Hai Vikinga!! Hai ale1212xa!! Pufuleti 2010(98)
Raspunsuri - Pagina 4
gratiana77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Beatrice1982 voua va palce sa mancati usturoi si ceapa??????????? ca io le adooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrr si bag la greu!!!!!!!!!!!!!! Poze Bea 38+ cu Ivan Matei Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!! ![]() AMR.....numai Dumnezeu stie.... ![]() |
Daaaaaa, imi plac usturoiul si ceapa la nebunie. Chiar aseara am mancat ceapa rosie. Si sotului meu ii plac asa ca nu avem probleme ca mirosim. Bine, nu mancam daca stim ca avem musafiri sau trebuie sa mergem pe undeva.
In primele luni de sarcina am fost terminata! Puteam manca orice mai putin usturoi.Ma termina mirosul. Si imi placea asa de mult! Dar dupa 4 luni si ceva am inceput sa recuperez si sotului meu i-am dat liber la usturoi ca, saracul, vreo 3 luni a suferit si el.
36+
(Amaris-Stefania)AMR 4 saptamani!
poze
nicolcris22 spune:
Bea inca nu am incercat nici un remediu pt sani...as vrea sa-mi cumpar garmastan sa vedem dk ajuta la ceva.
37+
ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 3 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22
cris_mario spune:
offf...nu a mers netul pana acum...si acum merge forumul asta atat de greu de imi vine sa
...ma las pagubasa si recuperez mai tarziu.
Vreau sa urez si eu LA MULTI ANI tuturor celor care isi serbeaza astazi ziua numelui(si nu numai)...multa sanatate si bebei sanatosi si la termen
la multi ani onitza 

si imi dau seama dupa titlul capitolului ca naste DANYELANA,scot si eu cateva fete
HAI DANYELANA !!!

Andreea
32+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
nicolcris22 spune:
Aaa, si legat de ceapa si usturoi si eu le ador...sunt fan!!! Azi-nopate pe la 2 mancam paine cu branza ,ceapa si muschi file!!!Si bineinteles cand mananc cirba , nu pot sa o manac fara ceapa....si cand stiu ca trebuie sa plec undeva ma abtin si e tare nasol!!!
37+
ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 3 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22
cris_mario spune:
Bea si eu paap ceapa si usturoi ![]()
alexutzzza foarte tare faza cu sotul tau ... lol.... si nu e asa departe 25,mai ales ca ti-ai pregatit absolut totul...apropo nu pui niste poze
?
cris.d ...super Ana cu atatia iubiti..cred si eu la cat e de frumoasa...

si akm mai am de citit din cap trecut ![]()
Andreea
32+
alexutzzza spune:

multumesc mult ptr incurajari. Si eu mi-am zis ca in primu rand nu e obligatoriu sa fie perfect standardelor, in al doilea rand nu e nimic anormal pana si dr mi-a zis si in al treilea rand masuratorile poate nu sunt exacte 100% ptr ca oricum acum bebe e mare si se chinuia dr de 10 ori sa masoare de ex circumf abdominala si femur ca nu prea mai incape bebe in cadru ca e mare
. Da tot am fost un pic "pleostita" aseara si si azi sunt un pic...nu neaparat intoarsa cat...asa un pic fara entuziasm, oricum sunt si obosita ca nu prea ne lasa teroristu sa dormim, recuperam noi cu somnu si ne revine si dispozitia
Scum fug ;a dr, va scriu cand ma intorc ce a mai zis, poate imi zice si mie dupa ce imi pipaie colu ca ratustei
ca ieri nu a masurat deloc colu la eco ptr ca a zis ca nu se vede si oricum cik nici nu mai conteaza ca am aproape 37 de sapt, daca vine, vine
Bine a zis totusi Gynipralul sa mai iau pana la sf saptamanii si apoi oprim gynipral , ramanem numa cu no spa si apoi rarim si no spa.
Va pup si ma duc la dus si la dr ca mai am si drumuri la banca, vreau sa trec si pe la piciul ca am body cu maneca lunga , fara picioare da nu am pantalonasi ca la Mothercare au numa daia plusati flausati care mi se par f grosi ptr cele 29 de grade de la mine din casa. Sper sa nu-l nasc la Semafor, vorba lui stiu eu cine
cuscra asta care nu ne mai slabeste ...
Sper sa aud de bine de Danyelana cand ma intorc ca ma tine in suspans, dupa socotelile mele trebuia sa fi nascut deja....
36+
Yannis
lucia2000 spune:
Azi m-m trezit devreme pe la 7.
Am tras asa tare de mine ca imi era un somn....
Am mers sa fac ultimle analize inaint d cezariana.
Apoi am venit acasa si am dormit iar de la 10 pana pe la 11:30.
Apoi am inceput a recuperez ce ati scris.
Fetele are au cerut link-ul cu muzica v-am trimis PM.
37+
Teodor AMR 13 zile
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu
ratusca_mica spune:
Alexutzzza, nu te mai supara degeaba omule! Mai bine sa stea bebe la caldurica mai mult decat mai putin. Nu iti zic ca eu cam am fiori cand ma gandesc ca pe 28 decembrie bebe avea 35 saptamani si pe 6 ianuarie avea 37s si 4 zile, la acelasi ecograf... Cam stau cu emotii ca nu cumva sa il scot de fapt mai devreme decat trebuie, asa ca repet, mai bine mai tarziu decat mai devreme, ai vazut ce spunea si Decenuela!
Si cu pregatirile, mai bine ca le-ai terminat, eu literalmente am inceput sa alerg in jurul canapelei, dar cu laptopul in flacari, ca am treaba multa si la serviciu si chiar nu ma asteptam sa nasc marti... brrrr!
De sot nu mai zic
, cred ca poti scrie o carte ![]()
Aaa, si ma cam pufneste rasul cand te aud ca "alergi" in stanga si-n dreapta
, ca eu ma uit la mine, ma misc ca in reluare, imi ia vreo 10 secunde sa ma ridic de pe scaun... tu nu esti tot asa? 
Ratusca
37+ 
AMR 1 SAPTAMANA - 6 zile and counting (oare da la socoteala?
)
POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME...
cris_mario spune:
am terminat de recuperat..sa vad ce-mi amintesc ![]()
decenuela,esti o scumpa,iti multumim de toate postarile tale,ca iti faci timp sa ne inveti cate ceva din ceea ce ai invatat tu 
andre_lina...superbe descoperiri face bb Tudor si tu la fel..odata cu el..e minunat,abia astept si eu 
lorex si mie imi sangereaza gingiile ... trebuie o periuta de dinti cu perii mai moi(mi-a zis cnv si a functionat)
..asta ptr at knd te speli pe dinti,dar knd vei papa mere va fi la fel![]()
![]()
![]()
..era normal sa nu-mi amintesc tot
Andreea
32+
gratiana77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lucia2000 Azi m-m trezit devreme pe la 7. Am tras asa tare de mine ca imi era un somn.... Am mers sa fac ultimle analize inaint d cezariana. Apoi am venit acasa si am dormit iar de la 10 pana pe la 11:30. Apoi am inceput a recuperez ce ati scris. Fetele are au cerut link-ul cu muzica v-am trimis PM. 37+ Teodor AMR 13 zilewww.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze Blogul meu |
Si eu vreau link-ul, please!!
36+
(Amaris-Stefania)AMR 4 saptamani!
poze