Hai Vikinga!! Hai ale1212xa!! Pufuleti 2010(98)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

am schimbat si semnatura

Andreea 33+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gratiana77

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Azi m-m trezit devreme pe la 7.
Am tras asa tare de mine ca imi era un somn....
Am mers sa fac ultimle analize inaint d cezariana.
Apoi am venit acasa si am dormit iar de la 10 pana pe la 11:30.
Apoi am inceput a recuperez ce ati scris.
Fetele are au cerut link-ul cu muzica v-am trimis PM.

37+ Teodor AMR 13 zile

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu

Si eu vreau link-ul, please!!

36+ (Amaris-Stefania)
AMR 4 saptamani!
poze

Trimis

37+ Teodor AMR 13 zile

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Alexutzzza, marti...

Aaa, si ma cam pufneste rasul cand te aud ca "alergi" in stanga si-n dreapta , ca eu ma uit la mine, ma misc ca in reluare, imi ia vreo 10 secunde sa ma ridic de pe scaun... tu nu esti tot asa?

Ratusca 37+

AMR 1 SAPTAMANA - 6 zile and counting (oare da la socoteala? )

POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME...

eu chiar alerg, spre disperarea tuturor care incearca sa imi spuna ca heeei esti insarcinata! misca-te mai usor. Intr-adevar dupa fiecare aplecare jos sau secvente de miscari repezi ma apuca gafaitu, dar...deh din reflex, eu am fost toata viata agitata cu miscari zbuciumate si bruste, de unde vrei sa fiu calma acum? Oricum am vazut si eu ca inca nu merg ca femeile gravide, pe spate si incet, merg aproape normal, bine nu ca pe podum de fotomodele, dar merg normal

36+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

La multi ani Ioni si Ioane si tuturor care poarta nume derivate!

Blue rain multumesc de idee, chiar am o prietena care a nascut acolo dar locuieste in Baia Mare. Pentru mine ar fi foarte greu cu distanta pt ca mai avand un ingeras acasa care nu a stat inca mai mult de 2 nopti fara mamica ei, ar fi destul de greu sa nu ma vada deloc o saptamana, plus ca mi se pare cam tarziu sa-mi schimb medicul acum pe ultima suta de metri. Sau mai bine zis 50 de metri
Oricum tarifele de acolo mi se par rezonabile, in Cluj la clinica de care ziceam o cezariana la cerere este 6890 Ron, cu indicatie medicala este 6080 Ron iar nasterea naturala este 4220 Ron. Sincera sa fiu mie mi se par chiar mari tarifele astea pt cluj!

Alicredo, tu la ce medic esti, unde o sa nasti?

Cris.dogarel, se pare ca nici Clujul nu este departe cu tarifele de Bucuresti in acest caz. Conteaza pana la urma si medicul la care mergi si sa ai incredere in el. De exemplu cel la care merg eu lucreaza doar la stat, nu “activeaza” si la clinica privata. Si cum tot el mi-a facut si prima data cezariana si a fost super, parca nu ma lasa instinctul sa merg la alt medic acum. Plus ca motivele pt care e exclus sa merg in alta localitate sa nasc le-am expus si mai sus asa ca… cu Dumnezeu inainte, sper sa fie la fel de bine ca prima data (prestatia medicului, ca asistentele… niste scarbe colosale).

Onitza, chiar traiesc cu regretul ca dr meu nu e de acord sa ma lase sa incerc natural, el exclude cam din start varianta asta. Chiar sunt curioasa ce vesti aduci de la medic…

Decenuela, felicitari pt bebic, sa fie sanatos si sa-l alaptezi cat mai mult.
Ce fel de chiloti de unica folosinta ai luat? Sunt ok pt cezariana? Eu mi-am luat un set din Cora, de la tigex parca dar nu stiam daca sunt ok peste taietura?

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Alexuzzza, pai tu cate kile ai in plus de poti alerga in halul asta? Si eu sunt destul de agitata si apucata de felul meu dar de vreo luna incoace nu ma mai pot misca cum sunt obisnuita, ca daca am tendinta sa o iau la goana, imediat gafai - desi chiar am momente si acum in care ma mai pot grabi pe strada de parca n-as fi in luna a opta, ca ma mir si eu de mine.

Oare sa intreb cate kile ati pus in sarcina sau e subiec tabu?

Eu cu prima sarcina am retinut fff multa apa, era si vara, si cand aveam creo 23-24 de kile in plus am promis ca nu ma mai urc pe cantar, apoi am nascut la o saptamana sau doua. Mi-am revenit la dimensiunile initiale incet dar sigur, in spital am lasat vreo 12 kile si restul le-am dat jos pana a implinit Roxi un an, la inceput intr-un ritm mai accelerat si apoi mai lent, dar au trecut.

Acum am 14-15 in plus dar am o pofta de mancare.... nu m-as deochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna fetele,

In primul rand, dupa cat de rapid au evoluat lucrurile sigur trebuie felicitata DanyelanaFELICITARI DANYELANA, BUN VENIT PE LUME BB ARTHUR

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE ASTAZI, SANATATE MULTA SI MULTE IMPLINIRI

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si 37w Tudor

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

TANA e mai bine astazi, mai are sangerari totusi, dar nu mai asa puternice. Din pacate are numai cateva picaturi de colostru, inca nu i-a venit laptele asa cum trebuie si a mica e fomista rau. Inca nu stie cand ii vor da drumul acasa pt ca trebuie sa se faca bine. Va pupa si va multumeste de incurajari!

36+ (Amaris-Stefania)
AMR 4 saptamani!
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui floricel79

La multi ani Ioni si Ioane si tuturor care poarta nume derivate!

Blue rain multumesc de idee, chiar am o prietena care a nascut acolo dar locuieste in Baia Mare. Pentru mine ar fi foarte greu cu distanta pt ca mai avand un ingeras acasa care nu a stat inca mai mult de 2 nopti fara mamica ei, ar fi destul de greu sa nu ma vada deloc o saptamana, plus ca mi se pare cam tarziu sa-mi schimb medicul acum pe ultima suta de metri. Sau mai bine zis 50 de metri
Oricum tarifele de acolo mi se par rezonabile, in Cluj la clinica de care ziceam o cezariana la cerere este 6890 Ron, cu indicatie medicala este 6080 Ron iar nasterea naturala este 4220 Ron. Sincera sa fiu mie mi se par chiar mari tarifele astea pt cluj!

Alicredo, tu la ce medic esti, unde o sa nasti?

Cris.dogarel, se pare ca nici Clujul nu este departe cu tarifele de Bucuresti in acest caz. Conteaza pana la urma si medicul la care mergi si sa ai incredere in el. De exemplu cel la care merg eu lucreaza doar la stat, nu “activeaza” si la clinica privata. Si cum tot el mi-a facut si prima data cezariana si a fost super, parca nu ma lasa instinctul sa merg la alt medic acum. Plus ca motivele pt care e exclus sa merg in alta localitate sa nasc le-am expus si mai sus asa ca… cu Dumnezeu inainte, sper sa fie la fel de bine ca prima data (prestatia medicului, ca asistentele… niste scarbe colosale).

Onitza, chiar traiesc cu regretul ca dr meu nu e de acord sa ma lase sa incerc natural, el exclude cam din start varianta asta. Chiar sunt curioasa ce vesti aduci de la medic…

Decenuela, felicitari pt bebic, sa fie sanatos si sa-l alaptezi cat mai mult.
Ce fel de chiloti de unica folosinta ai luat? Sunt ok pt cezariana? Eu mi-am luat un set din Cora, de la tigex parca dar nu stiam daca sunt ok peste taietura?

Si in Timisoara preturile sunt foarte mari la privata, la fel ca in Cluj. Si m-am gandit ca pt cateva zile, chiar nu merita sa cheltui atat. Prefer sa ii cumpar la a mica ceva de banii astia.

36+ (Amaris-Stefania)
AMR 4 saptamani!
poze

Mergi la inceput

Eu, din fericire, desi mananc la fel ca un harciog, adica non-stop, nu am pus decat 8 kg pana acum si nu cred sa mai acumulez multe pana la nastere.

36+ (Amaris-Stefania)
AMR 4 saptamani!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KarmenS spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI! SANATATE SI NUMAI BUCURII!

De-acum cred ca Danyelana a nascut deja asa ca ii zic si eu
FELICITARI, DANYELANA! BUN VENIT PE LUME BEBE!

Decenuela, multumim ca ti-ai facut timp si pentru noi si multumim si pentru sfaturi! Sa-ti traiasca Luca, sa fie sanatos!

Carmen 35 +

Mergi la inceput