Hai Vikinga!! Hai ale1212xa!! Pufuleti 2010(98)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
ayanna_xem spune:
'Neata...la amiaza!Va invit si eu la o budinca de capsuni..eu am bagat deja 2 portii. Mi-a adus mama ieri vreo 3 litri de lapte, ca cica am nevoie de calciu...si eu l-am facut tot budinci...asa ca va poftesc.
In rest, raportez somn ca de bebelus...numai 2 treziri la shushu. Era sa-l bat pe barbat-meu dimineata cand a sunat ceasul si mi-am dat seama ca tre sa-i pregatesc pachetelul pentru servici. Noroc ca face mutre scumpele asa si ma 'abureste'.
In rest, plictisealaaaaa...nush cum va umpleti voi timpul, dar eu de cand stau numai acasa imi vine sa ma urc pe pereti...
Vad ca intre timp au venit si vesti despre Vikinga...asa ca scot si eu fetele vesele
HAI VIKINGA!!! NASTERE USOARA SI SA AI O PRINTESICA LETIZIA SANATOASA SI MANCACIOASA!!!
38+ cu strumfita
Daria-Ioana
pozicile_ mele
Revelion 2010
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lucia2000 spune:
Cat ma bucur ca eu nu tre sa ma trezesc sa-i fac pachet sotului.
Se trezeste si se ocupa singur de tot ce-i trebuie.
Inainte de a pleca vine si ne pupa pe mine si pe bebe(Burtica) 37+
Teodor AMR 13 zile
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu
gratiana77 spune:
De saptamani ma tot codesc sa imi iau monitorul audio pt bebe. Avand in vedere ca dupa ce nasc sunt singura, fara niciun ajutor voi avea mare nevoie de el pt ca nu voi putea sta numai in camera la bb sa o supraveghez. Asa ca am studiat n oferte si pana la urma m-am hotarat sa incerc si la Romtelecom, drept pt care am fost la unul din magazinele lor si mi-am luat monitorul audio de acolo. M-a costat doar prelungirea contractului telefonic pe inca 2 ani. Oricum nu aveam de gand sa renunt la ei asa ca monitorul gratis a venit la fix. 36+
(Amaris-Stefania)
AMR 4 saptamani!
poze
mariucasara spune:
Hai Vikinga! Hai printesa mult asteptata!
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 37+
Sebastian Petru
AMR 3 saptamani oficial...Neoficial vreo 10 zile...
haircut spune:
Neata fetele!! Plateea, m-ai dat gata in dimineata asta!!
HAI VIKINGA, IN SFARSIT LETIZIA VINE!!!! SE PARE CA BELLY DANCE DA REZULTATE
Cred ca Ale1212xa a nascut pana acum, da mai lasam totusi o incurajare si pentru ea 35+
Maia Ilinca
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alexutzzza/alexutzzza.jpg)
alexutzzza spune:
palteea ce zici tu acolo? io nici nu am stiut!!! mie numa mi-a zis ca am prolaps de valva mitrala care cik ee ai o valva care se misca mai mult, nu-i nimic, vrei sa te faci sportiva? aa nu? ok atunci nu inseamna nimic! si gata! nu mi-a zis nimic altceva cum ca ar mai trebui sa investighez sau sa iau ceva sau sa am precautii...nici ca am mai calcat pe la cardiolog de atunci...oddd si nici nu stiam ca e indicatie de cezariana nici nu i-am zis doctorului, eu i-am zis numa de hipoacuzie si m-a trimis la ORL si ORListul a zis ca nu am voie natural ca pot ramane surda de aia fac ceza dar nu am stiut ca prolapsu e ceva demn de mentionat atata tipm cat dr care mi-a zis a tratat-o ca pe un fleac. Ar trebui sa ii zic aestezistului? eu nu am mentionat niciodata asta in nici un interviu medical nu stiam ca ar conta. Merci de avertizare, dupa sarcina merg si ma caut pe la cardiolog
oricum de aproape 9 luni nu mai fumez, poate ma las cu ocazia asta, desi nu vreeu nici in ruptu capului, oricum nu stiu de ce nu ma las ca dependenta nu sunt, adica pot fuma 10 tigari in fiecare zi si daca plecam de ex in concediu cu fostu meu prieten car enu fuma si nu suporta fumu decat sa am discutii intruna "iar ai fumat? iar mirosi? aa te-ai spalat pe dinti da in stomac cin te spala?" etc... preferam sa nu fumez deloc cate 2 sau chiar 3 sapt cat dura concediu si nu simteam deloc lipsa, apoi intoarsa la birou iar fumam , in weekenduri sau acasa nu fumam mai deloc tot din cauza lui si la fel, fara a simti lipsa, acum cu sarcina la fel m-am lasat instant fara vreo greutate dar la mine ideea e ca imi place gestul si NU VREAU sa ma las
xela eu merau am avut pulsu mare. Cand eram copil toalta lumea zicea aa mare, da esti mica e normal asa e la copii apoi asa e latineri iar acum ma intreaba daca asa e mereu si zic da si atunci zic a bine atunci asa e la tine si atat.
HAI ALE1212XA!!!
HAI VIKINGA!!! 36+
Yannis
haircut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gratiana77 De saptamani ma tot codesc sa imi iau monitorul audio pt bebe. Avand in vedere ca dupa ce nasc sunt singura, fara niciun ajutor voi avea mare nevoie de el pt ca nu voi putea sta numai in camera la bb sa o supraveghez. Asa ca am studiat n oferte si pana la urma m-am hotarat sa incerc si la Romtelecom, drept pt care am fost la unul din magazinele lor si mi-am luat monitorul audio de acolo. M-a costat doar prelungirea contractului telefonic pe inca 2 ani. Oricum nu aveam de gand sa renunt la ei asa ca monitorul gratis a venit la fix. ![]() ![]() AMR 4 saptamani! poze |
Gratiana, trebuie neaparat sa fie contractu de romtelecom pe numele tau? As vrea sa fac si eu acelasi lucru, dar pe contractul parintilor mei, oare merge?
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
ayanna_xem spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucia2000 Cat ma bucur ca eu nu tre sa ma trezesc sa-i fac pachet sotului. Se trezeste si se ocupa singur de tot ce-i trebuie. Inainte de a pleca vine si ne pupa pe mine si pe bebe(Burtica) ![]() ![]() www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze Blogul meu |
Esti o fericita!
![](icon_smile_big.gif)
Probabil ca si sotul meu s-ar descurca singur, dar inca n-am experimentat. La noi situatia e total noua pentru amandoi. Noi lucram amandoi la acelasi servici si timp de 7 ani am fost impreuna zi de zi luam pauzele impreuna, mancam impreuna si locuiam in locuinta de serviciu care are locatia tot in cadrul centrului in care lucrez.
Dar de cand am intrat eu in concediu ne-am mutat acasa la noi, sotul a inceput sa faca naveta si...e asa ciudata situatia. Noi care eram zi de zi impreuna, ne vedem acum numai dimineata si seara...asa ca nici nu se pune problema sa nu ma trezesc dimineata sa-i tin de urat si sa mai stam un pic la taclale si, mai nou, sa-i fac pachetel, ca altfel nu mananca nimic toata ziua. Si s-a decalat si programul de trezire cu vreo 2 ore...la servici ne trezeam cu juma de ora inainte, haleam repede si coboram la birou cu cafeaua in mana, iar acum....
![](plang.gif)
...de fapt, abia de acum incep schimbarile majore, mai ales dupa ce o sa vina si bebitza...dar...experimentam, vibram si uite asa simtim ca traim cu adevarat, nu?
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
pozicile_ mele
Revelion 2010