Sezatoarea canadiana (167) Bun venit Yann Edward!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_precup spune:

Fetelor sunt fericita mi-am luat azi permisul de conducere G2.
Laura Jr eu stau in Country Hill -Kitchener , am doi baieti unul de 7 ani(grade 2) si unul de 3 ani jumate care este cu mine la gradinita.spun cu mine pentru ca eu merg la LINC la engleza iar el la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Mihaela sa-l stapinesti sanatoasa si sa nu platesti nici o amenda

Am fost (doar) la Mall Vitan (primul infiintat) si Afi Cotroceni (ultimul).La Afi e patinoarul si la et 3 la parcare era pista de Karting ptr la vara.

Uite aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

miki, felicitari pentru carnet! tine-l departe de politisti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Mikion, felicitari pt carnet, ai vazut ca se poate ? Bravo de asa isprava, mie mi-a luat 3 incercari pana am capatat mult ravnitul cartonas ...
Am bagat seara asta cu Maru primul curs de zumba, e fain rau de tot !!! Am dansat, m-am cam incurcat la pasi, dar ritmul e de milioane !
Nu stie nimeni despre dreptul de insotitor al copiilor care calatoresc singuri ? Nimeni ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Laura, Seba a mers singur de cateva ori cu KLM si nu am avut probleme. Nu stiu daca s-a schimbat ceva. Incearca pe site-urile lor si vezi la unaccompanied minor policies. Uite www.klm.com/travel/ca_en/travel_tools/book_a_flight/ebt_help/ebt_5-15yrs_help.htm" target="_blank">aici ce am gasit pe site-ul KLM-ului. Trebuie sa fie la fel si pe site-urile celorlalte companii.

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Laura am vazut ca ai intrebat si de al doilea bagaj. Tot de pe site-ul KLM-ului, al doilea bagaj costa intr-adevar $50. Nu stiu daca la alte companii este la fel. Vacanta frumoasa Ioanei in Romania!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ione81 spune:

salutare fetele frumoase!

mikiion,
felicitari pt permis! masina parca este deja, nu?

nelia,
caut reteta de sos moldovenesc si ti-o spun, am primit de la vecina mea draga de la calgary, ea era moldoveanca de peste prut. tare faina fata.

eu cred ca ma duc la spa la mine in cartier, in curand, va zic cum a fost daca nu gasiti altceva intre timp.
oricum, eu cred ca asa, pt grup, merge ceva spa finlandez, sau mai mult pe sauna, ca daca te duci intr-una de asta traditionala, au saloane din alea mici in care nu intra decat o persoane, si e liniiiiste, acolo e mai mult de mers singura decat in grup

voiam va intreb, ce ma sfatuiti sa-l sfatuiesc pe al meu frate, pe care il bat ganduri de imigrare... are 24 ani, stie engleza bine, 4 ani in vanzari, e bun, acopera aria de vest a tarii, diploma doar de liceu, a abandonat fac dupa primul semestru - pe quebec nu are sanse, ca nu stie franceza si nici nu invata; asa ca o sa ne uitam sa aplice pe Canada, desi cred ca ia vreo 3 ani.

stiti careva ceva solutii mai rapide? ar putea veni ca student, da' e scumpa scoala la student strain, nu stiu daca as putea sa-i gasesc un contract de inceput, ca sofer poate... si cum se poate face trecerea de la muncitor temporar la imigrant... ma rog, mai citesc si eu, dar daca ati trecut careva recent prin asta...

si mai stiti imigranti la montreal care vb numai engleza si au reusit? ca mi s-ar rupe sufletul sa-l trimit la calgary, dar mai este si ontario, mai aproape, thanks god :)

gata, la culcarica!

somn usor si o saptamana usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ione81 spune:

laurajr, oanagabriela,
fain de voi ca v-ati dat cu schiurile! sa va fie de bine!
la noi in cartier este un patinoar mic, asa fain, acolo mergem si patinam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Neatza!

Mihaela si Ralu, felicitari pentru carnet! Sa-l stapaniti sanatoase si fara incidente!

Laura, si zi asa te dansezi, foarte bine, bravo tie!

Ione81, vroiam sa-ti zic ca si eu sunt in aceeasi situatie cu fratele meu, are aceeasi varsta, inca e student si lucreaza in Romania, am cautat toate variantele ca sa-l aduc aici, dar nu cred ca exista decat ca student strain (e f scump si trebuie el sa aplice si gaseasca o bursa ceva, ceea ce e imposibil ), cu contract de munca, dar trebuie sa-i gasesti tu o firma aici care sa-i ofere acest contract si nu e asa simplu, banuiesc, sau sa aplice singur, ceea ce e de durata iar.
Eu am mai incercat si prin sposorizare, adica am depus dosar de sponsorizare pentru parintii mei si l-am pus si pe el ca dependent (trebuia facuta chestia asta pan in 22 ani) dar deocamdata nu am primit inca raspuns si nu imi pun prea mari sperante in asta.
Ar mai fi o varianta pe care vrem sa o incercam la vara, sa vina cu viza de turist aici, sa-si caute o firma care sa-i ofere un contract si apoi sa vina cu permis de munca pentru contractul respectiv, dar sa vedem, cine stie...
Bafta, daca gasesti alta varianta sa-mi spui si mie te rog

Pucku, n-am apucat sa-ti zic, felicitari multe multe, sa va traiasca micutul si sa creasca mare si sanatos. Imi plac f mult numele alese.

Magda, cu Razvan (6 ani) si Olivia (1 an)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

uitasem, Ione, bineinteles ca cea mai simpla si rapida metoda este prin casatorie , dar daca nu e pe bune, e riscant banuiesc...

Magda, cu Razvan (6 ani) si Olivia (1 an)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput