Dieta Rina(3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Fetelor haideti ca nu e asa targic daca ati gutat o lingura de ceva sau 2 floricele de porumb e bine ca va simtiti vinovate dar u stiu daca e motiv de luat ed capat...ca te demoralizeaza.
Eu azi am avut ziua de fructe si am fost o cumintica, nu mi-am bagat clontul in nimic latceva dimineata am mancat o banana,la praz 5 nectarine pe la 17 muream si am iesit la cumparaturi sa uit si acum seara mi-am facut o minunatie de salata de fructe din o banana ; 2 nectarine mici, 2 linguri de cirese din compot din ala light, o lingura stafide si cocos e bestiala combinatia o sa va pun poze sa va arat ce bie se poate pap si la fructe.
Inaf fasole frecata...bestial
Monica merci de aprecieri eu una ador cura asta de slabire la ce mancaruri poti face, sper sa va conving si pe voi. La carbo eu as manac pizza in locul tau cu rosii cerise de ex,ardei rosu, ciuperci
Alecsia, ai perfecta dreptate ca orezul merge mai bine la amidonuri, am cititic si eu apoi , merci
Pana la urma cum ramane cu apa cu otet in fiecare dimineata, eu nu am avut timp sa citesc cum trebuie dar am inteles ca e de la ziua de apa faza , voi ce faceti beti zilnic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry spune:

si zici sa nu abandonez?
n-au fost chiar 2 boabe, or fi fost vreo 30 ca deh avea ala coarnele mari maine cred ca tot paste voi avea, daca ziceti sa nu o iau de la capat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Silvia eu nu beau apa dimineata, cu atat mai putin cu otet. In ziua de fructe nu stiu daca beau jumatate de litru de apa toata ziua.

Eu astazi am sarit peste masa de seara. Credeti ca ar fi o problema? Chiar nu mi-a fost foame.

Terry, Lisa, daca ati calcat putin stramb nu e o tragedie. Pana la urma si dieta trebuie sa fie un stil de viata placut , nu o tortura. Pai e demoralizant asa.Eu zic ca nu sunt motive sa o luati de la capat. Maine urmati ziua de carbo si asta e. Ce poate sa se intample asa grav, nu mai slabiti 200 g? Voi chiar credeti ca in 90 zile nu mai calci si stramb? Va astept maine la ziua de carbohidrati, da? Sa nu abandoneze vreuna.

Maine iau masa in oras. Nu mai vreau sa gatesc, imi iau o zi de pauza. O sa caut paste sau o pizza buna, bruschette sau focaccia.

Spor la slabit!

Mergi la inceput

Am gasit in carte asa : "in fiecare zi, primul lucru care trebuie sa-l faceti este sa beti un pahar de apa minerala cu continut bogat sodiu sau un pahar de apa calduta cu o lingurita de otet de mere si miere de albine."

Chestia asta n-am stiut-o si oricum nu am sa beau apa cu otet. Cateva guri de cafea fara zahar, nu se pun? Nu stiam ca avem voie miere de albine. Daca incep cu apa si apoi mananc fructe, nu stiu ce iese.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Si eu am calcat strambca dehhh...asta e!
Am avut niste aperitive cu somon ....si nu s-a mai putut!!!!!ceva de genul asta:am avut si la revelion si au fost superrrrrrrrrrrr!

http://family.webshots.com/photo/2022325730104263001YtSEUS

nu am de gand sa incep cu proteinele ,merg inainte ,ce-o fi ,o fi!
Apa cu otet nu beau si n-am de gand.Nu stiu daca e asa sanatos sa bei apa cu otet ,iar mierea ......

Mergi la inceput

vad ca maine merge si varza calita cu mamaliguta ,ca tot vorbeam ieri de asta!

http://forum.oneden.com/topic/3458-retete-dieta-rina-90s-ziua-de-carbohidrati/pagest75

ce parere aveti

Mergi la inceput

si mai vad mai jos a placinta cu mere tot la carbo,dar sincer cat zahar este acolo,nu cred eu ca se pupa cu dieta aceste prajituri.
Eu pun link,cititi si voi va rog si spuneti-mi nu-i prea mult dulce?

http://forum.oneden.com/topic/3458-retete-dieta-rina-90s-ziua-de-carbohidrati/pagest75

Am promis o placinta cu mere, numai buna pentru cina la carbo:
PLACINTA CU MERE
Aluat: 8 linguri lapte, 8 linguri ulei, 7 linguri zahar, 1 lingurita de bicarbonat stins cu 1 lingurita de otet, 1 ou intreg si 1 albus, 500 g faina, migdale maruntite si zahar pudra aromat.
Umplutura: 1,2 kg mere, 150 g zahar,1 lingura ulei, scortisoara, nucsoara, 3-4 linguri de pesmet, 4-5 caise uscate taiate marunt, coaja de portocala.
Merele se curata si se rad, se stropesc cu putina zeama de lamaie, se presoara cu zahar si se pune la scazut intr-un vas cu 1 lingura de ulei, la foc mediu. Se amesteca pana cand se inmoaie marul ras si scade sucul rezultat. Se da deoparte si se adauga caisele, scortisoara, nucsoara, coaja de portocala, se amesteca. Atunci cand se raceste se adauga pesmentul.
Aluatul se face usor si este foarte bun. Se pune laptele, uleiul si zaharul la fiert intr-un vas, amestecand. Cand este pe punctul de a fierbe, se da deoparte la racit. Eu ma grabeam si am pus vasul in chiuveta, am acoperit scurgerea si am pus apa rece. a stat vasul acolo, eu mai amestecand cam 10-15 minute si s-a racit compozitia. Se pune lichidul intr-un castron, se adauga oul intreg si albusul(Galbenusul se lasa deoparte pentru uns placinta pe deasupra). Se adauga bicarbonatul stins si faina in ploaie pana se face un aluat nu foarte dens. Se trece pe o planseta, se imparte in 2 bile si se intinde, pe blat si intinzator cu faina, o foaie cat tava. Se unge tava de placinte si se pune foaie. Se adauga umplutura rece, se niveleaza si se pune deasupra a doua foaie intinsa. Se inteapa din loc in loc cu furculita, se unge cu galbenusul dat deoparte si se presoara migdale maruntite. Se da la cuptor preincalzit, 30-40 minute.

Mergi la inceput

Monica ai dreptate, mmm .. ce bun Retin reteta pentru saptamana viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maminuta spune:

Buna seara,fetelor.Voiam sa va spun ca m-am alaturat si eu acestei "gascute".Terry,saru"mina pentru carte.
Nu am timp zilele astea sa postez foarte mult dar promit sa va tin la curent cu feedback-ul in urma dietei.
Am 72 kg,target 62 kg.

Nicoleta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maminuta

Buna seara,fetelor.Voiam sa va spun ca m-am alaturat si eu acestei "gascute".Terry,saru"mina pentru carte.
Nu am timp zilele astea sa postez foarte mult dar promit sa va tin la curent cu feedback-ul in urma dietei.
Am 72 kg,target 62 kg.

Nicoleta

Nimeni nu te poate face sa te simti inferior fara permisiunea ta. - Eleanor Roosevelt

Bine ai venit Nicoleta. Ai inceput deja dieta sau urmeaza?

Mergi la inceput