North America: Moarte Kilogramelor (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinadana

Puteai sa te "impachetezi" cu folie de plastic nu tr sa cumperi centura. Si peste noapte se recomanda impachetarea, daca poti dormi asa...

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Corina cred ca metoda asta poate fi folosita si ca una contraceptiva
Eu am auzit la cineva ca datorita impachetarilor in folie la fitness i s-au spart foarte multe vase capilare pe pcioare, fund etc ... si ca nu o recomanda. Acum eu nu am experienta ca nu m-am infoliat niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

conchita, nupot. Eu plec la 6 si 5 de acasa, sunt la 8 fara la birou, am intotdeauna sedinte la prima ora, imi fac ceai printre picaturi iar pe la 10 ma ia foamea si atunci desfac containerul cu fructe, si pana la pranz, printre picaturi suflu o grefa si o portocala, uneori si o banana.
Ce fac diferit este ca obisnuiam sa ma opresc la Tim;s si imi luam ceaiul cu o briosa, yummy! Plus iesirile cu colegii la Hero Burger, indian, si alte bunataciunie....
Seara, cel mai light pentru mine era popcorn cu o bere!

Citat:
citat din mesajul lui conchita

Citat:
citat din mesajul lui maru

caro, de cand ma stiu, eu nu pot manca dimineata. Abia pe la 10 mi se face ceva foame, dar eram deja cu Andrei in oras la ora aia.

maru, am avut exact exact aceeasi problema o viata intreaga. baga miere, o lingurita dimineata pe stomacul gol, iar in juma de ora sa vezi ce foame ai. daca e sa eliminam o masa, mai bine cina, desi si-atunci macar un ceai cu-n biscuite multigrain sau ceva fibre sa nu intre organismul in alerta de infometare...

nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

eu as fi vrut sa incep si sa alerg, dar e tare frig, in plus n-as vrea sa trag vreo cazatura (azi i-am tras vreo 300 pe stepper si 100 ridicari pe AB PRO (pentru muschii de la burta, drept "pedeapsa" ca am sarit in aer cu caloriile- ma simt insa tot mai bine, cum misc as misca mai mult- doar cintarul nu vede asta si ramine pe 68kg:(()

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

conchita, nupot. Eu plec la 6 si 5 de acasa, sunt la 8 fara la birou, am intotdeauna sedinte la prima ora, imi fac ceai printre picaturi iar pe la 10 ma ia foamea si atunci desfac containerul cu fructe, si pana la pranz, printre picaturi suflu o grefa si o portocala, uneori si o banana.

atunci probabil ca o alta idee ar fi sa iti faci un sandvis pe care sa-l mananci in drum spre job sau cand ajungi acolo? nu stiu, zic si eu. ti-am zis ca si-acum am probleme cu micul dejun, cand nu e sonia acasa, parca ma loveste fericirea ca nu trebuie sa-l mananc. :-))

eu la fructele alea as adauga si niste fibre, chiar si cheerios de-alea cu multigrain, ca nu trebuie lapte la ele. sau niste alune?
sper ca nu te superi ca ma amestec, imi dau si eu cu parerea, mai ales ca avem aceeasi problema.

philip, si cum te simti cu centura? la inceput tin minte ca imi venea sa ma scarpin intruna, dar m-am obisnuit. :-)) m-am uitat si la pantalonii aia recomandati de Diana, dar ma gandesc ca sunt prea "grei", nu ma vad super flexibila in ei.

am uitat sa va zic despre budigai: sunt niste pantaleti albi cusuti maiastru in forma de cercuri si ovale prin punctele esentiale, astfel in cat cercurile de pe fund contracta muschii si iti salta oaresce ca la negrese. sa nu mai zic ce abdomen plat face. ii port la yoga, ca pe-acolo umbla numa doamne trase prin inel. recunosc, vanitatea maica. macar pana ajung si io ca o bratara!

btw, de ce au astia-n america numerele din doi in doi? cum sa zic io ca tre sa scap de o masura, cand de la 10 minus 8 da doi toata ziua?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

maru, conchita, problema asta o am si eu. nu pot minca nimic dimineata dar bag o cafea mare cu mult lapte la 8Am. pina pe la 10 sint ok si atunci trebuie sa rontai ceva. mi-am luat almonds, rice crackers si o fructa ceva. asa ca lunch maninc pe la 1-2.

sa va zic ca luni am appointment la gym, sa ma familiarizez cu clubul, pina vineri trebuie sa ma decid daca vreau membership. partea buna e ca e linga servici si ma pot duce in lunch break. in plus, my best friend care lucreaza linga mine, merge tot acolo, asa ca nu ar trebui sa merg singura.

azi am facut torturi si cupcakes pt ziua copiilor si a unui prieten comun. ma uit la ele si ma doare sufletul. am mincat un cupcake dar fara frosting pe la 4, mai maninc o salata si asta e pt azi.

despre centura, cind o purtati? seara? la servici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorelai
despre centura, cind o purtati? seara? la servici?

eu doar cand fac sport. vad ca si philip la fel a inceput.
ideea e ca trebuie sa reusesti sa incordezi muschii abdominali cand faci sport si eu nu reusesc intotdeauna (doua operatii pe zona, muschii slabiti, etc), asa ca centura asta ma ajuta.

este o centura obisnuita, de-aia purtata de bunicii nostri cand ii dureau shalele. :-)) sa nu te gandesti la chestia aia noua cu vibratii care te ajuta sa slabesti fara sa faci sport - n-as recomanda-o, ma gandesc ca vibratiile te pot ajuta cel mult sa scapi de pietrele la rinichi in niste dureri ingrozitoare. :-)

Mergi la inceput

conchita, cum sa ma supar? eu sunt incantata cand sunt bagata in seama, creste pipota in mine cat pepenele! Si sunt mandra cand primesc sfaturi, asta inseamna ca cineva s-a gandit la problema mea si am meritat minutele petrecute pe tastatura!
multumesc mult

Mergi la inceput

revin cu impresii dupa Dancing off the pounds, bestial!
e la walmart, si e pana in 8 dolari. te invata miscarile, ce mai, dupa 15 minute gafaiam ca o locomotiva, apoi am desfacut bradul cu ochii in televizor, am ametit ca mi s-au impleticit ochii la un moment dat, dar ce mai, indiferent daca aveti fete sau baieti, pot invata niste pasi de dans, si pot exersa cu mami
gata, incep de maine, ca azi a fost asa, incalzirea, cate 15 minute si cooldown, pana invat primul set de exercitii, dar sunt incantata

Mergi la inceput

deci esti mai slaba ca mine! ok, gata, trebuie sa te intrec!

Citat:
citat din mesajul lui Ana Stroe

eu as fi vrut sa incep si sa alerg, dar e tare frig, in plus n-as vrea sa trag vreo cazatura (azi i-am tras vreo 300 pe stepper si 100 ridicari pe AB PRO (pentru muschii de la burta, drept "pedeapsa" ca am sarit in aer cu caloriile- ma simt insa tot mai bine, cum misc as misca mai mult- doar cintarul nu vede asta si ramine pe 68kg:(()

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Fetelor, scoteti-ma in strada si aruncati cu pietre, ardeti-ma pe rug ca sunt pacatoasa. E criminal weekendul pentru mine, cum Doamne iarta-ma sa gatesti acasa diverse si sa pasti salata ...

De fapt nici macar nu am gatit. Am fost la patinoar cu copiii si dupa aia ei si piaza rea au hotarat si insistat sa mancam "out" si ne-am impiedicat de un IHop si acolo eu m-am intzepenit in clatite cu ciuperci, pui si spanac. Doamne ce bunatate ! ! !

Citat:
citat din mesajul lui codritu
Am facut un fel de chec din piept de pui cu oua, dovlecel, spanac si patrunjel. Pe asta as putea sa-l manac gol, eventual cu salata.

Vreau si eu reteta asta ...ca pare buna.

Mergi la inceput