North America: Moarte Kilogramelor (2)
Capitolul 1
Rog moderatorii sa nu mute subiectul de aici, ne este mult mai usor in subforumul asta! So, please, nu mutati subiectul!
Fetelor, dragelor, haideti sa slabim! Cum? Fiecare cum ii e felul, cum ii e usor, cum poate!
Mai gimnastica, mai fitness, mai aerobic, mai o yoga ori chiar pillates!
Mai putina paine, suncutza afumata, mai putine dulciuri si sa speram ca se vor topi kg!
Link pentru calcularea IMC
http://www.swann.ca/calcul-imc
link pentru conversie kg/pounds
http://www.wwg1.com/pele-mele/facteur-de-conversion/kilogrammes-livres.html
http://www.cauta-cazare.ro/calculator_calorii.php
philip vrea sa incerce http://www.thedukandiet.org/Program/Main.html
as vrea sa calculam in pounds pentru ca suna mult mai usor de slabit 1 pound decat 1 kg!
incep eu:
165 pounds la 160cm!
Olga:Datele actuale: 1.73, 70 kg (154 lb) BMI 23.4
Program- aerobic 3 ori pe saptamana, 2 ori pilates, ocazional tae bo
Mancare - nu carbohidrati, dulciuri mai putine. Nu combin proteina cu carbohidrati traducere mananc proteina cu salata. Las sa treaca 2 ore pana la fructe sau desert, etc. Deci pana acum am dat jos 24 kg. Incercati ca merita. Nu flamanziti ca puneti rapid totul la loc.
mikiion:
H: 163
Gr: 70 kg /155 livre, pounds
IMC: 26.35
Obiectiv: 66 kg si IMC: 24.84
Dar nu numai sa slabesc , ci sa ma mentin pe termen lung.......
LauraB177lbs a.k.a. 80kg la 167 inaltime.
Mi-ar place sa ajung la 136lbs, adica 62kg.
philipam 166 lbs la 1.67. as vrea sa pierd 20 lbs dar nici cu 10 nu mi-ar fi rau.
Lorelai
155 lbs (70 kg) la 165 cm
Cica ideal pt inaltimea mea ar fi 135, sau undeva intre 114 si 150.
BMI am 25.8 iar asta inseamna "marginaly overweight".
So, e de slabit macar 10-15 lbs.
AnaStroe
raportez 162 cm inaltime si 68 kg
Nelia
am 77 de kilograme la 1.67, trebuie sa ajung la 57, asta e greutatea la are arat acceptabil
simi
62Kg la 1.65, cu un IMC de 23 , adica aproape de limita de sus a "normalului".
codritu
delphin
h= 170cm
acum: 132,27 lb
target: 123,45lb
miscare: jogging 45' un jour/deux
Diana2007
H: 177 cm
Gr: 94kg / 207 pounds
IMC: 30 (obezitate, clasa I)
Obiectiv: 72 kg
Activitate fizica: aerobic de cinci ori pe saptamana, program variat pe zile, plus o data pe saptamana la inot
Particularitati: alaptat exclusiv
Regim: deocamdata eliminat dulciurile si mancatul dupa ora 19.00
rocs02
73 kg (160.60 pounds)la 1.63 m inaltime si BMI 27.48, deci overweight- sa lesin nu alta cind am vazut, credeam ca sunt pe undeva la 70 kg
Telul meu este sa ajung pe undeva la 60 kg (130 pounds), aferent unui BMI de 22.6, dar m-as bucura si sa ajung macar la 65 kg.
Va astept cu drag!
Raspunsuri
maru spune:
deci zic eu:
mai, ati vazut aseara Biggest Loser? Am zis ca lesin: au slabit aia 30 de pounds intr-o saptamana! Pai vreau si eu! Credeti ca ma primesc astia daca ma inscriu? Ori cum as putea sa ii adopt pe traineri? Bob mi-e la inima, dar ma multumesc si cu Gillian, ca e fata de fata!
Sunt furioasa. Aseara cantarul imi arata 2 pounds in plus!!! Acum numai unu! Ce naiba? Stat sub 1000 de calorii (aseara un bol de cereale cu lapte). Nu mi-i foame, am ajuns la saturatie cu ideea ca sunt grasa, si cantarul ma inseala !!!
Nici pe spark n-am m-ai intrat de nervi!
Colega mea, Miriam, auzindu-ma pe mine cauta si ea spark si pateste ca buflea! am lesinat de ras, a venit f intrigata ca de ce vreau sa imi insel barbatul ori de ce vreau sa o marit pe ea cu orice pret?
ruxij spune:
Hahha, pai tu Alintaroma poti din avion ca esti experimentata, io nu din avion, i le calculai pe spark Care nu sunteti pe spark, las' ca va calculez io Daca Buflea nu mananca dinner, de aia baga breakfast mare, cere organismul, ii zisei io de aseara sa lase prostiile, tb trei mese echilibrate.
Eu am mancat asa: o rosie, doua felii paine alba, branza feta de 90 calorii (pe masuratele) si o juma pahar lapte. Totalul e in the three hundreds, calculat pe spark. Mai exact: 380, deci aproape 400.
Painea neagra, for some reason, are mai multe calorii ca aia alba, nu'sh de ce. Cred ca ii baga zahar or something, dar am observat asta cand ma uitam in rafturi la supermarket. O felie de paine alba are 100 de calorii, una neagra are peste 100.
ruxij spune:
Maru, nici eu nu am slabit, desi stau bine cu caloriile. Nici chiar sub 1000, ca nu's de acord si nu pot, dar sub 1500. Saptamana asta e de "incercare", dc nu se duce nici un kil pana luni, scad caloriile sau cresc efortul. Ca saptamana asta oricum nu fac gym. Cu gym s-ar putea sa mearga. Dc halesc 1300 si dau 200 pe zi jos, ajung la 1100 or so.
Edit: pe ce program e Biggest Loser asta? Aia dc. au dat 30 lb intr-o sapt, intai ca nu e normal. Doi ca probabil sunt super extra grasi asa la 300 lb si atunci se duc mai repede lb. Si trei ca ei numai asta fac toata ziua, tu nu. Asa ca nu te compara cu aia.
pitilache spune:
Uitati www.reclama - reclama mascata /articole/Sanatate_si_Fitness/Un_sport_pentru_cei_care_urasc_sportul_Zumba.html" target="_blank">aici despre Zumba despre care zicea si mimitete.
Mi-am intrat si eu in mana cu regimul fara carbohidrati sau ma rog, cat mai putini. Dimineata o omleta cu o rosie, la pranz mi-am facut o salata (conopida cruda, piept de pui fiert, ardei, masline si cubulete de cascaval, cu sos de tzatziki) si seara din lipsa de inspiratie am mancat aceeasi salata. Am baut ceai muuult, mi-am pus un termos mare langa mine. Iar la cafea am pus doar un pliculet de splenda pe care sper sa-l elimin treptat.
Diana scuze ca nu am venit aseara
maru o sa pun eu linkul la capitolul trecut.
pitilache spune:
maru uite aici link-ul la Capitolul 1. Da-i reply with quote si copiaza-l la tine in primul mesaj.
maru spune:
pitilache, ti-am zis cat de mult te admir? sarut mana boierule!
PS: sa nu mai ziceti la nimeni ca eu ma ocup cu updatarea websiturilor interne si externe, felia institutului unde lucrez
Ramona J spune:
E adevarata treaba cu piinea neagra. Eu fac piine in casa si ca sa o putem minca pe aia neagra trebuie sa pun considerabil mai mult zahar decit la piinea alba.
Andrada spune:
Piinea neagra e mai grea ca cea alba, citeodata dublu la greutate uita-te la calorii pe grame. In schimb aia neagra are fibra si proteine, asta inseamna ca se digera mai greu, tine de foame. Piinea alba e numai zahar (inclusiv faina alba e zahar simplu), se digera in juma de ora.
Unitatea standard in North America e pe 28 de grame-one serving. Uita-te la calorii pe serving asa poti compara alimentele intre ele.
De ex cele mai putine calorii pe serving au castravetii, celery stalks...etc. Poti minca la d-astea toata ziua. Energia necesara ptr digestie e aproape egala cu aportul caloric .
alintaroma spune:
Maru nu te astepta la scaderi spectaculoase in greutate din prima saptamina. In plus nu faci deloc bine sa stai sub numarul de calorii necesare organismului intr-o zi, pentru ca organismul interpreteaza gresit semnalul si face depozite in loc sa piarda. Daca ti-ai calculat pe spark numarul de calorii/zi apoi sa incerci sa stai in limita respectiva. Nu e bine nici sa mergi peste dar nici sa stai sub limita. Cel mai bine e sa iti imparti asa de bine mesele si snackurile de peste zi incit seara cind tragi linie sa fii acolo unde trebuie. De exemplu limita mea zilnica e intre 1330-1660 asa ca incerc ca macar la 1200-1300 sa ajung. Nu zic ca nu sunt zile in care am fost way sub dar nu sunt mindra de ele Si normal ca ccc conteaza si din ce facem nr ala de calorii - adica din chestii sanatoase sau fast food/dulciuri.
Iar pentru cine face workout zilnic si arde 300-400-500 de calorii pe zi clar nu rezista doar cu 1000 de calorii papate. Va zic din proprie experienta
Laura B spune:
Hop si eu la capitol nou. Ca tot sunt buna la teorie , vin cu o sugestie: incercati sa nu va mai cantariti in fiecare zi, ca se duce naibii tot entuziasmul... Cantarul poate arata mai mult daca ati baut mai multe lichide si organismul le-a retinut de la o zi la alta; si nu stiu cum sunteti voi, dar eu in perioada aia a lunii ma umflu vizibil (de exemplu verigheta nu o mai pot scoate de pe deget doua zile) si am pana la 3 kg mai mult decat "normal".
La realizarile mele pot sa adaug ca ieri, cand am fost la film (am reusit sa vad Avatar si mi-a placut muuult), am reusit sa nu iau nici floricele, nici cola?!! Va dati seama cat puteam sa pun pe mine si nu am facut-o?
Pentru azi am in plan:
-dimineata salata cu rosii, ardei gras, masline, brinza si ou fiert tare - mai am de calculat caloriile
- la pranz peste la cuptor cu vegetale langa
- seara ?? inca nu stiu
Laura
"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve