Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Buna fetelor,

Netul asta al meu este cu pluta, abia daca pot accesa o pagina, dar'mite sa mai scriu vreun mesaj.
Asa ca acum las repede unul, pana nu se razgandeste si pica iar.

LArisa te inteleg ca nu mai suporti progesteronul ala, pentru ca si eu eram la fel, cum stiam ca trebuie sa-l iau mi se facea rau instant, bine ca dr. mi-a zis ca deocamdata nu mai este nevoie sa il iau, doar daca vor aparea probleme.Insa, deocamdata este bine si nu mai am nevoie.

Dragaica bine ai venit in clubul nostru, sa-ti dea Dumnezeu sarcina la termen si bebelasii sa se dezvolte sanatos.

Eu azi noapte m-am trezit intr-o durere de burta de numa, nu am mai avut pana acum asa durere.Nu era contractie pentru ca burta era tot moale si nu se contracta, insa durerea.....am reusit sa adorm in final si dimineata ma mai lasa-se asa ca n-am apelat la no-spa. Insa ce ma termina cel mai des este ... mijlocul...un pic mai sus de nada...cum am avut probleme la prima nastere mi s-au lipit niste vertebre acolo, iar durerile pe timpul gravidiei sunt rele rau...si la a doua si acum si la asta...
AM citit ca o fata, dar sa nu ma bateti ca nu mai stiu care are aceeasi problema. Sa stii ( acea graviduta ) ca se naste normal fara probleme insa perioada de sarcina o sa fie cu mari dureri in acea zona.Itit spun din experienta proprie.

Va si sper sa pot intra sa mai postez, sa ma lase netu asta.

O zi frumoasa

Elena, 14+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

am venit de la doctor

cauza durerilor...placenta prea joasa :(( adica joasa de tot...cdaca nu se ridica pana la 24 saptamani exista riscul de placenta praevia..dar a spus ca in cele mai multe cazuri se ridica...voi merge la fiecare 2-3 saptamani la control...

dar nu mi l-a arat pe bebe :( sper sa fie bine...imi era dor de el! data viitoare ii zic sa mi-l arate neaparat! :)

de maine ma intorc la lucru, dar doar 6 ore...sa speram ca nu am dureri, ca sa pot rezista si cele 6 ore...

Bulina 14 +

racusor si eu am aceeasi problema, placenta e jos atinge colul!...dar optimista de felul meu sper ca se ridica si nu vor fi probleme.
...si asa e cum zice crissy fara efort fizic sau de alta natura

si mie mi-a crescut burtica in rest nu m-am ingrasat, dar nu ma mai incap pantalonii decat descheiati la nasturi
in prima zi de munca anul asta am venit asa si cand m-am asezat pe scaun am auzit cum mi se desface singur fermuarul
asa ca nu m-am mai riscat si de a doua zi mi-am luat pantalonii de , care imi sunt putin mari

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 13+

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

o intrebare

azi am intrat in saptamana 15, deci la semnatura e corect ca apare 14+?

prin asta inteleg 14 saptamani implinite si x zile...sper ca am inteles bine :)) cum va semnati voi

Bulina 14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

[quote]citat din mesajul lui stefania_97

Buna fetelor,

Ce stiti de sulfamethizol?

Sulfametizolul nu se gaseste la noi, vad ca tu esti din Danemarca... asa ca doar medicul sau farmacistul te pot ajuta mai bine.

Beluistef eu eram cu durerile de spate, dar nu cred ca sunt de la vertebre, sunt asa cum mai zicea cineva ca si cum mi s-ar departa oasele bazinului. Oare atat de devreme? Mai ales ca eu am bazinul putin mai lat...

Maine merg pt a 2-a oara la eco. Chiar maine implinesc 13 saptamani. Oare imi va zice daca e sau ???

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Larisa, trebuie sa gasesti la magazinele cu produse naturiste...sua la afrmaciile care comercializeaza prod naturiste...eu mananc si gem de coacaze negre...iau dimi o lingurita pe stomacul gol...

Adriana, cafeluta eu beau zilnic...dimineata...vinul rosu cica ajuta, eu sincer n-am vazut efecte...adica daca ma doare capul, pot sa beau o sticla si nu ma ajuta....acuma am o migrema care a inceput de vreo ora...sper sa ma lase...

Racusor,eu am intrat demult in blugii cu burtica... am haine de la sarcina trecuta...sunt atat de comozi...n-as mai lua pe mine nici o alta pereche de pantaloni...

si da, e corect cum ai scris 14+ pentru sapt 14 si cateva zile...

Paula, si eu am luat arefam 2 ovule vaginal pana in sapt 12-13...n-am avut reactii adverse...nu stiu ce sa zic...

Andreea (Dragaica)bun veit la noi! ma bucur mult ca esti aici!

Elena, imi pare rau pentru tine...eu din fericire, sa bat in lemn, n-am avut contractii la inceput...abia cand bebe era maricel... dar erua cele normale,' de pregatire' a nasterii.. iar durerile de spate m-au cam ocolit in sarcina trecuta, desi eu am pb cu spatele... insa in periaoda de gravidie mi-a mers excelent...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 14+

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Fetelor, sa va intreb ceva: Cf CM eu maine intru in sapt 15, cf eco -primele eco- cam de luni ar trebui sa intru in saptamana 15. Nu stiu cum sa imi tin calculele Voi ce ziceti? Sa merg pe cm sau pe eco?

13+
Vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

dragaica bine ai venit. mi se pare mie sau a fost o perioada buna de gemeni

----------------------------------------------
my somebody....

11+

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Asa mi se pare si mie parca a plouat cu gemeni.....da eu zic ca-i bine si-a facut DD mila de noi.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de 7+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

voi v-ati luat deja haine de gravidutza?

pe mine nu ma mai incape nici o pereche de pantaloni si sa o sa ma fac de ras la birou daca ma vede careva cu pantalonii descheiati :P

unde gasesc niste hainute frumusele de gravidutza? mercic

m-am ingrasat doar 2 kilograme, de la 51 la 53, dar burtica mea e destul de maricica.....

Bulina 14 +

Eu am abia 7 saptamani si nu ma incape nimic la talie desi am dat jos 1 kg, la mine e si de la Fiv......dar totusi, mi-am cumparat deja pantaloni de graviduta.
Sunt asa mandra de ei, de cand asteptam sa am si eu o pereche de pantaloni de graviduta

Mamica fericita de 7+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005
[o alta pereche de pantaloni...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Iti dai seama cat sunt eu de fericita ca pot fi in sfarsit la odisee ma bucur sa te gasesc aici, vezi ca nu scapi de mine

Mamica fericita de 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005
[o alta pereche de pantaloni...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Iti dai seama cat sunt eu de fericita ca pot fi in sfarsit la odisee ma bucur sa te gasesc aici, vezi ca nu scapi de mine

Mamica fericita de 7+

ma bucur ca nici aici nu scap de tine... doamne ajuta sa fim aici pana la final..

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput