Sezatoarea canadiana (167) Bun venit Yann Edward!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Vazut poze de pe cont!

Merci pt. parola

Mi-a facut placere sa va revad!

Incerc sa pun si eu patru poze, sa vedem de reusesc!

Una dintre ele e cu dedicatie pt. subiectul cu kg...in exercitiul functiunii

E frig rau? In fr. la noi acasa, cica e zapada de 20 cm si frig -10°C plus vantul ce e prezent mereu, minim 40km/h.
Sotul se bucura cand aude..zice ca "niveaux temperature, n-am pierdut mare lucru".
Noi tot cu visul nostru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Sunt mandra posesoare a unui carnet de conducere

Podeanu vezi ca aici se numesc si vegetation polipii... Si da, la ORL, noi asteptam acum sa-l operam pe Marc , ca sfaraie mai tare decat barbatemiu. Si la el se accentueaza cand raman fara apa in umidificator......

Unde e mallul ala cu patinoar? De curiozitate? Adica in ce zona a Bucurestiului...Sa stiu si eu ce-am pierdut Ca oricum cu banii mei de profesoara nici de usa de la intrare n-as fi putut sa intru

Laura jrce vacanta frumoasa!!!!! Sora Carmencitei era la mine in clasa in treapta a doua...

Casandra uf ce pofta mi-ai facut.... sa mergi si la vara, au un loc de joaca nou, langa insectarium, superb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikiion

Sunt mandra posesoare a unui carnet de conducere

Iuhuuu Mihaela, felicitari pentru permis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Vroiam sa-i mai multumesc Carmencitei pentru sfaturile date care m-au facut sa accelerez examenul inainte de 17 ianuarie....

Merci monicutza!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Mihaela, felicitari pentru carnet!!!

Monicutza, ai gasit cartea? Sa-mi spui cum vrei safacem daca nu ai gasit-o...

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

mikiion felicitari pentru carnet!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocs02 spune:

Bravo mikiion! Vezi ca n-a fost asa de greu pe cit credeai? sa stapinesti sanatoasa carnetul !
Cine urmeaza? Nelia cumva?

P.S. M-ati molipsit cu zumba asta pina intr-atit incit caut si eu un curs in zona acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

miikon, felicitari pt carnet.

laurajr,nu te lasa de ski, iti schima complet imaginea despre iarna si trece mai repede.

DanaP, in ce malluri ai fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Mihaela, felicitari !!

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmençita spune:

Hei, felicitari Mihaela pt. carnet, si eu care imi faceam mustrari de constiinta azi pe la serviciu, m-am gandit la tine, da nu stiam la ce ora ai examenul. Mi-am adus aminte ca nu am zis de semnalizare, dar cred ca stiai sa semnalizezi inainte de a schimba bandam sau stranga/drapta, cateodata chiar daca stim mai uitam, cel putin eu. Nu trebuie sa-mi multumesti, n-am facut nimic deosebit, oricum mi-a facut placere. Bafta la condus acuma! Eu is viteaza la sfaturi dar la condus nu prea conduc, mai ales acuma iarna.
Oanagrabriela, ti-as lua eu scaunul, dar din cate inteleg e pt 18kg+, al meu mai are pana promoveaza la 18 kg.
O zi buna sa aveti
Carmencita,
bebe Cristian 2 ani si 8 luni si Alex 13 ani.

Mergi la inceput