North America: Moarte Kilogramelor (2)
Raspunsuri - Pagina 8
nelia spune:
Ah, pai asa ma duc si eu la sala sau il primesc acasa... adica cu ala yummy-yummy, de vreo 23-24 de ani.....eeeeeehhhhh!
Eu nu mai intru, ca intru sa maninc, ca atunci am timp sa citesc si sa rid... ori amindoua ingrasa. Sinteti simpatice, dar nu ma ajutati deloc.
Mimitete, asa-i ca-i buna? Eu iau fasole rosie in conserva, ca o fac mai repede, nu mai stau eu sa fierb si parca iese si mai buna. Acum doi ani luam o conserva la amindoi, acum avem fiecare conserva noastra, ca ajungeam sa ne certam cine a mincat mai multa fasole...
codritu spune:
Eu azi am mancat o conserva de ton amestecat cu un ou, o lingura de branza philadelphia light si cateva linguri de iaurt. Le-am blenduit si papat cu baigel integral,plus un gref si un mar la distante de doua ore de la ton( am mancat acelasi lucru si la pranz si seara) Asta e Monti sau nu?
si
pumba spune:
ma primiti si pe mine?
codritu- eu manac conserva ton cu ardei gras rosu in loc de paine.
moarte kilogramelor!
conchita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ramona J
Vrem si noi o poza. Lume multa, oameni putini |
numai cu contract nuptial arat si cum tu esti deja luata... :-))
cge si mimitete, io nici la parisu' de texas n-am ajuns.:-)) centurilii lu peste le-oi fi luat de pe la d'alde tarje si walmart, nu ma lasa jumatea de neuron sa-mi amintesc. una e din neopren (era sa zic nurofen, si nici acum nu-s sigura ca exista ceva numit neopren, mi se trage de la merlot, doua degete la orizontala in pahar, rezon, nush cate calorii, dar e vineri seara si tocmai m-am uitat la Knocked Up). asa, deci nurofenul asta e special pentru workout si a doua centurica nu poa sa fie tot din ibuprofen ca e alba - si e post-gravideala, am purtat-o dupa sarcina sa nu mi se lase abdomenul, dar cand o ratacesc pe-aia neagra, merge si-asta. ca asa am tras eu cu urechea cand eram mica la mama care vorbea cu pretenele ca e bine sa porti dupa ce nasti si am tinut minte dupa douaj'de ani, ce bine. numa ca mama arata de playboy la varsta mea si eu cu doua centuri arat de playcow. da' ma tratez.
m-am cantarit in seara asta si mi-a aratat cu 0.2 lbs mai putin. dupa aia mi-am dat seama ca am pus cantarul pe tile aia stramba din baie si cand l-am mutat de pe planul inclinat mai la vale, arata cu exact 0.2 lbs in plus. moment in care mi-am dat prosopul jos, ca eram dupa dush, ca sa fie cantarirea cu maxima acuratete stiintifica, am dibuit cea mai orizontala tile din baie si mi-a dat eroare oroare de cateva ori. universul conspira contra cantaririi mele, pana si pe el il incearca o jena.
dar am o intrebare: deci eu ca sa ajung la idealul lui ruxij (nu al meu), tre sa dau jos numa 7 lbs? trai nineaca, pai atunci fac schimb de idealuri, care-l vrea pe-al meu?? :-))
delphin spune:
http://cgi.ebay.com/GoFit-Waist-Away-Neoprene-Waist-Reducing-Belt_W0QQitemZ170429872029QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item27ae69779d#ht_1931wt_939
PT. centura cu ibuprofene
Si inca una:
http://cgi.ebay.com/NEOPRENE-WAIST-BAND-BELT-EXERCISE-TUMMY-TRIMMER-SHAPER_W0QQitemZ110468634047QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item19b87195bf#ht_1725wt_939
cge spune:
Multumesc de linkuri.
We placut si fara abateri,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Ramona J spune:
Conchita, "m-am ris" de dimineata!
Dau si eu toate alea citeodata, mut cintarul - doar-doar arata o cifra acceptabila.
Idealul tau e ireal pentru mine, deci...
maru spune:
caro, bine ai venit!
pumba, bine ai venit!
m-am cantarit dimineata, 163, deci 2 pounds jos saptamana asta! Nu e rau, dar se putea si mai bine! Acu sa nu o stric cu we, ca de, acasa fiind, se agata mai frate de gustat...
nelia, cum sa nu te ajutam? pai te facem sa razi, si asta e mare lucru, ca dietarea asta e grea si amara, frate!
caro spune:
si astea chiar au ceva efect? adica isi merita banii? ca am vazut chestii d-astea prin winners
Citat: |
citat din mesajul lui delphin http://cgi.ebay.com/GoFit-Waist-Away-Neoprene-Waist-Reducing-Belt_W0QQitemZ170429872029QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item27ae69779d#ht_1931wt_939 PT. centura cu ibuprofene Si inca una: http://cgi.ebay.com/NEOPRENE-WAIST-BAND-BELT-EXERCISE-TUMMY-TRIMMER-SHAPER_W0QQitemZ110468634047QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item19b87195bf#ht_1725wt_939 |