Dieta Rina(3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maminuta spune:

Am inceput de pe 7,Alecsia.Inca nu m-am cintarit,insa,sincer,ma simt deja mai "usurica".
Am avut o vacanta de 3 saptamini in decembrie( asa am planificat-o) si am pus ..la greu pe mine.Asta e.Dupa 30 de ani,dai mai greu jos.Inainte,pe bune,daca bagam o saptamina de hidratare la greu corelat cu exercitii fizice( sarit coarda,putin alergat sau urcat -coborit trepte) dadeam jos instant.Acum...nik.
E prima data cind incerc sa tin o dieta.Tare curioasa sunt daca voi reusi.

Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Nicoleta, cu siguranta vei reusi.

Daca ai inceput pe 7, inseamna ca astazi esti deja la ziua de carbohidrati. Te asteptam pe forum cand poti sa ne spui cum merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maminuta spune:

Alecsia,om vedea.Multumesc pentru primire.
Astazi de exemplu micul dejun l-am sarit ca am plecat in graba cu fiicamea la o zi onomastica a unui baietel,apoi la prinz am bagat paste cu legume si ierburi aromate ce am avut la indemina ,apoi am luat de la ai mei o gura de salata de castraveti ( astia mincau gratar ) dar am rezistat ispitei.
Iar acum seara am mincat niste saratele facute de mami a mea -fara drojdie-si am scapat la o gura de iaurt de casa.
Desi n-am mincat mare brinza,chiar nu mi-e foame.As fi mincat niste nuci cu Dari,fiicamea,insa am zis pas in final.
Cam asa a aratat ziua mea de carbohidrati.

Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inaf78 spune:

buna dimineata!
fasolea de ieri chiar ca m a saturat si m a umflat RAU!!!! asa ca fetelor care inca simtiti ca va roade foamea, cred ca merita incercata fosolea!

eu in primele 4 zile am avut stari asa de rau: in sensul ca ma rodea stomacul de foame si imi veneau ameteli si lesin, dar vad ca m au lasat. au fost de la foame.

astazi voi manca tot PASTE cu sos de rosii, usturoi, busuioc, ca nu am chef duminica sa gatesc si sa fac treaba, si asa nu apuc sa ma relaxez... pentru seara m am gandit sa rod 3-4 covrigi din cei tari (de Buzau) si neaparat ciocolata.

fetelor, nici 5, nici 30 floricele, nu conteaza, ramaneti cu noi!!! acesta este un regim de CURSA LUNGA! asa ca oricine mai calca stramb in astea 90 de zile (plus ca vor urma alte 90 de zile de intretinere!).

chiar nu am gasit inca in carte faza cu paharul de apa dimineata cu otet. o sa studiez si mai atent.
oricum stiam de mult, de cand eram prin liceu de treaba asta: sa bei un pahar de apa cu 1 lingurita Otet de Mere in fiecare dimineata pe stomacul gol fiindca intensifica arderile. deci nu ne ar strica! cine nu poate, gaseste la farmacii sau plafar capsule cu otet de mere, care se pot inghiti cu un pahar de apa.

a... si m am cantarit ieri si aveam cu 2 kg mai putin!!! deci merge!!! trebuie sa continuam! desi sotul meu zicea ca e doar apa, ca restul nu a inceput sa se topeasca...(trebuia sa comenteze si el ceva, ca nu se putea...)

O mamica fericita!
(M.A. 21.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry spune:

neata!eu nu stiu de ce dar am ramas tot la 1 kg dat jos. si eu sunt de parere ca acum se duce apa din organism. azi mananc in oras asa ca ideea cu varza si mamaliga e f buna. eu cu foamea stau bine, adica nu o simt. dar poftele...alea ma omoara pe mine. exact cand sunt la vreun regim, atunci ma apuca toate poftele si bineinteles interzise in cura. cred ca tre' sa fac o spalatura pe creier.duminica placuta si odihnitoare va doresc,
terry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

aici scrie despre apa+ otet:

Incepe#355;i un nou stil de via#355;#259;. Fi#355;i activi zilnic din punct de vedere fizic: urca#355;i pe sc#259;ri, ie#351;i#355;i la o plimbare, alerga#355;i, īnota#355;i, merge#355;i pe biciclet#259;, juca#355;i-v#259;, merge#355; cu rolele... Ave#355;i grij#259; de psihicul dumneavoastr#259;: medita#355;i, face#355;i yoga, citi#355;i c#259;t educa#355;i-v#259;, socializa#355;i ... #351;i mai presus de toate, comunica#355;i #351;i rezolva#355;i-v#259; problemele pe m#259;sur#259; ce acestea apar.
Nota#355;i-v#259; greutatea pe care o ave#355;i acum, cānd īncepe#355;i dieta, m#259;sura#355;i-v#259; dimensiunea taliei, a #351;oldurilor #351;i a coapselor. Face#355;i acest lucru īn fiecare #8222;Zi d ap#259;". Bucura#355;i-v#259; de progresele realizate. #350;i nu uita#355;i: īn fiecare zi, primul lucru care trebuie s#259;-l face#355;i este s#259; be#355;i un pahar de ap#259; mineral#259; cu con#355;inut bogat sodiu sau un pahar de ap#259; c#259;ldu#355;#259; cu o linguri#355;#259; de o#355;et de mere #351;i miere de albine. Pe durata zilei, trebuie s#259; be#355;i cel pu#355;in 2 litri de ap#259;. Mānca#355;i īncet #351;i cu poft#259;.

CUM ESTE ALCATUITA ACEASTA CARTE
Ordinea tipurilor de zile de regim este marcat#259; prin culori: ziua de proteine es marcat#259; cu verde, ziua de amidonuri este marcat#259; cu portocaliu, ziua de carbohidra#355;i cu galben, ziua de vitamine cu ro#351;u #351;i ziua de ap#259; cu albastru.
Numele folosite pentru tipurile zilelor de regim din Rina's 90 nu sugereaz#259; niciun caz c#259; trebuie s#259; mānca#355;i o zi īntreag#259; numai proteine, amidonuri, carbohidra#355;i sau vitamine. īn niciun caz!!! Zilele sunt denumite astfel datorit principalului ingredient din cadrul meselor, īns#259; #351;i fructele #351;i legumele fac p din meniul acelei zile. Mesele con#355;in o varietate de fructe #351;i legume; pe dur fiec#259;rei succesiuni de patru zile, organismul ob#355;ine astfel tot ceea ce are nc-pentru a func#355;iona īn mod normal.
Numerele paginilor indic#259; ordinea zilelor de regim, īns#259; le pute#355;i īnlocui cu date dac#259; dori#355;i.
īn cazul īn care considera#355;i c#259; meniurile principale nu sunt pe gustul dumneavoastr#259;, pute#355;i opta pentru ALEGERE ALTERNATIV#258;. Este posibil s#259; ave#355;i chiar dumneavoastr#259; o idee mai bun#259;; cu atāt mai bine

Mergi la inceput

mersi frumos! acum am vazut unde scrie. eu nu am baut inca (prin liceu insa da si nu era rea la gust), dar daca se recomanda ma reapuc.
insa nu se adauga miere separat, ci asa este otetul: OTET DE MERE SI MIERE DE ALBINE. eu pe vremuri il cumparam de la Apicola, dar acum este in toate supermarketurile.
sau o sa mi cumpar niste capsule cu Otet de Mere...gen
http://www.naturaplant.ro/produse/192/Concentrat_de_otet_de_mere_-_cu_vit_C_si_E(100c)
sau
http://www.magazin-naturist.ro/suplimente-alimentare-nutritive/concentrat-de-otet-de-mere,-90-capsule--439

O mamica fericita!
(M.A. 21.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

va rog cine stie care sunt foile filo de placinta?

Mergi la inceput

foile FILO se gasesc congelate si sunt acelea multe si subtiri, una peste alta si trebuiesc unse fiecare cu ulei sau unt. in supermarket le gasesti ca FOI de PLACINTA.
celalalt tip Aluat de foietaj este cel pentru pateuri cu branza.

O mamica fericita!
(M.A. 21.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Monica, merci foile de placinte sunt cele care iti explica Inaf . Am vazut ca tu ai pus link-ul cu forumul acela, si eu l-am vazut data trecuta tare mult m-am inspirat de la ele,( este un subiect cu toate zilele) dar asa din umbra ca nu am scris din lipsa de timp. O sa ma bag si acum sa il studiez.
Terry ai dreptate cu slabitul brusc, asta e in prima faza deshidratare daca nu se bea multa apa, La diete e minim 2 l pe zi, de la 3 in sus e cel mai ok.
Nicoleta bine ai venit in trupa, sa vezi ce belleeeeee ne facem Daca nu ai timp de mic dejun bea un pahar de suc de fructe, nu e bine sa sari peste ele dimineata.
Deci eu m-am scos ca beau apa primul lucru cand ma trezesc si aceea minerala cu sodiu si bicarbonat deci e ok. Cu apa eu zic ca trebuie bauta f multa, am citit o data un articol prezentat de un nutritionist american si zicea ca apa e singura care ajuta la dizolvarea grasimilor si arderea ei si ca numai de la 2 l in sus pe zi se poate realiza asta. Mie imi e si sete de mor cu dieta beau zilnic 2l plata si o sticla de 1,25 ca asa am formatul minerala si si mai mult cateodata...

Mergi la inceput