Sezatoarea canadiana (167) Bun venit Yann Edward!!
Raspunsuri - Pagina 12
delphin spune:
Vazut poze de pe cont!
Merci pt. parola
Mi-a facut placere sa va revad!
Incerc sa pun si eu patru poze, sa vedem de reusesc!
Una dintre ele e cu dedicatie pt. subiectul cu kg...in exercitiul functiunii
E frig rau? In fr. la noi acasa, cica e zapada de 20 cm si frig -10°C plus vantul ce e prezent mereu, minim 40km/h.
Sotul se bucura cand aude..zice ca "niveaux temperature, n-am pierdut mare lucru".
Noi tot cu visul nostru!
mikiion spune:
Sunt mandra posesoare a unui carnet de conducere
Podeanu vezi ca aici se numesc si vegetation polipii... Si da, la ORL, noi asteptam acum sa-l operam pe Marc , ca sfaraie mai tare decat barbatemiu. Si la el se accentueaza cand raman fara apa in umidificator......
Unde e mallul ala cu patinoar? De curiozitate? Adica in ce zona a Bucurestiului...Sa stiu si eu ce-am pierdut Ca oricum cu banii mei de profesoara nici de usa de la intrare n-as fi putut sa intru
Laura jrce vacanta frumoasa!!!!! Sora Carmencitei era la mine in clasa in treapta a doua...
Casandra uf ce pofta mi-ai facut.... sa mergi si la vara, au un loc de joaca nou, langa insectarium, superb.
monicutza_bb spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mikiion Sunt mandra posesoare a unui carnet de conducere |
Iuhuuu Mihaela, felicitari pentru permis
mikiion spune:
Vroiam sa-i mai multumesc Carmencitei pentru sfaturile date care m-au facut sa accelerez examenul inainte de 17 ianuarie....
Merci monicutza!!!!
nelia spune:
Mihaela, felicitari pentru carnet!!!
Monicutza, ai gasit cartea? Sa-mi spui cum vrei safacem daca nu ai gasit-o...
rocs02 spune:
Bravo mikiion! Vezi ca n-a fost asa de greu pe cit credeai? sa stapinesti sanatoasa carnetul !
Cine urmeaza? Nelia cumva?
P.S. M-ati molipsit cu zumba asta pina intr-atit incit caut si eu un curs in zona acum.
mimitete spune:
miikon, felicitari pt carnet.
laurajr,nu te lasa de ski, iti schima complet imaginea despre iarna si trece mai repede.
DanaP, in ce malluri ai fost?
carmençita spune:
Hei, felicitari Mihaela pt. carnet, si eu care imi faceam mustrari de constiinta azi pe la serviciu, m-am gandit la tine, da nu stiam la ce ora ai examenul. Mi-am adus aminte ca nu am zis de semnalizare, dar cred ca stiai sa semnalizezi inainte de a schimba bandam sau stranga/drapta, cateodata chiar daca stim mai uitam, cel putin eu. Nu trebuie sa-mi multumesti, n-am facut nimic deosebit, oricum mi-a facut placere. Bafta la condus acuma! Eu is viteaza la sfaturi dar la condus nu prea conduc, mai ales acuma iarna.
Oanagrabriela, ti-as lua eu scaunul, dar din cate inteleg e pt 18kg+, al meu mai are pana promoveaza la 18 kg.
O zi buna sa aveti
Carmencita,
bebe Cristian 2 ani si 8 luni si Alex 13 ani.