Bazar pentru Alex!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Prima licitatie pentru melc a inceput pe 15.01 ora 20.42 si a fost deschisa conform regulamentului 3 zile deci pana pe 18.01 la ora 20.42. Dupa care tot conform regulamentului s-a mai prelungit cu o zi pana pe 19.01 ora 20.40.

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissandrada

Prima licitatie pentru melc a inceput pe 15.01 ora 20.42 si a fost deschisa conform regulamentului 3 zile deci pana pe 18.01 la ora 20.42. Dupa care tot conform regulamentului s-a mai prelungit cu o zi pana pe 19.01 ora 20.40.

Corect! Am citi partial regulamentul si nu retinusem ca e de pe 15 prima licitatie. Felicitari Criss!

Bazar pentru Robi

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Laura25,deja m-ai speriat!am crezut ca iar am dat-o in bara!

cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

BAZARUL ALINEI DONESCU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

Felicitari Crissandra Acum am inteles si eu ca se prelungeste doar o data cu o zi , eu am crezut ca dupa fiecare licitatie se mai prelungeste cu cate o zi, cum de altfel mi se pare si normal(sau macar cu jumatate de ora) , deoarece in primul caz un cumparator ar putea sta cu degetul apasat pe enter cu un minut inainte de a se incheia licitatia , astfel alti cumparatori ne mai avand nicio sansa.Nu stiu daca m-am facut inteleasa. Oricum felicitari inca o data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mistral spune:

Eu am inteles ca se prelungeste cu cate o zi pentru fiecare licitatie noua ,daca se liciteaza in intervalul acela de o zi. Cel putin asa am vazut la alte bazare.

Mami de Bianca(06.1999)si Andreea(08.2001)

Mergi la inceput

Asa mi s-ar parea si corect ... in fine

Mergi la inceput

Pai atunci ca sa nu fie nici o problema rog pe cineva cu experienta in chestii din astea sa faca putina lumina. Multumesc.

Mergi la inceput

In privinta jucarie nu este nicio problema .O poti lua tu , eu deja i-am transmis sotului ca "am pierdut licitatia" si el i-a luat alta jucarie copilului pe care am vazut-o mai demult si care ne-a placut foarte mult. Dar ar fi bine sa se lamureasca situatia pentru a nu se crea precedent. Numai bine!

Mergi la inceput

Cat are copilul tau? Presimt ca fata mea nu se va juca mai mult de cateva luni (ce optimista sunt ) si o scot la licitatie .

Mergi la inceput

daca se joaca cateva luni e bine al meu in maxim o sapt se plictiseste, dar cum am zis nu o mai pot lua ca i-am luat oaie cu suzeta

Mergi la inceput