Face IAR pipi in pat
Buna fetelor,
Am nevoie de pareri si sfaturi de la voi.
Baierelul meu (3 ani si 7 luni) doarme fara pampers de asta vara.
Noaptea daca are nevoie ma trezeste sa-l duc la baie, dar de obicei doarme pana dimineata fara pb. Au mai fost si 2-3 "accidente", cand ma trezea sa-l schimb ca a facut pe el.
De doua nopti insa, face iar pe el.
In prima noapte s-a at jos din patul lui si m-a trezit, dar pana la baie a facut pe el (asta pe la 12 30 noaptea), apoi pe la 8 dimineata era ud iar si nici nu si-a dat seama.
A doua noapte a facut iar pe el si s-a trezit dimineata la 6 sa-mi spuna ca a facut pe el.
Precizez ca ziua n-avem probleme.
Care sa fie cauza?
- simpla intamplare si ramane sa vad ce se intampla in urmatoarele zile
- viseaza urat
- poate fi o problema de sanatate
- are vreo problema la gradinita (pt ca problema a apraut de cand a reinceput gradinita)
Voi ce parere aveti?
Multumesc.
Raspunsuri
Adriana mica spune:
Danutz@, si Dudu a avut o perioada cand incepuse sa faca noaptea pe el, la debutul sezonului rece. Noi am crezut ca aceasta este cauza. Ca sa nu stea ud peste noapte, am preferat sa folosim din nou pe timpul noptii chilotel absorbant.
Nici noi nu ne mai confruntam cu accidente pe timpul zilei. Dimineata in schimb, ii gasim chilotelul ud doar in situatiile in care uitam sa mergem la baie inainte de culcare.
Nu mi-am dat seama daca sunt situatii cand vizeaza urat, banuiesc ca si asta poate fi o cauza.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
wapi spune:
hmmmmm - si eu suspectez o legatura intre intoarcerea la gradinita si unele accidente nocturne. Problema este ca a inceput sa se intample si dimineata cand este la gradinita - desi in primele trei nu a fost niciun accident. Am investigat - si e legata de atitudinea educatoarelor: chiar daca el este in general cuminte si nu este nici macar apostrofat, cred ca e speriat de mustrarile adresate celorlalti - mai exact de tonul mustrarilor; problema e cunoscuta, masurile luate de conducere nu prea au efect.
Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)
diana_jors spune:
Si Alex mai are accidente (e ceva mai mic, dar nu mai scapa in pat noaptea de aproape un an), dar doar atunci cand e foarte obosit seara la culcare. In mod normal nu se trezeste noaptea, tine pana dimineata, dar daca e prea obosit seara la culcare are accidente...
Da, accidentele au fost mai dese in perioada cu zapada, dar de fapt in zilele respective i-a scos afara in curtea gradinitei, s-au batut mult cu zapada, au obosit mai tare...
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
Lya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Danutz@ Buna fetelor, Am nevoie de pareri si sfaturi de la voi. Baierelul meu (3 ani si 7 luni) doarme fara pampers de asta vara. Noaptea daca are nevoie ma trezeste sa-l duc la baie, dar de obicei doarme pana dimineata fara pb. Au mai fost si 2-3 "accidente", cand ma trezea sa-l schimb ca a facut pe el. De doua nopti insa, face iar pe el. In prima noapte s-a at jos din patul lui si m-a trezit, dar pana la baie a facut pe el (asta pe la 12 30 noaptea), apoi pe la 8 dimineata era ud iar si nici nu si-a dat seama. A doua noapte a facut iar pe el si s-a trezit dimineata la 6 sa-mi spuna ca a facut pe el. Precizez ca ziua n-avem probleme. Care sa fie cauza? - simpla intamplare si ramane sa vad ce se intampla in urmatoarele zile - viseaza urat - poate fi o problema de sanatate - are vreo problema la gradinita (pt ca problema a apraut de cand a reinceput gradinita)Voi ce parere aveti? Multumesc. |
Eu cred ca e legat de gradinita.Am avut o experienta de acest gen in primele zile de gradi,am vorbit cu copilul si mi-am dat seama ca educatoarea era de vina pt acest lucru,am ajuns apoi sa vbsc cu educatoarea care a cascat ochii mari si...ca prin magie din ziua urmatoare copilul era f fericit si toate au intrat in normal.