Hai Vikinga!! Hai ale1212xa!! Pufuleti 2010(98)
Raspunsuri - Pagina 7
cris.dogarel spune:
xela,
oricare vine prima![]()
alexutzza, bafta la dr; sa nu iti zica ce vrei tu sa auzi, ci ce e mai bine pt Yannis
linistea asta cred ca e de la neneorocitul de site, ca nu a mers atatea ore
. poate d-aia nu am primit nici veste de la simonette/danyelana, ca nu o putea simo sa stea sa pandeasca asa ca unele din noi
cand merge DC-ul...
asa ca eu zic:

BRAVO, DANIELA!! BINE AI VENIT, ARTHUR!

Cris,
37+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 2 sapt.!!
cris.dogarel spune:
GEO, bine ai revenit pe la noi
eu iau elevit (cand imi aduc aminte), fier (tardyferon de 80mg, 2 pe zi) si Ca Sandoz.fierul il iau de 3 saptamani, Ca doar de 1. elevit de pe la inceputul trim III.
kile
: +19,99![]()
ieri si alaltaieri m-am simtit super rau, contractii dureroase, shale rupte, durere de cap, bebe agitat, dadea cu capu-n col de numa'. azinoapte, surpriza: am dormit legat de la 11 la 6 (nu s-a mai intamplat de muuult) si azi am fost aproape bine. ma rog, am bagat aseara un no-spa forte si azi 2, ca sa potolesc "graba" macar pana maine; o fi de la asta, o fi de la "razgandeala" bebelinei, nu stiu ce sa mai cred, dar tare vreau si eu sa mai stau macar pana miercuri, cand implinesc 38.
Cris,
37+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 2 sapt.!!
cris_mario spune:
fetelor ma doare mijlocul foarte tare....

..ma duc sa stau intinsa 
Andreea
33+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
lorex spune:
Dogarel, m-am distrat cum ai pus-o tu la punct pe Alexutzza (care umbla ca titirizutza toata ziua)![]()
"paranoia da colici" 
La fifi nu vad nici eu ce fac, dar e mai usor de bajbait daca stai pe wc, foarte cracanici, macar nu stai in putere, na...nush cum sa-ti explic ![]()
Ashera, ai avut 43 de de kilo? moooama...piele si os?
Geo, eu am luat Elevit din luna a treia in fiecare zi si atat.M-am simtit f bine de la ele.Acum m-a mancat undeva sa le schimb si sa iau Aktiv Mami ca are si omega 3 insa nu mai am pofta de mancare..nush daca e bine sau e rau..
Oare danyelana ce face?
sa mai bagam niste agitate...

HAI DANY!
Nu ne tine in suspans!

_
Lorex - www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">Pufuletus Dependentus de 32+ ....11 kile
cu
Bombonica noastra
ayanna_xem spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_mario fetelor ma doare mijlocul foarte tare.... ![]() ![]() ..ma duc sa stau intinsa ![]() Andreea 33+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze |
Incearca sa stai linistita ca sa-ti treaca durerile ca e prea devreme sa ne faci surprize.
si te asteptam sa ne zici ca te simti mai bine!Fetele mie mi se intampla niste chestii ciudate...pana azi aveam burta jos-jos de abia puteam merge prin casa de greutatea ei si ma dureau oasele bazinului, azi cand m-am trezit burta mea era iar infipta in coaste, mie mi se pare ca s-a ridicat ca nu o mai simt ca apasa...in schimb ma doare oleaca la fifi cand merg. Oare ce face copchilu' asta al meu acolo? Vede ca nu incape pe "gaura" normala si incearca sa iasa pe gura???
Era asezata in pozitie normala cu capul in jos...oare e posibil sa se fi invartit iar si acum sa fi ajuns iar cu capul in sus? Ati mai patit vreuna asa ceva? Dureri de burta sau contractii n-am de nici un fel...sau cel putin asa cred. Doar fifi isi mai face simtita prezenta din cand in cand... Sau poate sunt eu un pic de pui de paranoia...

38+ cu strumfita
Daria-Ioana pozicile_ mele
Revelion 2010
alexutzzza spune:
floricel79 eu am pus 10 kilograme pana acum, dar cred ca majoritatea sunt bebe si sange pentru ca imi port toate hainele vechi ( cu exceptia pantalonilor de strada unde port blugi de gravida). In rest: in casa acelasi trening, aceleasi geci afara tot, ba acu o sapt de curiozitate am imbracat niste blugi vechi si imi veneau pana sus numa ca nu puteam sa ii inchid de burta, logic! Eram curioasa (blugii fiind stramti) daca nu se opresc pe undeva pe coapse, pe picioare si gata! nu mai intra dar a fost ok.
Xela ai perfecta dreptate
, din pacate ptr cei din jur eu numai asa fac lucrurile cu multa verva agitatie , zgomot
Ptr unii e haios, amuzant, antrenant, pentru altii e obositor..asta e
Si mie mi-a pus mama ardei iute pe deget
aveam numa un an si cateva luni, indrugam cateva cuvinte ca am inceput sa vb de pe la 9 luni dar instant am urlat "PALA! PALA! PALA!" de a ramas mama socata ca de unde instant am facut eu legatura ca degetu trebuie spalat? ![]()
cris dogarel imi pare rau ca nu te simti ok si ca ai contractii
dr. intr-adevar mi-a facut in ciuda parca. nici nu a vrut sa imi atinga colu, numa culturi a luat din col si eu si? atat? nu palpati? nu vrei sa vedeti cat e? cum e? si el nu ca am 37 de sapt maine si ca nu il mai intereseaza colul. Ca cezariana e programata pe 25 ianuarie la ora 8 dimineata si daca bebe vine pana atuncia vine si asta e ....
Deci daca e vreun pufulet tehnic pe aici vreau si eu pe prima pagina cu ceza la Euroclinic, dr. Alexandru Dinu, 25 ianuarie, orele 8:00 ![]()
multumesc!
36+
Yannis
lucia2000 spune:
Ma ocup eu sa actualizez prima pagina
37+
Teodor AMR 13 zile
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu
analessya13 spune:
Lucia, yami tami, mancare de urzici? Presupun ca sunt congelate!
Alexutzza, aveam aprox aceleasi nr de saptamani si mie mi se pare super ca bb al tau are deja 3 kg. Al meu la 34 s mi l-a estimat in jur de 2100 kg, iar ma masuratori e in urma cu 1 saptamana. Normal c si eu unt preocupata ca asa a fost de la inceput, mai mic cu 1 sapt, dar dr mi- zis ca a crescut armonios si ca e totul in regula. Acum tb sa avem incredere ca e si ca va fi totul bine.
Noutati de la Danyelana?
lucia2000 spune:
Rezolvat.
37+
Teodor AMR 13 zile
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
Blogul meu
lucia2000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui analessya13 Lucia, yami tami, mancare de urzici? Presupun ca sunt congelate! Alexutzza, aveam aprox aceleasi nr de saptamani si mie mi se pare super ca bb al tau are deja 3 kg. Al meu la 34 s mi l-a estimat in jur de 2100 kg, iar ma masuratori e in urma cu 1 saptamana. Normal c si eu unt preocupata ca asa a fost de la inceput, mai mic cu 1 sapt, dar dr mi- zis ca a crescut armonios si ca e totul in regula. Acum tb sa avem incredere ca e si ca va fi totul bine. Noutati de la Danyelana? |
Da, congelate. Dar de mine, nu cumparate
37+
Teodor AMR 13 zilewww.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
Blogul meu