Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 4
ooana spune:
Neata'
am citit ce a-ti scris despre urmatirle mersului cu masina, exact acum cand ne gandeam sa mergem pana la Viena
oricum ma gandeam, ca daca vrem o mica vacanta de cateva zile...cam acum ar fi momentul sau in urmatoarele 2 luni ca dupa nu se mai prea poate
Citat: |
citat din mesajul lui cris_ales buna, ma amestec si eu in grupul vostru pentru a va intreba cat costa triplu test si torch ? Dr.mi-a zis sa le fac dar am auzit ca sunt destul de scumpe si as vrea sa stiu cam la ce sa ma astept (sa pun bani deoparte pana la sfarsitul lunii cand ar trebui sale fac). Multumesc, Cris |
nu am facut inca triplu test dar totch m-a costat 450 lei, analizele au fost facute la Medlife...oricum mi s-a parut foarte scump .
dublu test a fost 190 lei tot la Medlife, dar pe langa asta am platit si consultatia cu eco inca 200 lei.
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
stefania_97 spune:
Buna fetelor,
Ce stiti de sulfamethizol?
Asta e medicamentul recomandat pt infectia mea urinara si din cate am citi nu lasa acidul folic sa fie absorbit. Ar trebui poate sa iau mai mult acid folic?
De ieri am inceput sa iau fier la recomandarea medicului.
Care sunt remediile naturiste recomandate in infectia urinara?
Va doresc o zi bune si aveti grija de burtici.
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 10+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
bumblebee spune:
Mya,am avut o prietena cu dureri de spate in primul trimestru destul de mari, doftoreasa i-a zis ca e normal, ca se latesc oasele bazinului, treburi complicate dom'le. Daca totusi ti se par exagerate, anunta-ti medicul, sunt putine cazuri in care femeile trebuie sa poarte corset, nu te speria, fff rare cazurile astea!
Despre drumuri, atata stiu si eu, trebuie evitate hartoapele, o alta viitoare mamica a avut o decolare de placenta de la drum.
Asa e cand umbli cu outul la purtator, totul sa fie el bine, pe mine ma umfla rasul cand constat cat sunt de manipulata deja.
In seara asta avem photo session la doftor, sper sa fie totul bine!!
Alina 10+
gargarita
ancadragoman spune:
Imi cer scuze ca dau buzna dar am nevoie de voi ,adica Alex mai are nevoie de 3000 de euro pana la sf luni ianuarie-are si bazar aici
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui larissa_79 crissy77, eu am tensiune mica. Adica 9 cu 6. Inainte de sarcina era ok...acum. Chiar cum pot sa o cresc? Dr ginecolog mi-a zis o cafea dimineata si sa beau apa minerala. Voi mai stiti si alte trucuri ca ma termina pur si simplu.... Larisa 11+ si mamica de Alexia (13 iulie 2006) http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
exact aceeasi pb o am si eu...si aceeasi tensiune...dr ginecoloaga mi-a recomandat macerat glic. din coacaze negre, 1ml/zi dimineata...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 14+
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui cris_ales buna, ma amestec si eu in grupul vostru pentru a va intreba cat costa triplu test si torch ? Dr.mi-a zis sa le fac dar am auzit ca sunt destul de scumpe si as vrea sa stiu cam la ce sa ma astept (sa pun bani deoparte pana la sfarsitul lunii cand ar trebui sale fac). Multumesc, Cris |
testul torch, sua ma rog, asa am inteles ca se numeste grupul asta de analzie, costa diferit, in fctie de locul unde alegi sa ti le faci...eu de ex. le-am facut gratuit la spitalul de infectioase din cluj, dar la un lab. privat, gen Synevo te cam costa...
TT-ul costa 200 ron...aici in cluj...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
lalala13 spune:
larissa_79, bumblebee si noi mergem diseara la doctor dar nu stiu daca facem si eco. luni avem programare la dublu test si eco morfo de trim 1.
dragaica bine ai venit. mi se pare mie sau a fost o perioada buna de gemeni
eu de ceva timop am inceput sa visez ciudat si sa ma foiesc prin pat. parca ma iau gandurile fara sa vreau. nu stiu ce e cu mine.
pup pe toata lumea si sanatate multa
----------------------------------------------
my somebody....
11+
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui stefania_97 Buna fetelor, Ce stiti de sulfamethizol? Asta e medicamentul recomandat pt infectia mea urinara si din cate am citi nu lasa acidul folic sa fie absorbit. Ar trebui poate sa iau mai mult acid folic? De ieri am inceput sa iau fier la recomandarea medicului. Care sunt remediile naturiste recomandate in infectia urinara? Va doresc o zi bune si aveti grija de burtici. Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 10+ www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina O romanca in Danemarca |
Stefania, imi pare rau, dar nu stiu sa te ajut...eventual da un search si vezi ca sigur trebuie sa gasesti subiecte pe tema asta...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Corrina spune:
Preturi la Synevo:
Profil TORCH 290 Lei
Triplu test (screening prenatal trim.II) 99 Lei+pretul ecografiei
adrianaBuc spune:
Hop si eu
Am fost la medicul de familie sa imi faca analize, si asistenta aia mi-a facut o gaura in vena de nu se mai oprea sangerarea.
Pentru cresterea tensiunii se poate consuma o cafeluta mica, dar daca nu o suporti (cum eram eu acum cateva saptamani), merele ajuta. Sau mai ai varianta in care astepti sa ti se stabilizeze tensiunea. A mea s-a asezat la 10/5, 10/6 si vad ca imi e mai bine.
13+
Vine bebe!