Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 5
larissa_79 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
exact aceeasi pb o am si eu...si aceeasi tensiune...dr ginecoloaga mi-a recomandat macerat glic. din coacaze negre, 1ml/zi dimineata... ********************************************************* Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 14+ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Si de unde cumpar maceratul de la un Plafar? As incerca.
Mersi mult de pont.

Adriana, eu o cafeluta mica dimineata beau din cauza tensiunii. Culmea ironiei ca ma lasasem de cafea cu 2 luni inainte de bebe si acum am inceput iar. Eu am descoperit intamplator tensiunea. Eu n-am avut niciodata probleme ba stiam ca era mereu 11 cu ceva. Eram prin saptamana 8 intr-o farmacie si se lua gratis tensiunea. Si cum eram cam lesinata hai si eu. Si...uite asa am descoperit. Nu cred sa fi crescut sau stabilizat ca ma simt la fel ca atunci.
Eu in mod normal n-ar trebui sa fac eco insa a zis doctorita sa il fac ca poate scap de arefam daca a disparut hematomul. Ca si arefamul asta ce e progesteron in stare pura imi da o stare de rau asa.
Larisa
11+ si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
adrianaBuc spune:
Si eu inainte de sarcina aveam 13/7. In sarcina, pentru ca ma durea groaznic capul mi-am luat tensiunea si am ramas surprinsa sa constat ca am 9/5
Dupa 11 sapt a crescut la 10/5; 10/6. E adevarat ca servesc cand si cand cate o cafeluta.
13+
Vine bebe! 
Victo spune:
larisa, tu cum iei arefam? oral sau vaginal? frate eu iau numai seara, vaginal, dar a doua zi am o oboseala si un somn in mine de nu te vad...
rau mi-era si inainte sa iau, deci nu observ mare diferenta.
am gasit in sfarsit si ceaiul de cretisoara, asa ca de maine ma hidratez intens, in speranta ca voi scapa repede si de arefamul asta, ca asa nu-mi place... sper sa aiba si gust bun.
Paula
13+ si Stefan (30 oct. 2007)
stefania_97 spune:
Am mancat niste supa Gullasch si acum am niste arsuri si greturi de nu am aer. Insa nu ma las si ii bag cu mere cu biscuiti, ultima mea pofta.
Am o groaza de pofte, nici nu ma uit bine la mancare ca deja imi ploua in gura.
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
10+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
racusor2010 spune:
am venit de la doctor
cauza durerilor...placenta prea joasa :(( adica joasa de tot...cdaca nu se ridica pana la 24 saptamani exista riscul de placenta praevia..dar a spus ca in cele mai multe cazuri se ridica...voi merge la fiecare 2-3 saptamani la control...
dar nu mi l-a arat pe bebe :( sper sa fie bine...imi era dor de el! data viitoare ii zic sa mi-l arate neaparat! :)
de maine ma intorc la lucru, dar doar 6 ore...sa speram ca nu am dureri, ca sa pot rezista si cele 6 ore...
Bulina
14 +
racusor2010 spune:
voi v-ati luat deja haine de gravidutza?
pe mine nu ma mai incape nici o pereche de pantaloni si sa o sa ma fac de ras la birou daca ma vede careva cu pantalonii descheiati :P
unde gasesc niste hainute frumusele de gravidutza? mercic
m-am ingrasat doar 2 kilograme, de la 51 la 53, dar burtica mea e destul de maricica.....
aa, mi-a zis iar Dl Doctor sa nu mananc prea multe dulciuri...upps! oare ce inseamna multe? 
![]()
Bulina
14 +
adrianaBuc spune:
racusor, si eu am burtica cam mare. In afara de 2 perechi de raiat, nimic nu mai intra pe mine. Si aia au inceput sa ma stranga. Eu mi-am luat niste rochite mai groase, sper sa le port pe alea cateva saptamani, apoi o sa imi iau si hainute de gravida. Eu as manca dulciuri tot timpul, dar imi dau arsuri mari, asa ca le limitez.
13+
Vine bebe! 
crissy77 spune:
Cresterea tensiunii: un paharel (un degetar
) de vin rosu (ce nu-i mult nu strica
)
racusor2010, aceesi pb am avut-o eu, la 23 de sapt cand am facut morfofetala placenta era inca f aproape de col, dar pana la urmatoarea ecografie (cred ca 32 de sapt) s-a ridicat bine-merci si am nascut normal, fara pb. Ai grija sa nu faci efort fizic. Aaaa, si nici
. PP ca dr te-a informat deja 
Despre infectia urinara nu am nici cea mai vaga idee.
Cristina & Elise-Stefania
larissa_79 spune:
Victo, eu i-au arefam oral, 2 pe zi. Asta cam de 5 saptamani. De vreo saptamana insa n-am mai putut sa i-au decat unul singur seara inainte de culcare. Nu il mai suport pur si simplu.
Larisa
11+ si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
Katerinaa spune:
Buna,
vreau sa va intreb si eu daca puteti sa-mi spuneti care e diferenta intre arefam si utrogestan?
ca doctora mea a zis sa iau arefam in loc de utrogestan? o fi mai ieftin?
multumesc daca stie cineva.... si chiar daca nu...
pupici.
kATI
5+