Bazar pentru Alex!!
Raspunsuri - Pagina 6
Laura25 spune:
'Neata!
Licitez 10 RON pentru pozitia 65, body 4 ani.
Bazar pentru Robi
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
miki68 spune:
Licitez 18 lei pentru pozitia 71 - cantar de bucatarie oferit de alexandrina
cristina d.
nushulica spune:
mihaela te rog sa nu te superi insa am observat ca nu se respecta regula bazarului si anume daca un produs este licitat de 2 sau mai multe persoane licitatia se prelungeste cu o zi
in cazul melcului fisher price acum ma uitam pe listuta licitatia trebuia incheiata de mult,ori eu vad ca se tot prelungeste cu 3 zilela fiecare licitatie4 noua...in felul asta nu se mai incheie niciodata
sper sa nu te superi doar mi-a sarit in ochi acum
de David
bb_yasmi spune:
licitez 19 lei pt pozitia 71 cantar de bucatarie.
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nushulica mihaela te rog sa nu te superi insa am observat ca nu se respecta regula bazarului si anume daca un produs este licitat de 2 sau mai multe persoane licitatia se prelungeste cu o zi in cazul melcului fisher price acum ma uitam pe listuta licitatia trebuia incheiata de mult,ori eu vad ca se tot prelungeste cu 3 zilela fiecare licitatie4 noua...in felul asta nu se mai incheie niciodata sper sa nu te superi doar mi-a sarit in ochi acum |
nushulica,nu ma supar,ba mai mult,multumesc ca mi-ai atras atentia...n-a fost intentionat,am scapat din vedere acest aspect!
fetelor,sper sa ma iertati,inca sunt noua in acete lucruri!
cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
BAZARUL ALINEI DONESCU
mihaela77O spune:
deci,licitatia la melc,a inceput pe 18.01,ora 20.40,si pt ca a avut mai multi licitatori,licitatia s-a incheiat pe 19.01,ora 20.40,deci licitatia a fost castigata de crissandrada,pt 27 ron care a licitat ultima data pe 19.01,ora 08.30!
crissandrada,felicitari pt licitatia castigata!
cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
BAZARUL ALINEI DONESCU
alinamoro spune:
34.palton,3-5 ani-25 ron,bonus caciulita(mamagiuliei) castigat de alinamoro |
Am primit azi paltonul si caciulita de la mamagiuliei, foarte, foarte dragute. Multumesc!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Laura25 spune:
citat din mesajul lui mihaela77O deci,licitatia la melc,a inceput pe 18.01,ora 20.40,si pt ca a avut mai multi licitatori,licitatia s-a incheiat pe 19.01,ora 20.40,deci licitatia a fost castigata de crissandrada,pt 27 ron care a licitat ultima data pe 19.01,ora 08.30! crissandrada,felicitari pt licitatia castigata! cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT A&M BAZARUL ALINEI DONESCU |
Mihaela, dar in regulile bazarului spune 3 zile, nu o zi. Deci ar fi trebui sa se termine pe 21.01. la ora 20:40. Nu asa?
Bazar pentru Robi
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me