fost ieri. Si eu imi amintesc de la Andreea aproape tot. O sa vedeti ca va marcheaza evenimentul in asa fel ca vreo luna numai imagini de atunci va vin in minte. Cum e bebe Luca? Ne pui si ceva poze cand o sa poti, nu? Cris.dogorel te pregatesti serios de treaba aia cu cutitul cu infrumusetarea de azi? Sau te apuci de ![]() Alexutza – eu am impresia ca tu daca nu te agiti nu te simti bine. Esti asa in miscare continua ... In legatura cu suzeta eu la Andreea nu am folosit dar si-a supt degetul si si-l suge in continuare. Bine asta doar cand ii e somn, nu tot timpul. Pe mine nu ma deranjeaza si mi se rupe daca cine o vede comenteza in vreun fel. Mi se pare ok atata timp cat il suge doar la somn. Rad de ea ca ii pun ardei iute si rade si ea. Nici la Cristi nu voi folosi si motive am garla … Danyelana sigur a nascut, nu a dat inca de veste? Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 36+ Cristian |
Xela, ce dreptate ai, pana acum cateva zile imi era teama sa nu nasc ca nu era bb la termen si aveam contractii si acum imi pare rau ca nu mai am contractii.
Si Natalia isi suge degetelul dar pe mine chiar ma enerveaza asta pt ca si-a stricat dintisorii din fata.
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de
Natalia Maria 20.02.2008 si
37w
Tudorprietene DC .
ratusca_mica spune:
Si am actualizat si semnatura. Dau in ras nervos cand ma uit la ea 
Ratusca
37+ 
AMR 1 SAPTAMANA - 5 zile and counting (oare da la socoteala?
)
POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME...
alexutzzza spune:
Lucia 

Merci mult ptr ajutor si promptitudine!
Geo eu iau elevit din luna a 5a in fiecare zi si stiu ca e copy paste la "ingrediente" cu centrum materna. Mie dr mi-a zis elevit si am intrebat da centrum materna ce are? si a zis ca e la fel si ca sa iau de care vreau eu. Am luat elevit ca am vazut ca e la moda.
analessya13 al tau inca mai creste in disperare
al meu atunci a crescut cel mai mult in saptamanile 33 si 34 a pus 800g, deci pana pe la 35 deduc eu ca BB creste dupa care de la 36 mai stagneaza asa...Si oricum majoritatea prietenelor mi-au zis ca si la ele dupa 36-37 de sapt bebe ramanea in urma la eco cu zile chiar saptamani ca cik nu prea se mai masoara oricum bine la varsta aia so...nu am de ce sa imi fac griji dar asa cum spuneam mai devreme, asa imi place mie sa imi complic existenta si, se pare, sa ii dau colici vorba lui cris Dogarel ![]()
36+
Yannis
alexia28 spune:
Cris Mario
stai linistita in patut sa-ti treaca durerile si ia un no spa.
Nikole tu cum mai stai cu contractiile?
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de
Natalia Maria 20.02.2008 si
37w
Tudor
prietene DC .
consi_s spune:
Buna fetelor, sa aveti sarcini usoare in continuare si sa nasteti copii sanatosi!
Eu am nascut acum 4 luni un baietel, cumparasem pentru nastere o trusa de anestezie, dar intamplarea a facut sa nasc normal, fara anestezie.
Asa ca pentru cele interesate VAND TRUSA ANESTEZIE EPIDURALA PERIFIX + SUBSTANTA ANESTEZIE NAROPIN. Le-am cumparat cu 150 lei, le vand cu 100 lei. Locuiesc in Drumul Taberei, zona Moghioros.
Astept un PM, in cazul in care e cineva interesat.
alexutzzza spune:
fetele..eu azi dupa control la dr am facut si un EKG ...cik sa il arat anestezistului, pe ekg scrie la sfarsit niste indici si niste valori si intrun final niste coduri ce e tahicardie sinusoidala? se refera la mine? si abnormal ekg mai scrie si mai scrie nonspecific t wawe abnormality? se refera specific la ekg meu sau asa scrie pe toate ekg urile? ca nu inteleg? inseamna ceva?
36+
Yannis
simonette spune:
Mesaj de la Danyelana, primit pe la ora 10 a Belgiei.....
"Arthur s-a nascut la 8:07 dar inca nu poate fi cu mami a lui pt ca e la incubator. A respirat gler si au preferat sa-l supravegheze. Are 3.160 si e roz si dulcel.
Imi cer mii de scuze ptr transmiterea cu intarziere a mesajului dar din motive tehnice nu am putut mai devreme! Va pup......
mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in
39+
cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR oricand!!!!!!!!
alexutzzza spune:
BINE AI VENIT BEBE CAVALER ARTHUR!!!

MULT NOROC! SANATATE SI FERICIRE! 

FELICITARI DANYELANA!
36+
Yannis