North America: Moarte Kilogramelor (2)
Raspunsuri - Pagina 7
pitilache spune:
Citat: |
citat din mesajul lui delphin Maru, in tarile musulmane, vinerea e considerata duminica, zi non muncitoare, saptamana incepe maine, copii merg la scoala sambata si duminica, joi si vineri au liber |
iar in alte tari musulmane e liber vineri si samabata.
eu nu vreau sa ma laud inca cu cantarul, sa treaca w/e ca ala mi se pare cel mai greu...
Moarte kilogramelor
conchita spune:
citat din mesajul lui Ana Stroe Vreau sa va intreb daca folositi (cu efect) ceva creme anticelulitice sau centuri de slabire (nu de castitate :((. |
io, io! centura cand fac sport si cremele doar pentru autosugestie. am si budigai din aia de-abia ii trag pe mine care te fac sa transpiri. si mai am si body de plasa, dar despre ala nu creca intrebai, merge doar la sparksu' gasit de Buflea. :-))
eu nu ma cantaresc, ma iau dupa nadragi. care si-astia sunt confuzanti, ca atunci cand ii scoti fresh din uscator is mai stramti.
mimitete spune:
Hai sa va dau un pont, eu daca maninc castraveti murati (dar din aia adevarati, nu dulci) mie imi taie pofta de mincare si beau la apa dupa ei...daca sint kosher imi da sparks ceva puncte, calorii negative pt ei ?
Diana, tu zii unde e magazinul ala la Paris ca am un prieten care pleaca saptamina asta taman acolo, saracu' cind o sa vada ce ii cer sa-mi aduca, acum o luna i-am cerut toate figurinele din familia Asterix si Obelix ca asa ordonase copchilu' lui Mosu'.
In rest tot inainte cu peste, salate, salada de boabe de fasole si castraveti a la Nelia, iar legume saltate si f. putin orez basmati.
Eu ma cintaresc numa' luni, sa mai dau o sansa pacii.
Weekend placut, calorii reduse si multa miscare. Noi cica mergem la ski, adica eu, caci odraslele se apuca de snowboard.
Ramona J spune:
citat din mesajul lui conchita si mai am si body de plasa, dar despre ala nu creca intrebai, merge doar la sparksu' gasit de Buflea. :-)) nimic |
Vrem si noi o poza.
cge spune:
Fetelor, dar centura (de slabit, ce credeati ?) de unde ati luat-o?
Conchita, tu tot la Paris ai fost dupa budigai ?
Nu, de alta, dar imi caut cadou de ziua mea
Merci,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
mimitete spune:
Ce e aia centura de slabit? Mai , o fii din aia de castitate?
Pe bune acum, cum adica slabesti de la o centura?
Conchita, de unde ai luat budigaii, vorba lui cge, si tu ma trimiti la Paris ca acum m-am prins de ce sint frantuzoaicele slabe.
cge, tu zici ca merita impachetatul ala ca o mumie si masajul celulitic ca tocmai imi facusem planuri si mi-a dat Olga cu tifla ca nu merita. Cum te simti cind te fac aia sarmaluta? Si cit stai asa? Ce faci in timpul ala?
cge spune:
Mihaela, eu iti povestesc cum era in Ro:
combinam impachetarile de 30 min cu 30 min masaj anticelulitic;
Eu ma uitam la televizor in timpul ala. Si cred ca mai si adormeam, ca te incalzesti de la impachetarea aia.
Si dupa ce faci dus dupa namolul ala, ramane pielea fina-fina.
Si mie imi disparea si burta, si coapsele se subtiau.
Dar kg ca nr. tot asa ramneau.
Daca te duci aici, sa ne povestesti cum e: ca sa comparam.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Ramona J spune:
Am facut si eu o multime de proceduri din asa numite-anticelulita: masaj, impachetari cu nu mai stiu ce, apoi mai au o masinarie cu un fel de electrozi. In fine, astea nu te ajuta la slabit. Imbunatatesc aspectul general, asa cam cit sa dai o raita pe plaja. Apoi trebuie sa mergi repede inapoi la salon, altfel patesti ca si Cenusareasa.
caro spune:
(ridicat 2 degete, timid): ma primiti si pe mine? sa va zic sau nu? ca mie tirsha.... si in consecinta va iau pe pounzi si fitzi (le translatez eu mai tarziu in metri si kile). So ( pronuntat precum nemtescul zooooo): 5'3" si 194 lbs....eeks! martusrisesc ca am irosit aproz. 300 parai pe weight watchers. In 5 luni am dat jos 5 lbs in total (cu tot cu ups and downs si cu 1.4 lbs pusi la loc pe dorsal, de la craciun incoace) da' asta nu e vina lor, ci a mea. Am mai trecut printr-o experienta fericita cu WW acu' vreo 7 ani, cand am reusit sa slabesc vreo 30 lbs in vreo 3 luni si un pic. Dupa care am ramas "grea" (hihihi) cu Toma si le-am pus la loc si indesat cu prajituri de la cofetaria Athena de pe Lawrence ave, Toronto. Dupa fiecare alaptat trebuia sa mananc o prajitura, ceva asemenator dobosului, ca altfel ma lua cu lesin.... sau asa zic eu.
Noa, acu sunt back la dat jos pounzii/kilele da' lenea e mare pe capu' meu. Membership-ul la goodlife e bine merci in geanta, geanta bine merci sub birou, biroul la etajul 30 si gym-ul la etajul 5. Daaaaar... macar am renuntat la 2,5 statii de metrou (de la Union la Sears-ul din Eatons, pentru cine cunoaste Toronto-ul). 2.5 statii de metrou pe care le "pedestruiesc" dus-intors in mars fortat.
Despre mancat... ei, d-aia n-a mers WW pana acum. Marele secret e sa tii un jurnal cu ce mananci. Si sa nu te cantaresti in fiecare zi. Ca te apuca damblalele si te-apuci sa mananci din nou, ca sa-ti treaca amokul.
Deci, imi promit mie personal ca de maine calculez puncte si pun pe hartie tot ce mananc. Si de luni ma duc inapoi la gym, cu nostalgia personal trainer-ului care l-am acut anul trecut (un iranian yummy, de vreo 23-24 de ani.....eeeeeehhhhh.... i-am zis eu ca nu-mi plac avocatii, da' se duse inapoi la scoala sa se faca avocat... na...)
Deci, ma primiti?
PS: maru, moarte kilelor, nu cantarului! ce vina are saracu' cantar? :)