North America: Moarte Kilogramelor (2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caro spune:

conchita, iaurtu' e low fat balkan in care am pus eu berries (blue, black si raspberries congelate) si 2 picaturi de stevia. Eu zic ca vine de la combinatie. Mai bine le iau separat, la interval de 2 -3 ore.

Mihaela (mimitete) de ce e normal sa nu se ridice pulsul? acu' 3 saptamani n-am avut asa probleme... misto era ca ma uitam pe graficul acela cu intervalele de pulsuri si ma incadram pe la 70 de ani hihihii.... am si exclamat la un moment dat: what the... I'm not dead! de s-a uitat vecina de bicicleta la mine.

Maine ii bag doar 10 minute de biticlu', cat sa ma incalzesc si pe urma ii trag niste fiare, ceva plank-uri, bird-dog-uri si alte asemenea sa miorlai de febra musculara miercuri.

Nighty-night!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Sinzi , te inteleg cu soacra:)), wellcome in club, ne motivezi.

pentru quebecoase, un site cu tema zilei:
http://www.defisante530.com/index.php/ds/Outils-et-tests2/Outils

am fost si eu la Winners azi, n-am gasit nimic, Cristina bine ca ai scris de Wallmart!
nu stiu cit voi reusi sa slabesc, dar chiar ma simt mult mai bine de cind nu mai maninc seara (cu exceptia unor pacate gen un iaurt sau un deget din baileyul meu obisnuit care pare sa nu se mai termine :((, am renuntat la fainoase, sucuri, grasimi, coshonerii, etc si am marit dozele de fructe si legume in alimentatie si sunt pe aparate zilnic.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

deci am fost la zumba! bestial, bestial
mai, niste miscari acolo de o sa ne trimita barbatii la inca 5 serii de Zumba...
aaa, am fost cu Laurajr...si am ras si am fost si serioase!
N-am baut apa, da era sa mancam de sete zapada de pe masina, ce mai curatat cu peria...

si Laura fuse la walmart si ea a luat cardio cu tango si alte alea...asa ca facem schimb din cand in cand de cd-uri

ma duc la dus!
Sa aveti o seara departe de tentatii si frigider

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Hai ca am venit si eu pe aici, dar inca tin secreta greutatea , pina lunea viitoare sint invitata misterioasa a grupului Saptamina trecuta scapasem de 1.5 kg, dar in week-end am luat 1kg la loc (din cauza de cotlet la gratar, gallete du rois, party cu mincare buna si bautura, spaghete, ce mai, mi-am facut de cap ). Ce folos ca am fost la ski iar seara am dansat pina la 3 dimineata, kg s-a pus la loc
Dar macar am acum 3 zile pe saptamina sedinte de aerobic, din care martea (deci de miine) ZUMBA In celelalte zile voi face exercitii pe Gazelle-ul din dotare.
Felicitari tuturor pentru perseverenta

P.S Eu folosesc ca proteina tofu, este masa mea de dimineata si la prinz (de ani buni deja), 2 feliute subtiri cu ceva legume crude sau o feliuta de piine. Mie personal imi tine f.bine de foame.
Pe urma am citit despre un studiu facut parca in Anglia care pretinde ca un pahat de grepfuit baut inainte de mesele principale ajuta la topirea grasimilor. Oricum, daca nu ajuta la slabit, macar ne duce vitamine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Ramona
Pitilache, esti campioana
Maru, ce pofta imi faceti cu Zumba asta, poate las copilu' cu soacra si-n loc de impachetat, ma apuc de dansat :))
Ana, eu cred ca tu tot cumperi Bailey's :)
Sanzi, ce minciunele bagai pe la americance cum ca arata acul 68...eu zic sa o excludem pe Sanzi, pai e rusinos ce date are ea acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Olga, aoleu maica! Da' asta la ce cantina a mincat!?! Pai, ce sa fac la el la sala, ca m-am uitat la tipele alea sint numai fibra, nici urma de bacon!

Dar il voi tine minte... sigur!

Eu am incercat sa fac in seara asta niste exercitii, greu, taica, greu!

Maru, stai asa, deci tu l-ai luat din Winners sau din Walmart? Ca le-am ametit, nu mai stiu ce ai scris.

Ah, si dupa zumba lor am facut, noroc ca nu vazusem postul Olgai, ca nu cred ca mai eram in stare sa mai misc vreun deget ca sa scriu ceva... pai aia e munca acolo, ati incercat sa stati in pozitia tipelor doua minute si sa mai si lucrati ceva cu celalalt picior!?! [emoticon cu ce ai dom'le cu mine, cu ce ti-am gresit!?!]

Octav cica nu este de acord cu ne-bautul apei doua ore dupa antrenament. Pai si normal, altfel nu-si mai justifica berea, nu?

Si chiar ma suparati cu zumba voastra, da!?! Sper sa gasesc si eu una convenabila si ca bani si mai ales ca program.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Olga, pai Billy e iubirea mea nemuritoare, sa vezi ce fundulet si brate am de la el. numai abdomen nu. dar sa ai mare mare grija cu proteinele daca te apuci de tae bo, ca eu am fost pe minus si am patit-o.

pitilache, you're my hero!!

Nelia, eu am renuntat sa mai alerg prin magazine dupa dvd-uri. le comand de pe amazon si sunt mai ieftine.

caro, asa am mancat si eu iaurtul multa vreme, dar am renuntat ca nush pe unde am citit ca nu ajuta la slabit combinatia asta, parca de la Andrada citire. asa ca le separ, da, la interval de timp - fructele dimineata, iaurtul la snackul de ora 4 in general.

doamnele, de ce trebuie sa sarim peste masa de seara??? eu stiam ca mai bine 5-6 mese pe zi, portii mici, nu mai tarziu de 2 ore sa mancam ceva. daca excludem cina, nu intra organismul in alerta si mai rau ne ingrasam?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Caro si nu ti intra seaua in fund???
Eu mi am cumparat Activia cica m as ... mai mult!!! da' de unde!

Eu kg le slaninoase le am pe la burta ca daca ma iau pe bucati nu s chiar grasunica dar burta, of of.
Am incercat sa fac abdomene dar simt presiune mare jos/pasa... ce nu simteam inainte de a naste, o fi ceva?!De aia bag coarda dar e grele taica la varsta asta. Si am sa ma apuc de nebuna sa aspir in fiecare zi in casa, am un aspirator greu ca naiba si vad ca se vede la cantar dupa ce ma lupt cu el.

Andreea, Sanziana si a revizuit greutatea; poate atunci de la egg alea i se tragea, ha ha.

O noapte buna cu ardere puternica de calorii va doresc. A! si mai e buuun ceva la slabitul asta dar nu spui

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Cine mi zice si mie ce si cum cu BMI ul ca eu nu cred ca l am rau (21.8) si totusi...

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocs02 spune:

Seara buna fetele,

Vin si eu la raport, ca e zi de luni, inca, la mine. Azi dimineata cintarul arata 71 kg (156 lbs), deci 2 kg mai putin ....yupiii.
Ma bucur, dar nu indraznesc prea tare, ca de obicei la inceput slabesc rapid si dupa o vreme deloc. Asta daca n-am pus intre timp un kg...de ris...vad ca distractia e in toi pe aici

Singurele lucruri notabile sunt ca de la 2 canete de pepsi pe zi, am ajuns la ...1 caneta pe toata saptamina, ca am redus la minim fainoasele si dulciurile si ca nu mai maninc seara.
Si am pecit ieri cu o bere! Dar tare buna a fost !
Miine planific sa ajung in timpul lunch-ului la gym, iar vineri la aqua fit.
M-ai cam bagat in boala, nelia cu zumba asta, ia sa vad daca nu gasesc si eu unul pe linga mine!

Felicitari fetelor care au slabit saptamanina trecuta, iar celorlalte sint sigura va le va veni rindul saptamina asta!

Mergi la inceput