Hai Vikinga!! Hai ale1212xa!! Pufuleti 2010(98)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
xela_07 spune:
ayanna_xem - multumim de complimente. Si mie mi se pare dragutza rau dar deh e a mea si d-aia. Asta apropo de o treaba ca numai atunci cand esti parinte intelegi anumite lucruri cu adevarat. Ma enerva pe mine mama ca era si este foarte sigura ca eu sunt cea mai frumoasa, cea mai desteapta si tot tacamul. Si asa radeam de ea cand povestea la cineva ca uite ce fata asa si asa are ea. Acum ca am si eu un copil sunt la fel. Mi se parea cea mai cea .
vikinga - naspa asteptarea asta ...
cris_mario - de la tine chiar nu vrem surprize. Stai cumintica ca tu ai multi copii care depind de tine.
catalutza81 - felicitari cu eco. Ma bucur ca au terminat cu prostiile. Poate ar fi cazul sa te apuci de treaba. Poti sa le speli si cu persil sensitive+2 clatiri ca sa fii sigura. Eu in nesimtirea mea le-am spalat cu ariel normal si doar prima tura am dat-o cu 2 clatiri, la a 2 a mi s-a parut exagerat. Am calcat doar pe exterior ca era mare chinul si interior. Acum mie nu-mi plac excesele de nici un fel dar daca o sa am probleme cu bebe pot sa ma impusc si sa o faceti si voi ca stiti de ce. Sper ca o sa semene cu sorsa si sa nu fie sensibilos.
Pentru gat mai merge si homeogene 9 care e homeopat.
bAly - naspa cu vestile tale. Nu are cine sa te ajute o saptamana macar pe timpul zilei cu cei mici?
alexutzzza - eu in ambele sracini am avut pulsul peste 90, am intrebat clar daca e vreo problema si mi-a zis dr ca nu. Acum nu stiu, poate tie ti se trage de la agitatie .
hai ale1212xa!
amiss_zip - parca povestesti de sotul meu. Asa si mie mi s-a rupt intr-o sambata dimineata pe la 6 dupa susu. Am venit in camera si destul de calma i-am spus :"mami, mi s-a rupt apa".Nu iti spun ca a sarit direct in blugi si balmajea ceva acolo, "gata, mergem la spital" Eu am inceput sa rad si i-am spus "stai sa bem o cafea mai intai" A ramas generica asta cu cafeau de atunci "hai sa bem o cafea mai intai". Oricum, vai de capul lor saracii, sunt deacord cu tine.
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 36+
Cristian
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Beatrice1982/Beatrice1982.jpg)
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lucia2000
Asa de norocosa sunt incat am adormit aseara cu arsura si m-am trezit acum fara ea. ![]() ![]() ![]() www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze Blogul meu |
Poze
Bea
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!
![](rugaciune.gif)
AMR.....numai Dumnezeu stie....
![](rugaciune.gif)
cris_mario spune:
Fetelor vesti noi:
"Sunr cris.d eu nu am net,pune tu mes de la vikinga-dilatatie 4 dureri ca la carte apa rupta.in sfarsit vine."
"Si de la daniela:Merci mult.Bb Arthur a papat titi de dimineata,dar inca nu este cu mami in camera.Poate maine.Multumim de incurajari si va pupam.Poze cand venim acasa.daniela."HAI VIKINGA !!! CURAJ !!!
Andreea 33+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
cris_mario spune:
sa o treaca cineva la titlul capitolul va rog
xela...da stiu,nici eu nu vreau surprize...trebuie sa trec obligatoriu de 30 ian..in primul rand ca sa implinesc 37 saptamani si in al doilea rand am pomana tatlui meu de an pe 30 ian.
Andreea 33+
cris_mario spune:
HAI VIKINGA !!! NASTERE USOARA !!!
cris.d multumim de vesti...si ca ne tii la curent
Andreea 33+
plateea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gratiana77 Plateea, abia astept sa nasti. Poate iti mai trece sadismul asta culinar! |
sau asa, sau o sa fac macel... si nici n-o sa mai aveti curaj sa imi cititi mesajele... depinde cat de mult o sa ma duca ficatul si colecistul meu, si cate mofturi o sa pot face la mama si la soacra...
![](icon_smile_big.gif)
bea, si bbTo e din ce in ce mai lenes, dar una din explicatii ar fi ca nu prea mai au spatiu de manevra, lichidul scade in apropierea nasterii, si... cica e normal. eu am tot stresat dr, si ma mai duc sa il ascult din cand in cand, dar... na! eu asa stiu. mai intreaba si tu...
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](bis.gif)
![](batutincap.gif)
![](rugaciune.gif)
AMR teoretic 3 sapt.
![](batetoba.gif)
cris_mario spune:
HAI ALE !!! CURAJ !!!
Andreea 33+
plateea spune:
BRAVOOOO...
[red] VIKINGA, VINE LETIZIA!!! [red] 37+ cu
bbTo...+ 6 kg
, ... + ultimul neuron, si ala... blond!
si multa speranta la DD
AMR teoretic 3 sapt. , practic... mai stam si prelungim suspansul...!
analessya13 spune:
Buna dimineata si de la noi!
Aici a nins toata noaptea, sunt deja 25 cm
Chiar ma gandeam azi noapte ca daca ar tb sa nasc nu stiu cum as putea ajune la spital, mcu masina nu as fi putut sa ma duc, nu a trecut nici o masinarie sa curete strazile si nici cu sare nu au dat.
Eu ma trezesc ca de obicei tarziu, insa azi am facut o exceptie si m-am trezit la 9, de obicei era 10 trezirea la noi. Bine, dat fiind ca noaptea am 1001 de ganduri si dorm dupa 2-3.
La noi in Italia parca doctorii s-au prostit, in ultima vreme se aud doar cazuri de malpraxis prin spitale si asta ma sperie. Asa ca am decis sa nu mai citesc nici un ziar si nici sa ma mai uit la stirile de aici.
Referitor la miscarile lui bebe nu inteleg cum e el pozitionat pentru ca il simt prin toata burta si parca da tare in jos unde ar tb sa fie manutele. La ultimul control, dr a zis ca e in pozitie cefalica, dar vad ca se desfasoara prin toaa burta.
Eu am pus la dospit aluat pt paine, cred ca ii voi face lui asta mic o supa de pui ca mie nu imi place si dupa pranza tb sa ma apuc de facut un tort pt tatal meu ca maine e ziua lui si i-am promis mamei ca ma bag eu la tort cu mere.
Nastere usoara pt Ale1212xa. Vad ca si ei i s-a declansat nasterea destul de prematur, parca asteapta si ea baietel, nu?!
Intr-adevar, vb lui Bea, putina activitate pe aici. Eu am si bagajul gata si haine spalate, calcate si asezate. Cand va fi sa nasc, ma gandesc doar la mine si unde sa il duc pe asta mic.
Eu am splata hainele cu detergent normal, am pus putin, nu am luat nici un alt detergent special pt bebe.
Ah, voi pt spital nu va luati lighenas i buretel pt spalat organele genitale ale bebelului? Eu mi-am cumparat un lighenas mic, mai tb sa il dezinfectez. La spital, il spala ele doar in momentul vizitei, dar dupa tb sa se descurce mama. Iar eu la chiuveta nu il spal.
Ma duc la treburile mele, sper sa termin repede si sa iesim la o bulgareala.
O zi buna burtici, cele care ati mai ramas. Are dreptate Bea, mi se pare ca bantuie pe forum linistea dinaintea furtunii.
Andreea 36 s cu Edoardo si Alessandro 3.01.2007