North America: Moarte Kilogramelor (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

ok, o fac iar pe Nelia sa rada. Am fost cu Andrei la cumparaturi inainte de ora lui de inot si am gasit la Walmart (care are acum si grocery store) Dance the pounds down, ori ceva in genul asta. Am incercat deja, dar imi trebuie spatiu mai mare in living room.
Diseara sigur fac o sedinta de dans

Dimineata ceai verde
la pranz peste alb pe gratar, cartofi prajiti in cuptor (nu yams, imi scapa acum numele si Andrei doarme si nu am cum sa il intreb), mamaliga, 2 kiwi, si 2 bucatele de KitKat.
Asa ca cina va fi de fructe, si dans mult. (numai 7$ si ceva) va zic eu cum ii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimitete

Diana, tu zii unde e magazinul ala la Paris ca am un prieten care pleaca saptamina asta taman acolo, saracu' cind o sa vada ce ii cer sa-mi aduca, acum o luna i-am cerut toate figurinele din familia Asterix si Obelix ca asa ordonase copchilu' lui Mosu'.

"Never argue with idiots cause they'll drag you down to their level and beat you with experience."

Mihaela magazinul este Go Sport din Centrul comercial de langa La Defense. Am intrat acum pe site-ul lor si nu apar pantalonii, dar poate pentru ca sunt un fel de accesorii, nu sunt pe la nici o categorie de la ei de pe site. Nu vreau acum sa-l pun pe bietul om pe drumuri degeaba, poate daca as trimite un mail...
Uite asta e magazinul http://www.les4temps.com/W/do/centre/fiche-boutique-GO-SPORT

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Life's a journey, not a destination"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caro spune:

nelia, rasu' nu ingrasa! asta o spun morocanosii, ca-s invidiosi! Face bine la pisic, rasu'
maru, nu mai sari mese (a se citi: nu sari micul dejun). E cea mai mare greseala. Intra metabolismul in regim de bancher in timp de criza si numai slabit nu se numeste. Ceaiul verde muta-l dupa prinz. Adica in loca de apa, bea o cana de ceai verde.

Ma duc sa motai, ca mi-am tras cu stangu in dreptu': pe langa tilapia la cuptor si salata cu otet balsamic si ulei extravirgin de masline, am bagat la greu si un naan cald si 1/2 cup de sundae. Si asta e din vina lu' barbatu'meu ca ii zic intotdeauna sa nu mai cumpere porcarii! 4 g de grasime pe una jumate bucata de naan. Am facut socoteala in punte de ww: 1 naan = 6 puncte. Adica 1 sfert din daily allowance. Ma duc sa ma culc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

caro, de cand ma stiu, eu nu pot manca dimineata. Abia pe la 10 mi se face ceva foame, dar eram deja cu Andrei in oras la ora aia.
Asta a fost un motiv de contradictie la noi in casa intodeauna: baietii se trezesc dimineata si halesc lapte cu cereale. Eu am inlocuit cafeaua cu ceai verde si pe la 10 mananc. Lor le e foame la 12, eu sunt ok pana la 2...si tot asa. Ei au nevoie de cina, eu ciugulesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Citat:
citat din mesajul lui pumba

ma primiti si pe mine?

codritu- eu manac conserva ton cu ardei gras rosu in loc de paine.

moarte kilogramelor!

Incearca telemea pusa n ardei rosu gras!!! auuu ce bun este!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

multumesc mult de raspunsuri in legatura cu neopren-urile. Roxana merci, ma infig in Winners, oare au si pantaloni?

Diana, merci de adresa, lasa ca iau de pe net sau cind ma duc la vecine si am timp de magazinat ca oferta e mai larga la capitalisti.

Bine ati venit caro si pumba.

Cristina, mi-am pus in cap sa ma duc la impachetari si masaj, iti spun parerea dupa. Acum eu nu ma astept la miracole, macar sa faca bine la bibilica si nu ma intereseaza ce arata cintarul ca ala cica si acum sint bine, ma intereseaza ce zice oglinda, vorba cuiva, incercind fust/pantalonul etalon.

Nelia, pai tu crezi ca eu fierb fasolea, se deschide una bucata caneta de mixed beans si gata.

maru, felicitari pt lburi, esti premianta.

Mey, dar cintarul meu vechi, ala cu ac, arata diferit in functie de pe unde il plimbam prin casa, tiles, covor, parchet si mai ales daca stateai inclinat pe el, sa vezi ce yoga faceam pe el cind ma cintaream ca sa dea bine. Slava Dlui ca nu exista youtube pe atunci ca m-ar fii filmat sotul.

Roxana, ce pacat ca stai departe, n-am cu cine sa ma zumbaiesc si
mi-am scos ochii azi, daca aveam si pantalonii minune eram sirena acum.

O supa de legume seara are f putine calorii si ia bine din foame ca te umfla. Crevetii stir fry cu legume sint iarasi o solutie, mult usturoi si ginger si mai usor cu sosurile/soya.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

am fost pana la target PE JOS si m-am intors alergand si cu o centura de aia in jurul mijlocului pe care am cumparat-o de acolo si-am intrat in buda sa o instalez :) la pranz salata verde cu restu' de sloppy joes deasupra, o bucatica de cioco neagra desert.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Puteai sa te "impachetezi" cu folie de plastic nu tr sa cumperi centura. Si peste noapte se recomanda impachetarea, daca poti dormi asa...

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

caro, de cand ma stiu, eu nu pot manca dimineata. Abia pe la 10 mi se face ceva foame, dar eram deja cu Andrei in oras la ora aia.

maru, am avut exact exact aceeasi problema o viata intreaga. baga miere, o lingurita dimineata pe stomacul gol, iar in juma de ora sa vezi ce foame ai. daca e sa eliminam o masa, mai bine cina, desi si-atunci macar un ceai cu-n biscuite multigrain sau ceva fibre sa nu intre organismul in alerta de infometare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Mihaela s-ar putea sa aibe si pantaloni dar stii cum e cu Winners, nu au la toate magazinele acelasi lucru si nu mereu. Dar merita sa incerci. Eu am luat mai demult, am purtat-o o perioada dar ma cam gadila. Ar trebui s-o mai incerc iar, poate s-o mai fi schimbat intre timp.

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput