North America: Moarte Kilogramelor (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

buflea, uite, daca e o zi pe saptamana nu e mare lucru, din cate stiu pana WW are asa ceva, dieta si suferinta 6 zile si a 7 zi, oleaca de indulgenta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Inteleg ... dar si maine e tot weekend si am in plan cabanos cu salata orientala sau piure. Eu maine ce mananc ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Inteleg ... dar si maine e tot weekend si am in plan cabanos cu salata orientala sau piure. Eu maine ce mananc ?
fa piureul cu chicken stock in loc de unt si lapte/cream, se reduc semnificativ caloriile. si pe ala maninca-l cu muraturi sau o salata.

Mergi la inceput

baga si un dans cu pustoaica ta, si vezi cum ai sa arzi caloriile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Salutare! Maru, felicitari pt kilogramul pierdut! Buflea, I feel for you. Asa e, weekendurile is criminale. Eu dadui doar un pound jos pana ieri. Iar azi am ajuns pana la urma la botezul acela din Chicago. Cica am avut o singura masa pe ziua de azi, dar nu vreti sa stiti ce a continut. Va spun doar ca petrecerea a fost organizata la un restaurant grecesc, restul meniului puteti sa vi-l imainati:)

Mi-a placut sushi ala aseara, f. light. Pacat ca nu prea am cu cine merge la sushi, am putine cunostinte carora le place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

ruxij, eu vin cu tine la sushi dar sint cam departe.

buflea, te punem la perete si dam cu pietre sau te gidilam pina nu mai poti. Dar numa' cine n-a pacatuit sa ridice piatra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Marule, nu trebuie sa te fortezi prea tare , ca eu iau pauza de la dieta (de nevoie-zisei salivind:)) saptamina viitoare.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

buflea, sunt pentru gadilat. salta burtile si topeste grasimile!
ruxuj, vin si eu la sushi, e mancarea mea de dieta cand nu am bani la mine, yummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

buflea - si noi ne-am impiedicat de un Ihop....eu mi-am luat o omleta....bine ca nu am terminat-o ,cand am venit acasa m-am dus glont pe site sa vad cate calorii are si prin urmare mi-a mai ramas doar apa de baut pe ziua de azi

Mergi la inceput

da dici zici mataluta ca ei pauza? a cerut voie de la imparatie?

Citat:
citat din mesajul lui Ana Stroe

Marule, nu trebuie sa te fortezi prea tare , ca eu iau pauza de la dieta (de nevoie-zisei salivind:)) saptamina viitoare.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput